- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
yellowjackets s02e01
a játékidő fele (jelen szál) még mindig teljesen érdektelen, de páromnak tetszik, meg ha már lement az előző szezon, akkor folytatjuk. valamiért nagyon akarok hinni benne, hogy jó lesz, mert van benne lehetőség, de eddig még nem győztek meg, nekem elég limonádé
(pl pár hónapja néztük a from-ot, ami megint csak semmi "hűde", de valahogy kompaktabb, korrektebb, jobban egyben volt)
-
dellfanboy
őstag
válasz
bagyulajuve #69992 üzenetére
háát mostmár nekem is.
lehet elkezdem a gotham-et.
-
válasz
markknight #69969 üzenetére
(Halo, 1. évad.)
Viszonyítás kérdése az egész: ha a mandalorian-hoz hasonlítom, akkor ez egy szuper sorozat... Az akció pedig meglehetősen szűkmarkúan mért, párbeszédekben meg helyt lehet állni sisak nélkül is. És persze akcióhoz sem mindig vesznek sisakot. De a mélypont persze nem ez, hanem amikor mindenki a lehető legostobábban viselkedik, aztán meg jön a csodálkozás. Sajnos a legizgalmasabb küldetést (nagyon spoiler: ) egyáltalán nem mutatják, az a fantáziánkra van bízva. (Sajnos az enyém ehhez túl szegényes.)50 kilós csaj egy szál pisztollyal ellopja az egy szem idegen űrhajót egy idegen bolygón egy katonáktól hemzsegő bázisról? -
spiky03
veterán
válasz
bagyulajuve #69992 üzenetére
Én is bírtam a Gothamben.
-
la_cc
addikt
válasz
markknight #69978 üzenetére
Mi a baj ezzel? Teljesen megfelő a sori szintjéhez.
Egyszer nézhető szódával.
-
Atomgeszi
nagyúr
Aki végig nézte a Legiont, meddig kell még
nézni a dagadt zsírfejű Taxidermiás tag arcképét mindig bevágva? Én már kezdek hozzászokni, de párom már kivan, pedig még csak 2 részt néztünk.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Kergeboci #69982 üzenetére
Nálam is abszolút kedvenc lett és most ezért vagyok csalódott az 1923 miatt. Gondoltam persze, hogy nem lehet az 1883-at megismételni, de itt néha annyira kikönyököl néhány dolog, hogy az képes kizökkenteni az élményből.
Más.
Én még nem nagyon találkoztam korábban Nona Parker Johnsonnal, de a Mayor of Kingstown után szívesen látnám más sorozatokban is.
-
S e t h
nagyúr
A mandalóriaknak milyen keléses lehet a feje a folyamatos sisakozástól?
De a párválasztás is érdekes lehet azon túl, hogy a hölgy mutatja az utat, hogy a barlang melyik részében fognak párzani-- this is the way! -
Tasunkó
őstag
Most a Homecoming -ot fejeztem be. Akinek tetszett a Mr.Robot, az autókereskedő csávó itt is nagy ívben tolja. Nem olyan komplex, mint a Mr. Robot, nem is abból a közegből van, de nagyon szórakoztató, könnyebb sztori, de bőven van mit mondania, zseni ez a Sam Esmail. Egyetlen hátránya, hogy 27 perces részek állandóan tekerni kell a feliratot, meg hogy 10 pontot nem lehet állandóan osztogatni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Rabbit Hole
Izgalmas krimi, némi poénokkal, 24-re hajaz de azért nem olyan jó.
-
attiati
veterán
-
1883
Nem hisezm, hogy sokat hozzá tudnék tenni ahhoz, amit valószínűleg mostanra már mindenki tud. Ez a sorozat, brutálisan jó. Minden rész megölt egy picikét, a lezárás pedig konkrétan kifacsart. Mégis, olyan világot épített körém, a nyers és vad nyugatot, mely mintha csak gyerekorom könyveinek lapjai közül lépett volna ki. Talán kicsit túlságosan is valószerűen.
Lassú, vontatott és merengős, biztosan állítom, hogy nem ajánlanám mindenkinek. Amit nekem adott, az viszont nagyon sokáig még velem marad. -
-
válasz
Rigormortiis #69966 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett az első 4 évad. Utána hulladékká vált a sorozat számomra.
-
válasz
Ugyanígy jártam, teljesen beszippantott a Yellowstone.
-
markknight
veterán
válasz
WayneGace #69972 üzenetére
Igaz, nem csak ennyi. Hanem van ilyen is:
Most pl egy ilyen képkockára mit mondjon az ember 2023-ban?
Jönnek a gonosz, fekete ruhás németek, hogy a hülye is megértse ki a rossz ebben a sorozatban Régen játszottam már Halo-t, de nekem speciel nincs emlékem ilyen karakterekről.
-
WayneGace
őstag
válasz
Bad Pritt #69973 üzenetére
Dredd néhány óra alatt játszódik. Lényegében folyamatos akció van. Azzal összehasonlítani nem túl fair.
Ha annyi lett volna, hogy leszállnak a bolygóra és folymatos akció, akkor teljesen logikus lett volna, hogy nem veszi le. De, mint írtam, nem csak annyi van a sorozatban. -
WayneGace
őstag
válasz
Ez a leveszi a sisakot vagy nem szerintem nagyon-nagyon túl van gondolva és a hiszti miatta se kellene. Vagy a játékban abban alszik, zuhanyzik, eszik, társaival beszél harci szituáción kívül is?
Ha pusztán csak a lövöldözés és akció lenne, akkor talán érhető lenne a sisakos dolog, de nem csak annyi van a sorozatban. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ó, lesz itt még
is.papás mamás -
Rigormortiis
veterán
válasz
Ez a sorozat ennyi. El lehet nézegetni, nem bántó, de köze nincs a játékok hangulatához.
-
markknight
veterán
Tegnap bátor voltam és rávetettem magam a Halo sorozat harmadik részére. Nem kellett volna. Oké, hogy Chief arcát mutatják, nade a seggét? Nem voltam erre felkészülve, félek tovább nézni, remélem TÖBBET nem mutatnak már csóró karakterből.
Egyébként a sorozat hátralévő részében már nem is fogja felvenni a sisakját?
Őszintén szólva a kétezres évek elején készültek hasonló Scifi sorozatok, csak itt annyi a difi, hogy újabb, modernebb a CGI meg a megvalósítás. Bőven el tudom képzelni egy szombati - vasárnapi 10-11 órás sorozatnak az RTL klubbon. Döbbenet.
-
wolf88
aktív tag
válasz
1923-al vagyok így. Sok minden nem történik benne, de valamiért mégis nézeti magát szerintem.
-
Rigormortiis
veterán
Teljesen rákattantam a Yellowstone-ra. Tegnap ledaráltam 4 részt, pedig ez nálam nagyon nem jellemző.
-
-FreaK-
veterán
Ezt nézem az 5. rész óta, easter egg kapcsán
PICARD Season 3 Episode 6 BREAKDOWN: Every Hidden Ship and Star Trek Easter Egg
(természetesen spoiler) -
válasz
Yodamest #69960 üzenetére
Az első rész első fele tényleg nem találja magát, utána javul. Nekem ilyen 10/7-re bejött, voltak részek ahol nem csak mosolyogtam, de effektíve fel is röhögtem.
Ez ilyen kínos humor/kínos interjú doku, viszont a történelmi események bemutatása 1-2 helyen nagyon kreatív és jópofa volt (pl amikor egy elképzelt középkori sztorit ad elő, és minden mondatát hangeffekt kíséri).Illetve Sacha Baron Cohen lvl1 light-ként egy-két egyetemi professzor felhúzása is jópofa volt. Ezt a sorozatot nem kell komolyan venni, én pl sose ültem le rendesen elé, csak szobabiciklizés közben elnézegettem.
-
Yodamest
veterán
Cunk on Earth (2022)
Philomena Cunk szerint a világALERT! Nem láttam még erről bejegyzést, így csak azért írok róla, hogy akinek kedves az ideje messze kerülje el ezt az agyrémet! Őszinte vélemény következik, előre bocsátom:
így még nem jártam soha!Tudjátok jól én mindig a kritikák és a pontszámok oldaláról közelítek meg mindent, így esett meg, hogy belefutottam ebbe az egyébként kiváló kritikai fogadtatásban részesült kis sorozatba. Elvileg szép helyszíneket mutat be, kicsit vicces, kicsit doku, 25-30 perc körüliek a részek, szeressük az ilyet, mi baj lehet?
Még hozzá kell tennem, hogy minden sorozatnál hangoztatni szoktam: 3 részt minimum érdemes megnézni, hogy véleményezni lehessen valamilyen szinten. Még semmit nem hagytam abba szimplán 1 rész után.
Nos mindennek fényében, ezt az agyrémet már a 2. perctől! Clint Eastwood jellegűen, ráncolt homlokkal és felvont szemöldökkel vizslattam, instant szekunder szégyenérzet kerülgetett a rendezők helyett és őrület kínosnak éreztem az egészet. A 10. percig bírtam így hősiesen, ott mondtam már, hogy fel akarok ébredni és kikapcsoltam ezt a rémálmot.
Nem hogy vicces nem volt, de faképpel bámultam azt a 10 percet és nem hittem a szememnek. Abszolút óvodás szint az egész, hihetetlen, hogy ez elvileg felnőtteknek is szól. Csak hab a tortán, amikor olyat olvasok, hogy valaki akárhányszor újranézi a részeket, fetreng! a röhögéstől és fuldoklik a nyálában... WTF??? Hogy lehet ezen nevetni? Én csak szégyent éreztem végig, borzalmas tényleg.
Komolyan mondom, csak az 1. részbe ha belekezdtek, nézzétek meg a 10. percig és írjátok már le, hogy "szakadtatok" a nevetéstől vagy lesütött fejjel fogtátok a homlokotokat mint én. Nem értem ez hol eszméletlen vicces, meg "ezt látnod kell" kategória... tényleg érdekelne. Azt az egyet ne mondjátok, hogy nézzem tovább mert hát... "jobb lesz" meg nem láttam eleget. Ez tipikus olyan dolog, hogy biztos vagyok benne ez végig ilyen, adott a stílus, a tematika, szóval e téren a 10 perc olyan, mintha végig láttam volna az egészet. Uram irgalmazz!
-
k-adi
nagyúr
Direkt terápia
Shrinking (2023)
season 1 finaleNa így kell igazán JÓ dramedy-t csinálni. A cast brillírozik, Jason Segel remek, Harrison Ford szintén - pedig vele szemben valamiért fenntartásom volt, de pozitívan csalódtam benne és a mellékszereplők többsége is egész ügyes (pl. Christa Miller, Ted McGinley, Michael Urie)
A történet lényegébenMarshallJimmy gyászát dolgozza fel, miközben terapeutaként elhatározza, hogy új módszert alkalmaz ezentúl a pácienseinél: mégpedig brutális őszinteséget tanúsít feléjük és így próbálja őket rávenni a javulásra, miközben végül önmagán is segít így.Alapvetően egy igazán lehangoló, szomorú történetről van szó, mégis a karakterek, a valóban élvezhető néhol mély, néhol laza párbeszédek és az egész hangulata a sorozatnak ezt elfedi és tényleg szórakoztató annak ellenére, hogy végülis egy gyászoló ember napi szenvedését nézzük 10 részen át, de mégis ahogy halad a történet és jönnek be az új karakterek és azok gondjai, egyszerűen a néző az évad végére már mindenkinek drukkol, mert az összes karakter esendő, hétköznapi (néha nem?) gondokkal küzd, de épp ezért szerethetők, mert mindenkiben megtalálható egy kicsi olyan, ami talán bennünk is.
A sorozatot 3 évadra tervezik elvileg, a 2. évad a megbocsájtásról fog szólni, míg a harmadik a tovább lépésről - mindkettő kemény téma ha valójában belemennek és nemcsak felszínt kapargatják, de eddig nem ez történt így megvan a remény, hogy a következő 2 évad is jó lesz.
Ritkán írok ilyen, de ez tényleg egy minőség sorozat, csak ajánlani tudom, de kell hozzá egy kis élettapasztalat, így talán 30 felettieknek elsősorban
-
nagyatt
tag
válasz
CptAdamica #69957 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. Semmi hozzáadott élményt nem nyújtott nekem ez sem már.
-
Maxxy10
addikt
You 5. évad berendelve. És ezzel kaszálva a sorozat.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Class of 07 (2023)
Egy katolikus lányiskola 10 éves érettségi találkozóját durván félbeszakítja az apokalipszis. Mivel ez egy árvíz-alapú apokalipszis, az iskola pedig egy magaslaton fekszik, a lányok túlélik az incidenst, és másnap reggel komolyan el kell gondolkodjanak, hogyan tovább...
A sorozat klasszikus példa arra, hogyan lehet egy jó ötletet és egy ígéretes kezdést totálisan belegyalulni a földbe szar írással. Az első két epizód még élvezhető, de aztán amikor a műfaji sablonnak megfelelően minden részben igyekszünk közelkerülni 1-2-3 karakterhez, és az írók majdnem mindegyik lányról annyit bírnak kideríteni, hogy egy hisztérikus hülye p***a kartonpapír-szintű komplexitással... olyankor nem lesz jó a széria. Epizódonként van 1-2 jobb emberi pillanat, meg a poénoknak is csak a 80%-a rettenetes, a maradék 20% élvezhető, sőt, a végére lesz olyan karakter is, akinek valami valódi motivációja is van - de azért ezeket mind összeadva, az eredmény igencsak kevés lesz. 3/10.Ui: annyit érdekes megjegyezni, hogy színészi gárda a forgatókönyv ellenére egészen becsületes teljesítményt nyújt. Szinte teljesen elkerülik a 20-as (ue. 1920-as) évek kezdetleges börleszkjére emlékeztető kínos bohóckodást, és komolyan veszik a karaktereiket - ami azért ennyire rossz karakterek esetében nem lehet könnyű. Szóval, respect where due.
#értékelés
-
Bad Pritt
félisten
Befejeztem a Gangs of London első évadát. Igazából sokat nem érdemes írni róla, akinek bejött a Raid 2 annak ez is tetszeni fog, tulképp ugyanaz, csak nyilván Londonban és szolgáltatástól függően 9-10 részen át. Gareth Evans munkásságát ismerőknek nyilván nem kell ecsetelni, mennyire más szint az operatőri munka és minden fight scene, de még így is vannak olyan részei, amik valszeg maradandóak lesznek, gondolok itt pl. a szinte egy teljes epizódon át zajló
.cigányok vs. dán különleges erők ostromra
Tetszett, örülök, hogy nem p*nciskodták el. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
radi8tor #69939 üzenetére
6. rész
Na volt itt pár jóság.
A régi hajóknál azért vigyorogtam eléggé, a Daystrom extrái között meg ott volt a Genesis II Device, Kirk maradványa, a Tribli . Á, micsoda easter eggek voltak.
Haladt tovább is a sztori, kérdés, hogy Picard eredeti testével vajon mit akarnak csinálni...illetve hogy ki és miért hozta el amúgy a Coppelius-ról. Illetve kiderült Jack titka is, csak közben meg nincs meg megmagyarázza a terminátor mód meg a hallucinacio. Plusz valamiért asset-kent beszélnek még mindig róla.
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Picard 6. rêsz még az előzőt is felűlmúlta.
Nem mondok semmit, alapmű lett ez az évad, minden Star Trek-et ismerőnek meg kell néznie. -
Janaboy
Topikgazda
Kicsit túltoltatok már ezt a kit ki jatszik témát. Szerintem engedjük el az offolast vele.
Köszönöm. -
-
k-adi
nagyúr
válasz
Piszmaty76 #69924 üzenetére
Kezdjük ott, hogy rajongóbázis nélkül sehol nem lenne, mert a hype nagy részét ők generálják elsősorban.. Sok jó játék hasalt már el, ennek bejött a kombó: jó játék és kellő fanatikus rajongóbázis
Ezt kellett volna csak simán megülni a The Last of Us esetén (is), és ha alig változtatnak valamit már egyenes út a sikerhez... de nem, kellett a woke "újítás"... csak ezzel pont azokat köpik szembe, akik által egyáltalán eljutott odáig a termék, médium, hogy TV showra érdemes legyen... de igen, ahogy írod csak a zseton számít semmi más. -
la_cc
addikt
Én csak most értem oda a The Last of Us-hoz.
Na most itt a 3. rész közepénél, azért megakadtam.. Eddig egész jó kis sori volt,
de mi ez a szőrős homokos epizód? Baszki már... -
paatrick
őstag
válasz
markknight #69927 üzenetére
Nemrég olvastam hogy egy most készülő középkori játékban néger szamuráj, meg női szamuráj is lesz
de lehet kacsa az egész. Már nem találom a hírt.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Rigormortiis #69925 üzenetére
Igen, ez az élőszereplőzés sokszor igen izzadtságszagú szokott lenni. Általában valami hiányzik belőlük, amiért az eredeti mű sokak kedvence tudott lenni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Piszmaty76 #69924 üzenetére
Engem tökéletesen hidegen hagynak ezek az élőszereplős feldolgozások, pedig nagy rajongója vagyok az eredeti, kézzel animálit Disney rajzfilmeknek mondjuk a Kis Hableánytól a Pocahontasig bezárólag. Ha kedvünk van hozzá, akkor asszonnyal bepattintjuk az egyiket Blu-Rayen, és mindketten csillogó szemekkel végignézzük, pedig milliószor láttuk már őket.
Persze megnéztem az újragondolásokat is, főként kíváncsiságból, de nekem pont csak az az egy jött be, ami anno rajzfilmként nem hagyott bennem mély nyomot: a Tarzan. Na az rohadt jó! A többi meg... Hagyjuk. Moziban egyedül az új Oroszlánkirályt néztem, azt is csak azért, mert elvittem rá az unokaöcsémet, de szívem szerint már akkor kijöttem volna róla, amikor leesett, hogy az elején újrakeverték az élet az úr-t is. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
paatrick #69892 üzenetére
Én attól kapok heveny hányingert, hogy fognak egy nagy rajongóbázissal bíró művet (játék, rajzfilm stb.) megfilmesítés céljából, hogy meglovagolják az adott mű sikerét, ellenben izélnek egy icipicit is tisztelni azt. És megy a rácsodálkozás, hogy mi ezzel a gond. A rajongótábor van éppen telibekakilva, akik nem feltétlenül ezt érdemelnék. Ha csinálnának pl. egy könyvből filmet, amit a bolygón élők 99%-a nem ismer és a legújabb trend szerint k*rvítják el, valószínűleg nem okozna ilyen felháborodást. Szerintem. Tudom, hogy a behozott pénz számít csak, de joguk van a fanoknak is háborogni a kedvencük megcsúfolása miatt. Ami nem feltétlenül woke-ságból fakad, akármilyen trendi is legyen manapság ezzel billogozni másokat. Respect az összefoglalódhoz.
-
válasz
lezso6 #69922 üzenetére
Ennek szerintem még sokáig divatja lesz és ilyen apróságokkal jól el lehet terelni a figyelmet arról hogy egy politikus akinek a fizetése (hasra ütök) évi 200k$ hogy lehet hogy rövid idő alatt elég sok dollár millióhoz jutott (insider trading) és amikor erre egy riporter rákérdez akkor csendben elhagyja a termet és nincs belőle cirkusz.
-
válasz
Bad Pritt #69917 üzenetére
Az megint érdekes hogy neten vádolták azzal is hogy fiatalkorúakat próbált chaten becserkészni, de nem lett belőle semmi és a fiók ami megosztotta a beszélgetéseket törölte a feltöltött képeket és privátra tette a fiókot. És az egészről nincs semmi hivatalos beszámoló meg egyebek, úgy néz ki hogy bíróságra se került az az ügy. Különös...
-
Bad Pritt
félisten
Ejtették a vádakat Justin Roiland, a Rick és Morty kirúgott alkotója és szinkronhangja ellen
Johnny Depp 2.0. Nevetséges, most akkor visszaveszik mindenhova?
-
Di Natale
senior tag
Pontosan ezért kérdeztem. Először megnéztem a Bad Batchet, majd utána jött a Mando. Ez valami dinoszaurusz doku film volt. Groguból meg Mandaloriant akarnak??
-
bagyulajuve
addikt
Ted Lasso új epizód 5*-ös, imádom
és a Yellowstone 5. évad is, eddig ez a legjobb évad
-
Di Natale
senior tag
Mandaloriant valaki nézte? Vélemények?
-
k-adi
nagyúr
válasz
lezso6 #69891 üzenetére
"Na ez nem igaz, sokszor konkrétan kontraproduktív, nagyon jól illusztrálja itt a topik. Meg amúgy is ez gyakorlatilag agymosás, bármilyen jó is a szándék."
így van
lassan már azt is lehetne mondani, hogy sokszor átmegy direkt hergelésbe (pl. s1e03)... és akkor mindenki pislog hogy jutottunk ide?a metoo is mekkora öngól lett, pedig ott is "nemes szándék" volt
aki elég idős már, az tudja
Rátoltuk, túltoltuk! Emberek, álljunk meg! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #69890 üzenetére
Viszont a felnövő generációk talán egy fokkal elfogadóbbak lesznek
Aztán majd, ha az utcán, meg a faluban, meg a szomszédban az elképzelt filmes gyönyör helyett nem a rózsaszín világot Látja, majd eszébe jutnak a nagyapja szavai, hogy hogy is zajlik a való világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest