Új hozzászólás Aktív témák
-
dante2006
kezdő
Sziasztok.
Vásároltam egy Yamaha YAS-207, 2.1-es hangprojektor.
Tudja a 4k ultra HD átengedést-felskálázást!
Érdemes 18G 4k 2.0 HDMI kábelt venni hozzá?
Vagy elég egy normál kábel?
Csak filmnézés, zene miatt! -
veterán
válasz dante2006 #10353 üzenetére
Nem biztos,hogy megéri 9k-ért a 60cm-es Audioquest!
Ne felejtsük el,hogy ez egy soundbar,nincs akkora jelentősége a prémium kábeleknek,főleg mivel itt digitális jelet visz át,nem analógot ahol bizony tud számítani (bizonyos ár feletti hifi szettnél).
Megjegyzem igazából semmi értelme a prémium hdmi kábeleknek.
Van 16e forintos prémium kábelem (1m) és semmivel sem jobb a kép és hang vele,mint a Trusty 2.0b kábelemmel (1m/1450ft)!
Arra figyelj,hogy aránylag puha és hajlékony legyen a kábel,nagyon feszíti a YAS hdmi portját egy merev kábel (tapasztalat). -
dante2006
kezdő
Én abszolút kezdő vagyok, azért kérdezek, hogy tanuljak! Egyenlőre csak nézelődök kábel téren, én sem szívesen adnék 15-20 ezer forintot egy kábelért! Valószínű, hogy a Wilson is megteszi, ami kb csak a fele árban, vagy még kevesebb!
A tv kb 2 hét múlva jön meg(4k UHD Philips), gondoltam addig tájékozódom!
Akkor gondolom tök felesleges drága kábelt venni, ha a tv-t akarom összekötni a UPC boxal?! Vagy ott van jelentősége a 4k kábelnek? -
veterán
válasz dante2006 #10355 üzenetére
Nem hiszem,hogy sok értelme lenne a tv csatornákhoz,de nincs nagy különbség árban egy 1.4,vagy egy alap 2.0 kábel között,szóval akkor már inkább egy sima 2.0,de alapjáraton egy 1.4 is kiszolgálná a célt.
Ilyen célra még egy Hama kábel is megteszi.
2.0a,vagy 2.0b kábelt csak érdemes venni,ha külső eszközt kötnél rá filmezéshez (PC,médialejátszó,konzol stb) és kell a 4K60Hz HDR-rel.
Egy szolgáltató boxhoz felesleges,a tv csatornák full hd-ja is egy lebutított fhd (inkább 1080i és nem pedig 1080p).
Ha elfogadsz egy javaslatot,akkor kábelvilág.hu
Trusty olcsón,Unitek kicsit drágábban.[ Szerkesztve ]
-
laci12234
tag
Sziasztok van egy soundbarom ami támogatja a dolby digitalt beállítom az xboxon ugyan ezt akkor a soundbar modokon ugyan úgy a game mosot használjam vagy a sima standart modba ??
-
renzid
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy sony ht g700 at, a sony 9096 hoz, de nem jön létre a kapcsolat arc/Earc on Próbáltam a tv earc portját pc ről, az működik (átviszi a videót, hangot). Le van frissítve a soundbar és a tv is a legfrissebb firmware re. Ki lehet valahogy próbálni a hangprojektor earc ját magában, vagy esetleg earc - earc port között erősebb minőségű hdmi vel működik csak az átvitel? köszi, ha vki tud rá tippeket - mediamarktba most nem nagyon tudom visszavinni lepróbáltatni a soundbart :\
-
laci12234
tag
Samsung soundbarom és nem csatlakozik egyik eszközhős sem pedig kimutatja az eszközt ilyenkor mit lehet tenni ??
-
kovacss72
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek ezt az átalakítót használva a TV hangereje szabályozható marad-e? link
-
Helmoras
őstag
válasz Vastika #10344 üzenetére
Teljesen megértem az érvelést, de nekem ez túl sok macera, ha végig gondolom az egész házra kéne... 7 ilyen elosztó minimum. A legidősebb elektronikai cucc ami használatban van nálunk egy 12 éves lcd tv, mindig áram alatt volt mindent, átlagos háztartás, nem emlékszem hogy bármi elektronikai eszköz előbb ment volna tönkre mint amúgy is cseréltük volna, vagy gariztatva lett ritkább esetben, a villany számla meg... 6-7000 körül van havonta, ha kapcsolgatnánk lenne 500 al kevesebb talán...
Biztos van olyannhelyzet ahol ennek van értelme, nálunk nem hiszem. -
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Lg SN4 illetve Lg SJ4 hangprojektor között mi az érdemi különbség? Melyik lenne a jobb választás?
Köszi.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz zsole84 #10368 üzenetére
Az SN4 az 2020-as kiadás, az SL4 az pedig 2019-es kiadás. Mivel mindegyik 4-es széria, nagy különbségek nem szoktak lenni: néhány funkció, esetleg +- HDMI csatlakozó a változás. Hangban is általában hasonlóak, mivel kisebb különbségekkel ugyanarról van szó. Azt jó tudni, hogy azért hangban nem mindig az újabb kiadás a jobb. Mivel árban feljebb tolódtak az árak, és a drágát is el kell tudni adni, sok esetben visszabutítás történik az alsóbb kategóriában. Ha " túl jó" lenne ez, ki venné meg a 300.000 Ft-osat? A 2013-as LG 3-as szériás soundbarom (LG NB3531a) nem szól rosszabbul, mint a 2017-es LG 7-es szériásom(SJ7), ami dupla annyiba került.
http://www.diesel.com
-
zsole84
senior tag
válasz Laca19 (a) #10369 üzenetére
Értem, köszönöm a választ. Nem értek hozzá, első hangprojektor lenne, azért Lg, mert TV téren bevált. Árban pedig ezek jöhetnek szóba.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz zsole84 #10370 üzenetére
Amúgy az SN4-be már tettek HDMI csatlakozót, a régebbi SL4 csak optikai csatlakozóval rendelkezik.
Én csípem az LG-t mindenbe, de nem feltétlenül ragaszkodnék audio téren a márkához jelenleg. Régen voltak kiváló audio cuccai a cégnek (pl. LG J10HD 2.1 szett), de jelenleg nem biztos, hogy jó választás. Ezen az árszinten jelen pillanatba a Samsungot jobban dícsérik. Most nézem az SN4 árukereső véleményeket, hát ott is azt jegyzi meg 4-ből 2 hozzászóló, amit én is írtam, hogy a régebbiek jobbak voltak.
Én ehhez a 60.000 Ft-hoz mindenképpen gyűjtenék még kicsit, és valami Samsungot vagy Magnat SBW250 körül nézelődnék...[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
LG sn szériában hogyan lehet szoftvert frissíteni? Vagy intézi magától?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
hunlipi88
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy soundbart kB 50-60e a keret. Mi lehet a legjobb választás? Jbl sb260at láttam 55ért. Van esetleg jobb alternatíva?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, ez a téma feljött már korábban is néhány embernél, hogy egy soundbar esetében (de nem minden forrásnál) egy párbeszédekre beállított hangerőnél túl hangosak lesznek az effektek/zene, és vice versa, az effektekre állítva a hangerőt túl halk lesz a beszéd. Erre kb az szokott a mondás lenni, hogy ez az adott soundbar hibája, mert csak sztereót tud és nincs benne dedikált center.
Viszont ezt nem teljesen értem, úgyhogy futok még egy kört a témával kapcsolatban:
- A tévé saját hangszórójával miért nem jön elő a jelenség? Minden tévének van center hangszóró része?
- A jelenség miért csak a források egy (kisebb) részénél jön elő? Ha sztereó a soundbar, miért nincs meg a hangerő különbség minden egyes 5.1 vagy surround hangformátumú forrásnál? -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Mauzes #10375 üzenetére
1. Szerintem az olcsóbb rendszereken azzal próbálnak "nagyobb hatást" elérni, hogy szándékosan kicsit halkabb a beszéd, majd az effekt/dübörgés nagyobb, mint kellene, így egy gyengébb rendszer úgymond hatásosabbnak tűnik, hiszen az emberek nagy részének(!sajnos) csak az határozza meg a minőséget, hogy mennyire nagy a mély. Ez addig jó, amíg valaki mutogatásra használja a rendszerét, de amikor rendszeresen változtatnia kell a hangerőt, vagy éppen nem tud este 22:00 után TV-zni, mert feljön a szomszéd akkor már idegesítő lesz.
Itt még arról beszélek, amikor még hallgatható, csak nincs arányban a beszéd/effekt.
2. Amikor gyengébb a hangkeverés a filmben, jellemzően magyar szinkronnál, ott is meglehet ez a hatás. Hogy miért, az jó kérdés...miért gyengébb több filmnél a magyar DD5.1 sáv, mint az angol DD5.1? (DTS-nél talán nem annyira jellemző, hogy a magyar gyengébb lenne, de persze jóval kevesebb is a magyar DTS, de mindenesetre DTS-nél én kevésbé vettem észre.) Szóval ez utóbbi is jó kérdés, csak nincs válasz..."- A jelenség miért csak a források egy (kisebb) részénél jön elő? Ha sztereó a soundbar, miért nincs meg a hangerő különbség minden egyes 5.1 vagy surround hangformátumú forrásnál?"
Szerintem azért csak a filmek egy részénél jön elő nagy mértékben a probléma, mert a baj akkor van, ha az első két feltételezésem együtt jelentkezik. Gyenge soundbar+ jó keverés esetén kevésbé, ahogyan jó soundbar+gyenge keverés esetén is kevésbé feltűnő. A nagyobb probléma akkor van, ha a soundbar sincs a helyzet magaslatán + a keverés is gyatra, ha ez összeadódik, akkor van a nagyobb baj, akkor jönnek ide a kérdések."- A tévé saját hangszórójával miért nem jön elő a jelenség? Minden tévének van center hangszóró része?"
Beállítod a hangerőt a beszédérthetőségre, de a TV hangszórója az effekteknél mély hiányában nem fogja kibontani a falat. Így nem olyan feltűnő."Erre kb az szokott a mondás lenni, hogy ez az adott soundbar hibája, mert csak sztereót tud és nincs benne dedikált center."
Igen, ez szokott lenni a válasz, ami elnézést, de baromság, amit már korábban le is írtam. Valószínűleg szándékosan nincs a center hangereje belekeverve hangos(abb)ra a bal-jobb csatornába, hogy vedd meg a drágább 3.1-et. Amúgy simán megtudnák csinálni, hogy a kikevert középső csatorna hangereje is állítható legyen a bal-jobb csatornában, csak ugye nem ez az érdek, hanem hogy vedd meg a jobbat. Hiszen gondolj bele: a soundbar, attól hogy 2.1-es, ettől még nem vesznek el a hangok az 5.1-hez képest: hátsó bal csatorna az bal elsőről szól, a hátsó jobb csatorna az első jobbról, a center pedig első bal-jobbról szól. A gyártó meghatározott egy dB szintet a hátsó és középső hangokra, hogy azok milyen arányban szólaljanak meg elölről. Ezek hangosabbak, halkabbak, vagy éppen változtathatóak is lehetnének, ha azt akarná. Csak nem akarja...http://www.diesel.com
-
Voice24
őstag
-
hunlipi88
csendes tag
válasz Voice24 #10377 üzenetére
Köszi a megerősítést! Eddig logitech bt 2.0 és 2.1 hangszóróim vannak de a jbl charge jobban szól náluk -nem régen - és minőségi előre lépés volt. Persze a magam szintjén. A tv-re is ezért keresek vmi belépő szintű cuccot amivel pont a beszéd érthetőség / effekt balanszot szeretném megteremteni. Persze jó lenne vmi mű 5.1 rendszert(amivel nem kell tele rakni a nappalit) szerezni. De ahogy látom az jóval drágább lenne...
-
Mauzes
addikt
válasz Laca19 (a) #10376 üzenetére
Tényleg nem értem a dolgot. Amit leírsz, azokban is van valami, csakhogy én ezt nem olyan esetben tapasztaltam, hogy "gyenge soundbar + magyar szinkron" kombó. Hanem egy 300 ezres tesztgyőztes soundbarral is előjön eredeti hangsávok esetén is. Viszont ennek a mértéke forrásonként eltér. Ha minden klappol, akkor tényleg jól szól a soundbar, de néha meg itt-ott kell állítgatni a hangerőt, hogy egyensúlyban legyen a halk/hangos részeknél.
-
Vastika
tag
válasz Mauzes #10375 üzenetére
Helló!
Nekem Samsung HW-T650 van, és a legtöbb filmnél minden oké. Viszont néhánynál egyszerűen katasztrófa, akármire állítom: a beszéd alig hallható, ha zene - háttérzajok is vannak, az akciójelenetek és a csendes részek között meg akkora a különbség, hogy csak állandó hangerő állítgatással kompenzálható :-(
Szerintem egyszerűen így (vacakul) van néha keverve a hang. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Vastika #10381 üzenetére
#10379 Mauzes és #10381 Vastika
Ha megdobtok priviben konkrétan melyik film és milyen verziójáról van szó, akkor ránézhetek nálam jelentkezik-e. Megnézem a csúcskategóriás egybeszetten is(ami valóban csúcs, nem csak a marketing szerint), illetve megnézem a külön komponensekből összerakott házimozimon is, amit 2.1-ben használok.#10379 Mauzes
Azért a tesztekkel óvatosan. Elsősorban Neked kell, hogy jó legyen, nem a tesztelőnek. Másik dolog, hogy Nálad teljesen másképpen fog szólni, mint a tesztelőnél.
Nem akarok részletesebben belemenni, de "ismertebb" külföldi tesztoldalak olyan dolgokat írtak hangcuccokról, aminek én teljesen az ellenkezőjét tapasztaltam. Egy egészen jól összerakott LG-t (szerintem a valaha gyártott legjobb LG rendszerek egyike hangminőségben) lehúztak "átlagos hangminőség"-re, addig egy sokkal gyengébb LG aramidszálasat, ami az előbb említettnek a nyomába sem ér, azt pedig kinevezték az év legjobb házimozijának(persze egybeszettes kategóriába, akkor még voltak). Ennyit ér a tesztjük. Persze valamilyen szinten tájékozódni kell, de a hangrendszer az, aminél nem tudsz száraz adatokra támaszkodni, vagy éppen mások véleményére. Neked kell kitapasztalni, hogy mi jön be.http://www.diesel.com
-
Suvernyak89
újonc
Sziasztok.
Az alábbi kérdésem lenne hozzátok.
Samsung Smart TV-n van HDMI/ARC csatlakozó.
A Proda hangprojektoron viszont nincs, csak AUX bemenet.Jelenleg úgy van megoldva, hogy optikai kábelen a TVben, másik vége egy DACban és a DACból pedig mindkét végén egyforma 3,5 mm-es Jack csatlakozóval van összekötve AUX bemeneten a hangprojektorral.
A fő kérdésem:
Ha HDMI2AV konvertert használnék, HDMI bemenettel, és AV kimenettel, AUX-ba bekötve, AV-3,5 Jack kábellel, a TV hangerőszabályozása történhet a TV távkapcsolójával, vagy így is a hangprojektor saját távkapcsolóját kell használni hangerőszabályozásra?Ha van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, kérem ne tartsa magában.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
veterán
válasz Suvernyak89 #10383 üzenetére
Kicsit feljebb ajánlottam kovacss72 fórumtársnak: [link]
Pár sorral feljebb írta is,hogy megjött neki és működik.
HDMI ARC bemenet,optikai,rca és hangerő szabályozható 3,5mm jack kimenet. -
kovacss72
aktív tag
Annyi a különbség, hogy a kijelző nem mutat min-max. skálát, csak azt, hogy épp növelem vagy csökkentem a hangerőt. Tökéletes a BT eszköz után, ahol minden TV bekapcs. után jóvá kellett hagyni a csatlakozást, amit hangos hangjelzés követett.
-
HF77
őstag
üdv
lenne ez a cucc: SHARP HT-SB110
minden netes üzlet aki forgalmazza max teljesítménynél 90W szerepel, viszont user manual-ban Output power 2x15 W(RMS) Power consumption 30 W !!
akkor most hogy is van ez?
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
veterán
A max teljesítmény sosem a valós kihasználható,mégis ezzel flexelnek a gyártók és a forgalmazók.
A max teljesítménynél azt írják rá,hogy egy pillanatig mekkora csúcsra képes,hangszórókon meg hogy mi az a pont amit még a tekercs leégés nélkül kibír egy pillanatra (lásd 160W-os 16,5 centis autós hangszórók,meg az 1000-1200W-os subok...).
A valós zenei teljesítmény soha sincs közelében sem a max teljesítményként megadott értéknek.
Ezzel kezdhetne valamit az eu.Ha már minden hülyeségre ráugrik,akkor egy vásárlókat megtévesztő dologra rámehetne és beszabályozhatná,hogy csak a valós zenei teljesítményt tüntethessék fel a gyártók. -
tomboy0013
veterán
Sziasztok, egyelőre csak érdeklődés szinten kérdezem mert még TV sincs. De kinéztem egy Sony 55XH90-et és ehhez szeretnék majd egy belépő Soundbar-t.
A lényeg az lenne, hogy a lentebbi árkategóriában elvárható hangzás mellett legyen mély is ami állítható, mert társasházban lakom. Délután estefelé legyen lehetőségem akár zenét is hallgatni vele, de estére lentebb tudjam venni, hogy ne dübörögjön nagyon filmezés közben. Nem lenne gond ha már kisebb hangerő esetén is lenne némi mély. 50-70 ezer között gondolkodtam. Még az is fontos lenne hogy a TV távirányítójával tudjam majd kezelni.
A TCL-ekről nagyon nem találtam itt infót, de jó ár-érték arányúnak tűnnek mint a tévéik. Kérdés, hogy használhatóak-e a soundbar-jaik is? De amúgy nem ragaszkodom egyik márkához se, jó ár-érték arány a lényeg.
Volt egyébként egy TCL C815 TV nálam ami soundbar-ral volt szerelve és nekem már annak is tetszett a hangzása ezért is néztem a TCL soundbar-okat is. -
Mauzes
addikt
válasz Laca19 (a) #10382 üzenetére
Én most legutóbb két film alatt tapasztaltam:
- A Star is Born (BluRay.DD5.1.x264.HuN-No1), ezen erősen
- Rocketman (Netflix), ezen közepesen jött előMajd kérlek írd meg azt is típus szerint, hogy pontosan milyen rendszereken tesztelted. Köszi!
-
veterán
Az se feltétlen segít,mert pl a Samsung T650-nél csak a 340W van feltüntetve mindenhol,még a Samsung oldalán is.
340W...
Na persze...
Ez kb azt jelentené,hogy kb 3x40W+1x210W,ami kicsit hihetetlen.Aki hallgatott már mondjuk egy 2x25W valós teljesítményű igazi hifiszettet az tudja mekkorát tud szólni a 25W is.
A 200W körüli sub meg szintén inkább csak vicc.Volt Jamo S810 subom (150W max,75W zenei teljesítménnyel) és nagyobbat szólt mint a samsung subja,nem kicsit!Keresgélni kell a neten,biztos lehet mindenhez zenei teljesítményeket is találni.
-
Vastika
tag
A teljesítmény adatokat teljesen felesleges nézni, mert nulla információval szolgál.
Egyrészt: nem tudja senki, hogy amit a gyár ráírt, az tartós, zenei, szinuszos, vagy csúcs teljesítmény?
Másrészt: mivel a hangszórók érzékenysége ismeretlen, ezért a teljesítményből megtippelni sem igazán lehet a várható hangerőt. Egy érzékeny szuper hangszóróval 1-2W is hangos, egy vacak kis érzéketlen hangszóróval meg 20x ekkora teljesítmény is éppen csak megszólal...
Harmadrészt: biztosan nem a hangerő lesz a szűk keresztmetszet egy ilyen cuccnál sem, mert hangosan mindegyik tud szólni, hanem a hangminőség. Azt meg pláne nem lehet katalógusban, adatokkal jellemezni ;-)
De ha egy ilyen kütyüre azt írják, hogy a maximális teljesítményfelvétele 30W, és 2.1-es, akkor úgy lehet tippelni, hogy az elektronikának kell mondjuk 5W, akkor marad a hangszóróknak 25W, ebből tuti úgy 15W a mélynek megy, a maradék 10-ből meg 2x5W a közép-magas résznek. Ez kb. reális is.
Nekem itthon a hifi erősítőm 2x25W-os, és teljesen átlagos érzékenységű hangdobozokkal (89dB) nagyon gyorsan piszokosul hangos tud lenni ;-) Ehhez képest viccesek a 2x100W-os mini cuccok. Ha valóban megkínálnánk őket 100W-al, hamar elhamvadnának ;-)[ Szerkesztve ]
-
Vastika
tag
Hátha valakit érdekel, Q60T jó áron:
[link] -
Vastika
tag
A hifimnek a 25W-os erősítővel, és a 16 centis mélyközép hangszórójú két utas hangdobozokkal dinamikusabb, és mélyebbre menő mélyei vannak, na meg jóval nagyobb hangereje (úgy, hogy még mindig ugyanolyan minőségben szól, csak hangosabban ;-) , mint a HW-T650-nek, úgy egyébként a hangminőségük meg teljesen más kategória.
A hangprojektornak ha "adok" egy kis mélyet, vagy komolyabb hangerőt akarok kicsiholni belőle, vége... A mélynyomó nálam már régóta -12 állásban van, így nem puffog, dörmög egy hangon. Ha feljebb tekerem, akkor persze effekteknél jobban dübörög, de egy zenei videónál zavaróan egy hangon zenél ;-)
Ennek ellenére egy pillanatra sem bántam meg, hogy megvettem, mert filmekhez tök jó! Persze egy rendes házi mozi rendszer biztosan annyival jobb filmre, mint amennyivel a hifim zenére, de ez nem zavar, a filmes effekteknél nem annyira a minőség számít... -
falabu88
aktív tag
Valaki meg tudná mondani az SWA-8500S hátulján lévő felfogatási pont átmérőjét? Mekkora csavarfej kell bele?
-
HF77
őstag
udv.
segitsetek, mi lehet a gond!.
adott egy ilyen cucc SHARP HT-SB110
egy jó minőségű hdmi kábellel kötöttem össze a tévével... elméletileg minden ok (ARC, CEC) viszont a netflixnél és kizárólag a közszolgálati adásoknál nincs hang, mindenhol mashol igen!
mi lehet a gond?
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Mauzes #10391 üzenetére
Most értem haza, az volt az első, hogy megnézzem.
- Edifier Luna E25HD sztereo 2.0. Ezen valamit valóban éreztem abból amit írsz, bár lehet amúgy betudtam volna annak az egészet, hogy mivel zenés filmek, ezért kicsit előtérbe helyezték a zenét, hogy direkt kicsit hangosabb legyen. Azért nincs szó nehezen érthetőségről, bár valóban valamennyire nagy a különbség beszéd és zene között: főleg A Star is Born alatt. Ezt a hangrendszert amúgy az egyik PC-mhez használom, alapból a középső csatornára MPC-ben "+4 dB" volt állítva(tehát ennél valóban számítottam, hogy kicsit jelen lesz, mivel tudtam, hogy ez ilyen hangfal, aminél egyes filmeknél tényleg jelen van a probléma), de szándékosan visszavettem nullára, így sem volt vészes, bár ha éjjel nézném valóban állítgatni kellene a szomszédokra való tekintettel. Szóval mondjuk úgy, hogy közepesen van jelen.- LG HT33S 2.1 (Specially tuned by Mr. Mark Levinson): sokat nem tudok róla írni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a leghatározottabb vagy legkarakteresebb rajta a beszéd, de igazából nem volt semmi gond: érthető beszéd, dinamikus hang.
- Sony DN1080 erősítő (2.1-nek beállítva az erősítő) + KEF T-101WH hangfal + Jamo S810 mélyláda. Teljesen ugyanaz az arány, ugyanaz a hatás, mint az LG HT33s rendszeren.
Egyébként az LG is nagyon komoly rendszer, nem szabad a kinézetéből kiindulni. Nem tud olyan hangerősségig nyilván elmenni, mint a Sony-KEF-Jamo rendszerem, vagy éppen hamarabb szétesik a hangkép magasabb hangerőn, ahol persze már nem is lehetne tartósan hallgatni, de simán megállja a helyét egy ilyen külön komponenses rendszer ellen is. Ez más kategória, mint ezek a mai soundbarok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest