- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
vieri2000 #7294 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy többet vártam és többre is vágyok, mint a 207, nekem sajnos nem elégíti ki azt, amit hallani szeretnék. Hozzáteszem, nagyon sok sorozatot és filmet nézünk eredeti nyelven is, magyar felirattal, de nem hallom ki belőle a legjobbat. Ha vétel közelébe fogok kerülni jövőre, nagyon meg kell gondolnom, mit is szeretnék, mivel a már korábban emlegetett Q80+hátsókról nagyon jók a visszajelzések, bár még nem hallottam, ahogy a polkot se, viszont a yamaha ysp-2700, pláne a brutál 5600 (amit sosem fogok megvenni) el voltam ájulva, mikor meghallgattam az extremeaudioban. Persze az is tiszta, hogy ott egy erre alkalmas szobában van kiállítva, így minden adott, csak otthoni környezetben nem feltétlen ugyanazt adja vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest