Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armandus
tag
Ellenben hogy szó legyen jó sorozatokról is.
Waco: The Aftermath
Ez az öt részes minisorozat az idén 30 éves wacoi katasztrófa utáni időszakot dolgozza fel (a címe alapján meglepően). Az IMDB-n a 7 feletti pontszáma szerintem teljesen megérdemelt, még akkor is ha az utolsó két rész azért már érezhetően időt akar húzni. Amit kiemelnék az a fényképezés, szerintem sorozathoz képest kifejezetten jók a beállítások, ehhez a témához nem vártam ilyen jól kinéző végeredményt.A sztorit nem lőném le, annyit elég is, hogy vannak ennél sokkal cselekménydúsabb alkotások is. Az előzménysorozat nélkül is érthető, de nagyvonalakban nem árt tudni hogy mi történt abban az 51 napban.
Összességében azoknak ajánlanám akik szeretik a lassú, párbeszédekre alapozó történeteket és nem riadnak attól sem vissza ha percekig nem történik semmi.
-
válasz
Armandus #70896 üzenetére
Nekem is utána rá kellett gugliznom, ez amúgy jól mutatja mennyire összefolyt az egész The Boys sztori,
mérföldkövek nélküli súlytalan történés és a 4. évadban is ugyanazt az alapproblémát fogják maguk előtt tolni. Queen Maeve, A-Train - már rég offolódniuk kellett volna, és igen szerintem a 3. évad végén Homelander-nek is. ¯\_(ツ)_/¯ -
válasz
Armandus #70894 üzenetére
Izé...4. évadtól? 3 volt eddig.
De értem mire gondolsz. Én amúgy a megbocsátottam volna a gyengébb eresztésű részeket is a legutóbbi évadban, ha nem "fan"service-be és a
futott volna ki az egész sztori. 18-as karikás Marvel lett belőle a szememben.sorozat életben tartására
*csalódott keserű hangok -
mephi666
nagyúr
válasz
Armandus #70892 üzenetére
első 2 évad nagyon tetszett, de harmadiknál már úgy éreztem, hogy előtte a fő fókusz a sztorin volt... a brutalitás+szexualitás naturalista ábrázolása egy mellékes eszköz volt csak... a harmadik évadban pedig erre nyomtak rá mindent, hogy "na most megmutatjuk, hogy kell fullba tolni" ...annyira ez már nem jött be nekem se... -
válasz
Rigormortiis #70889 üzenetére
The Boys: Remélem végig tetszeni fog! Élveztem, amíg a sorozat el nem vesztette minden méltóságát a töketlenséggel. De te azoktól a részektől még nagyon messze vagy szerencsére.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rigormortiis #70889 üzenetére
A The Boys-t csak óvatosan, mert elkap nagyon
-
Rigormortiis
veterán
Elkezdtem nézni a Hatalom Gyűrűit. Aztazeget ez de mennyire semmitmondó egy hangulat nélküli valami. Az látszik, hogy költöttek rá, szép képe van, de ezen kívül egy nagy nulla.
Viszont elkezdtem a The Boys-t is. Na ez kell nekem! Le is daráltam négy részt, pedig ez nem jellemző rám.
-
-FreaK-
veterán
válasz
nubreed #70886 üzenetére
Ez a Silo kezd részről részre kevesebbet foglalkozni a fő rejtéjjel. Gondolom majd a végén is csak pár infót fognak csepegetetni, hogy várd a következő évadot.. Amúgy hangulatos, meg Rebecca Fergussont mindig jó nézni, de utálom mikor feldobnak rejtéjeket aztán nem mutatják meg a megoldást. Tudom, még csak 4 rész volt..
-
S e t h
nagyúr
A Citadel forgatókönyvét egy bekokózott csimpánz írhatta.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Armandus #70881 üzenetére
Igen, egyetértek veled, ezért is írtam, hogy ez egy jó végpont lenne a sorozatnak.
- Sheldon
az alap humor forrás, de sok évad után unalmassá válik, ez tény. A nyári egyetemi poénok is csak ideig-óráig lesznek elegendők szerintem
- Maryvallás témája szerintem pont eleget kapott eddig, feldobták a labdát, leütni nem merték de talán nem véletlen és itt most nem is ezen kéne a hangsúlynak lennie
- Missybensok potenciál van még, de a klasszikus lázadó tinédzserkorszakot már sokszor láttuk máshol, repetitív lenne csak arra alapozni
- George, Connie, Georgie pedigmind kimaxolták már amit lehetett -
Armandus
tag
Szerintem kezd megfáradni ez a sorozat is.
Sheldon karakteréből szerintem többet nem igazán lehet kihozni. Az eredeti sorozatban és itt is előtték már a "szociálisan érzéketlen, idegesítő zseni" karakter összes puskaporát, folyamatosan kiszámítható hogy a következő pillanatban mit fog csinálni. Az utolsó két rész "beárúja Sheldon Missy-t vagy nem?" szála is inkább volt felesleges időhúzás mint valós konfliktus. Számomra érthetetlen az is, hogy Mary vallással kapcsolatos szálát miért "felejtették el" az írok. Az egész évadban alig kapott súlyt, pedig az még valamilyen szinten érdekes volt hogy mit szólnak a "zabigyerekhez" a turbovallásosok. A következő évadban remélem Missy nagyobb szerepet kap mert a lázadó tini alaphelyzetből azért szépen lehet építkezni és a Sheldon Németországban is lehet jó bázis pár poénra, tehát az évad ebből a szempontból egy jó felütéssel végződött. Kellett is, mert ez így nagyon megfáradt már. -
paatrick
őstag
Silo S1E4
Ez a tipikus 4. részviszi előre a sztorit, meg a világról is mesél kicsit.
Amúgy mekkora fricska a mai trendeknek hogy itt egy női főszereplő aki nem turbófeminista, nincs neki oldal felnyírt haja hogy keménynek nézzen ki, meg nincs kigyúrva se, és mégis elhiszed róla hogy kemény
pedig meg van zuhanva rendesen lelkileg.
-
nubreed
veterán
válasz
jonnyjoker01 #70877 üzenetére
Én is azt hittem, hogy sori lesz.
-
k-adi
nagyúr
Az ifjú Sheldon
Young Sheldon (2023)
season 6 finaleHoppá, hát itt is lement 6 évad már. Durva. Visszanéztem, csak az első kettőről írtam ide, valamiért a többi kimaradt. Na mindegy, a lényeg hogy még mindig jó. És eszméletlen milyen gyorsan nőnek a gyerekek. Most megnéztem az első évad előzetesét és hát.. fu, kemény szembesülni ilyenkor mennyire szalad az idő.
Az évad amúgy jó, az új-régi karakterek szintén hozzák a megszokott formát. Eddig tetszett, akkor ez az évad is fog. De most mintha kicsit megfáradtak volna a végére, biztos lesz még évad gondolom, de ez most egy jó kilépő pont lenne a sorozatnak szerintem.
-
wolf88
aktív tag
válasz
l.skywalker #70864 üzenetére
The Flash is véget ér.
-
Sonja
nagyúr
válasz
l.skywalker #70864 üzenetére
A SWAT-ből nem lesz még egy évad?
Úgy emlékszem, hogy végül mégis csak berendelte a 7. évadot a CBS.
-
l.skywalker
titán
69 sorozat ami véget ér 2023-ban:
All 69 TV Shows Canceled Or Ending In 2023 (So Far) - GameSpot
(közben kilistázom szerkesztés után is)
1. 1899 (Netflix)
2. Inside Job (Netflix)
3. Uncoupled (Netflix)
4. Dead End: Paranormal Park (Netflix)
5. Vampire Academy (Peacock)
6. One of Us is Lying (Peacock)
7. Astrid & Lilly Save the World (Syfy)
8. 61st Street (AMC)
9. Pantheon (AMC+)
10. The Mosquito Coast (Apple TV+)
11. Gossip Girl (HBO Max)
12. Snowpiercer (TNT)
13. Rat in the Kitchen (TBS)
14. Mayans MC (FX)
15. Outlander (Starz)
16. Titans (HBO Max)
17. Doom Patrol (HBO Max)
18. NCIS: Los Angeles (CBS)
19. Jay Leno's Garage (CNBC)
20. American Gigolo (Showtime)
21. Cobra Kai (Netflix)
22. Kindred (FX)
23. Let the Right One In (Showtime)
24. Pennyworth: The Origin of Batman's Butler (HBO Max)
25. Reboot (Hulu)
26. The Mysterious Benedict Society (Disney+)
27. Outside the Lines (ESPN)
28. Succession (HBO)
29. The Goldbergs (ABC)
30. Soulmates (AMC)
31. Barry (HBO)
32. A League of Their Own (Prime Video)
33. Three Pines (Prime Video)
34. Willow (Disney+)
35. The L Word: Generation Q (Showtime)
36. You (Netflix)
37. Big Shot (Disney+)
38. Fear the Walking Dead (AMC)
39. Firefly Lane (Netflix)
40. The Mighty Ducks: Game Changers (Disney+)
41. Monarch (Fox)
42. The Resident (Fox)
43. Ziwe (Showtime)
44. Sex/Life (Netflix)
45. National Treasure: Edge of History (Disney+)
46. Big Mouth (Netflix)
47. Human Resources (Netflix)
48. Avenue 5 (HBO)
49. Blood & Treasure (Paramount+)
50. Judge Mathis (Syndicated)
51. The People's Court (Syndicated)
52. Red Table Talk (Meta)
53. South Side (HBO Max)
54. The Chair (Netflix)
55. 9-1-1 (Fox)
56. Yellowstone (Paramount Network)
57. Call Me Kat (Fox)
58. East New York
59. SWAT (CBS)
60. True Lies (CBS)
61. Walker: Independence (The CW)
62. Kung Fu (The CW)
63. The Winchesters (The CW)
64. Lockwood & Co. (Netflix)
65. Alaska Daily (ABC)
66. Big Sky (ABC)
67. The Company You Keep (ABC)
68. Archer (FX)
69. Physical (Apple TV+) -
k-adi
nagyúr
válasz
nubreed #70854 üzenetére
Ugyanez volt velem is, Tariq gyerek, aki Ghost gyereke ugye, borzasztó az eredetiben, dehát azért mert még kölyök valójában is. Az első évadban még keresi a helyét a srác, de belejön a szerepébe ahogy egyre "gengszteresebb" lesz.
Szerencsére a többi karakter elviszi a sorozatot, így nem akkora gond Tariq, az első évad alapján ne ítéld még el.Nem mellesleg több spin-off is van a Power sorozatnak, a többi Book is jó, Kanan (50cent azaz $0,5
) és Force (uncle Tommy)
Nem tudom mi a helyzet a Tate képviselő-féle Power book spin-offal, nagy a csend.
-
-FreaK-
veterán
The Creator trailer
CGI-ban nem lesz hiány.Az Alkotó: Befutott az első előzetes a Zsivány Egyes rendezőjének új sci-fijéhez, melyben a robotok világvégét akarnak, de John David Washington majd jól megállítja őket
[link] -
negyven2
veterán
Futurama - New Episodes July 24 on Hulu
Vajon a hazai Disney+ is megkapja a premiert? Bár sajnos, ott van az is, hogy sok FX/Hulu tartalom távozik hamarosan a platformról...
-
Louro
őstag
válasz
gyenesmartin #70844 üzenetére
Eureka, El barco (A bárka), Office, Csengetett mylord, Warehouse 13 (13-as raktár), Doctor Who, Mi kis falunk, Space force, Morning show
Így hirtelen ezek ugrott be a túlélés és öldöklés nélkül.
-
Louro
őstag
Three Body (kínai)
Végére értem. Igaz a könyv hatalmas szerelem lett. Lehet kissé félve estem neki a sorozatnak, de azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam. De lehet annak is betudható, hogy lassan túlcsordulunk a sok amerikai sorozattal, amik kb. ugyanarra a kaptafára épülnek. A szereplők kapcsán tök jó volt megtudni, hogy miképp ejtik ki a neveket, férfi vagy nő az adott szereplő. A CGI részek illettek a sorozatba.
Aki egy kis scifi-re vágyik és félt attól, hogy kínai, adjon neki egy esélyt. Bár a másik két könyvet hogyan fogják megvalósítani....gyanítom azokat már sehogy, mert annyi pénzük már nem lenne a CGI-ra
-
válasz
basaharc502 #70856 üzenetére
Az első rész jó és érdekes, ám szinte gondoltam hogy értelmesen ezt nem lehet majd levezetni, mert elrugaszkodott a valóságtól.
-
Frod
addikt
válasz
basaharc502 #70856 üzenetére
Majd ha már lement az évad, addig minek kínozzam magam hetente egy résszel?
-
basaharc502
aktív tag
A Kiút sorozatot (From) néz valaki?
Az első évad eleje érdekes volt, a közepén leült és a végére szépen felfejlődött. A 2. évaddal egyelőre nem igen tudok mit kezdeni.Eddig a 3 részben tipikus időhúzás van, lényegében semmi sem történt azon kívül, hogy egy busznyi ember megérkezett, de ezt már az első évad végén is tudtuk. A rejtély megoldásában semmit sem haladtunk, sőt újabb szálakba kezdtek bele - mik azok az izék Boyd bőre alatt? Kicsit attól tartok, hogy a sori története kb. nem fog vezetni sehova, mert maguk a készítők sem tudják merre is kellene megtalálni az a bizonyos kiutat. -
nubreed
veterán
-
k-adi
nagyúr
Power Book II: Ghost (2023)
season 3 finale"Eddig ez a 2 évad remek volt az eredeti Power után az első spin-offból, de félek, hogy innentől indul meg a lejtmenet de ne legyen igazam."
Szerencsére nem jött be a jóslatom és ez az évad még jobban tetőzte az előzőt! Sőt, ez az évad egyenesen 10/10 de az biztos, hogy az eddigi 3 közül ez a legjobb.
Eddig is volt pár, de most olyan sok egymondatos, gengszter-humor oltások, párbeszédek vannak, hogy csak pislog a nézőha érti, persze a szlenget
A történet izgalmas, pörgős, a színészek lazán hozzák a karaktereket, ügyesek, sőt valóban látni, hogy fejlődnek is (pl. Davis, Brayden, Cane, Diana, Monet és persze Saxe), egyedül talán Dru aki kilóg a sorból és jó látni ahogy gyerekből fiatal felnőtté avanzsáló Tariq is fejlődik szépen színészileg.
Amit még kiemelnék, az a profi kameramozgás, és vágóképek, egyértelműen látszódik a javulás ezen a téren is és nagyon jó shotok, beállítások vannak jó pár jelenetben. -
válasz
Eureka , Dark ,Fringe
-
paatrick
őstag
válasz
Miért nem Battlestar Galactica? Abban van romantikus szál is.
-
k-adi
nagyúr
A nagy sorshúzás
The Big Door Prize (2023)
season 1 finaleJól indul, a végére elfárad. Sajnálatos, pedig lenne benne érdekesség, mert jó témát dolgoz fel és jól is, de valahogy mégis elgyengül a végére. Kár érte. Egyedül a kék pöttyök a testeken teszi érdekessé a 2. évadot, ha lesz
-
Ellia
addikt
válasz
Ha szeretitek a "kretén" humort, a musicalt és a kiforgatott tündérmeséket akkor a Galavantot mindenképpen ajánlanám.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
Párat írok, ami az utóbbi 1-2 évben nekem nagyon tetszett:
Shrinking
The Great
The Bear
Only Murders in the Building
The Afterparty
Euphoria
Ted Lasso
The Morning Show
The Boys (ebben mondjuk van öldöklés) -
Armandus
tag
The Great
A Király
All Rise
Boston Legal
West Wing
The Newsroom
El Ministerio Del Tiempo
Fleabag
Good Fight
Lie To Me
Scorpions
Numbers
Mellékhatás
Perry Mason
Sam A Saxon
Show Me A Hero
State Of Affairs
Ten Pound Poms
The Looming Towers
The Diplomat
The Offer
The Morning Show
White House Plumbers -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Ki milyen sorozatot ajánl amit feleségemmel együtt nézhetünk?
Én szinte az összes sci-fit láttam már, legalább az első részig, de őt ez nem igazán érdekli, ahogy az öldöklés és túlélés sem.
Eddig ezeket néztük:
Stranger things
Lucifer
You
365 (tudom ez film).
Elkezdtük a last of ust ami nekem bejött, neki egyáltalán nem.
Egy kis lista kellene, amiből tudna ő is választani. -
nubreed
veterán
Mostanában (2021-22-23 -ban) jött ki valami új drogos sorozat? Mert eddig kb. minden megvolt nekem (Az összes Narcos, BB, Better Call Saul, Power, Queen of The South, Godfather of Harlem, Ozark, Snowfall, stb... ezeket mind láttam), van valami új ami jó is?
-
válasz
Janaboy #70815 üzenetére
Úgy fest, eltér az ízlésünk a kínai sorozatok terén
Én imádtam az első részeket.
A harmadik kötet spoilerei major spoilerek a második kötetből is, úgyhogy csak saját felelősségre:
A második könyv végén felállított "Trisolar-riasztó" aktiválásának felelőssége nem a megfelelő kézbe kerül, és a Trisolaris megszállja a Földet (ez a folyamat amúgy szuperül van megírva, a legjobb része a 3. kötetnek). A megszállásból 2 hajó kimarad (amik még a 2. könyvben indultak el menekülőúton, ha jól emlékszem), és az egyik egy másik módszerrel "meghirdeti" a Trisolaris helyét - amit aztán gondos kezek el is pusztítanak (a megszállók meg elhúznak a Földről egy nem éppen erős magyarázat kíséretében, bár később igazuk lesz). Ezt megelőzően a Trisolarisról egy 2. flotta is útra kel, akik a történet végéig elő sem kerülnek Aztán a Trisolaris helyzetéből, meg a flották forgalmából a fenti gondos kezek beazonosítják a Naprendszert is, mint lehetséges fenyegetést - viszont hozzánk nem egy fénysebesség környékére gyorsított pontszerű tömeget küldenek (ami szétb***ná a Napot, de a Jupiter meg a Szaturnusz "árnyékában" meg lehetne maradni), hanem egy hitelkártya méretű szirszart, ami mindent kétdimenzióssá változtat, amivel kapcsolatba kerül. A Naprendszer kétdimenzióssá alakulását a szerző részletesen leírja, akkora WTF, hogy szerintem Uwe Bollnak kellene filmre vinni. Ezután még van egy kis utazgatás meg elmélkedés a fénysebességről, aztán kapunk egy elég idétlen befejezést. Ja, és a könyv közepén elképesztő hosszan olvasunk 3 mesét rejtett tudományos információkkal - az ötlet remek, csak 5x hosszabb, mint kellene. Szóval hatalmas katyvasz jópár remek ötlettel - én nem tudom nem szeretni, de csak megfelelő óvatosság mellett ajánlom. You've been warned
-
-
paatrick
őstag
válasz
bobalazs #70824 üzenetére
Ja ok, azt hittem van valami újdonság
már írtam róla amúgy ( [#70589, #70763), de úgy tűnik hogy csak vagy 3-an nézzünk innen.
Idejét se tudom mikor volt olyan sorozat aminek vártam a következő részét és nem csak olyan leadták-megnézem szinten mozgott. Ez most ilyen, meg a Star Trek: Strange New Worlds S2 lesz még a jövő hónaptól.
-
Rigormortiis
veterán
Végigment az Idő kereke. Jó volt ez. Mondtam, hogy régen olvastam a könyveket a 9. kötet(ek)ig, ezért jó volt mozgóképes formában is látni az ismerős dolgokat. Mivel a sztoria annyira nagyon már nem emlékszem, ezért nem is zavartak a valtoztatások, és azért látszik, hogy az Amazon ezen sem nagyon spórolt. Remélem, lesz még foytatás, nézném ezt tovább is...
-
-
-
laracroft
senior tag
Hátha izgat valakit
Megjelent a Trakt app android alá -
lemmy9
őstag
A Barack Obama sorozatban Charlize Theron fogja játszani a főszerepet.
Ha szabad ilyet. Ja, nem.
-
Janaboy
Topikgazda
Befejeztem én is ezt a Three-body problem sorit.
A történet maga amúgy nem rossz, rettentően lassú és vontatott és nagyon érezhető hogy egy kínai sorozat.
Az első 6-7 rész az szörnyű, utána azért kicsit bepörög, ott már kevesebbet tekertem, a végére volt némi lassulás, de azért nem vészes.
Viszont a 30 rész rettentően sok neki, bőven elég lett volna ezt fele ennyibe beletenni. Értem én, hogy azt akarják hogy átérezzük a helyzetet, de az emberek a tv előtt nem hiszem, hogy erre vágynak.Azért bőven akadnak benne logikai problémák, bár azért szerencsére elég sokra kapunk választ (talán néha túl részletekbe menően is
).
Azért az a
!nano szálas hajó bontás elég durva volt Kicsit spoilereztem magamnak a második könyvet (wikipedia), hát ott a sztori még zavarosabbnak tűnik, ha azt is ennyi részbe csinálják meg, az nem lesz túl szerencsés.
Viszont gbors azért elspoilerezhetnéd nekem a harmadik könyvet, arról nem találtam cselekmény leírást
-
gyuromoj
veterán
-
paatrick
őstag
válasz
Bad Pritt #70804 üzenetére
Jó ideje ezen csámcsog az internet amúgy, nem értem ti hogy maradtatok le vele
Will Smith felesége jegyzi amúgy ezt a csodát mint fő producer. Egyiptomi ügyvéd már perli is a Netflixet történelemhamisítás miatt
Amúgy már a trailerben is elhangzik ez a mondat:Hogy gondolhatta ezt bárki komolyan. Én azt nem értem egyáltalán a Netflixnek miért érdeke ilyen fosokra önteni a pénzt. Már nem az első ilyen
-
nubreed
veterán
Nézi/Nézte valaki a Queen of The Southt? Most tartok az 5. befejező évadnál, majd még az utolsó 2 rész van hátra. Végig tartott egy jó, nézhető, nem unalomba fulladó színvonalat a sorozat felesleges sallangok nélkül de az 5. évad szerintem a legjobb az összes közül. Kevés ilyen sorozat van, ami pont, hogy nem elfárad az utolsó évadra hanem még jobb lesz.
-
mephi666
nagyúr
nekem tetszett mindenestől: úgy éreztem, hogy tényleg el kellett vinni a legrosszabb irányba a karaktert, hogy lehessen honnan visszajönni aztán ahogy megvolt Kimmel közöttük megint a kémia, kb keretbe rakták azzal a jelenettel az egész sorozatot... a New Blood vége viszont tényleg elcseszett lett: azzal az indokolatlan gyilkossággal elcsesztek mindent, amit építettek 9 évadon át a karakteren...
-
Mik76
senior tag
Better Call Saul S06
Na, ezt ki kell irnom magambol.
Nekem a BB meg az elozo ot szezon 9-10/10.
Remek belso ertekek, kivalo kulcsiny es megvalositas. Tetszett a karakterek fejlodese, szemelyes dilemmaja, es tragediaja is.A hatodik is egeszen jol kezdodott, es jol is haladt elore. Kezdtek a tortenesek a ket sorozatban osszefesulodni. Es jol. Talan nem tokeletesen, de siman elfogadhatoan.
Es egyszercsak az utolso 3-4 epizodban egy teljesen stilusidegen iranyt vesz az egesz. Itt most
Saul jelen ideju cselekveseire gondolok. Ez a bolti rablas, es a elkabitott emberek adat rablasa teljesen idegen tole. Persze simlis volt, de voltak hatarai. Es ezek a dolgok messze tulmennek rajta.
Az hogy hirtelen Chuck-ot is olyan igazi erzo lelku batyusnak probaltak beallitani, szinten nagyon kilog. Az embernek az az erzese, hogy nagyon manipulalni akarjak a gondolatait a foszereplorol, es szandekosan "sarozzak be" Saul-t jobban mint amilyen eddig volt. Csak hat kilog a lolab.Amugy a vegkifejlet szerintem jo,
Kim meghasonlik, es durva buntudattal lelep. Saul bortonbe kerul elete vegeig, de igy utolag megtisztulva megis ujra talalkoznak, es talan nem utoljara.
Saul pedig kiraly a sitten, hiszen rengeteg embernek o segitett korabban.Mivel osszessegeben a teljes szezon remek jelenetekkel meg epizodokkal volt tele meg igy is egy 9/10, de olyan erzesem volt mint a Dexter New Blood eseteben. A lezarast egy teljesen indokolatlan es a karaktertol idegen cselekmeny sorozat inditja be.
Szerintem jobb lett volna hainkabb az inkognitojat vesziti csak el, es a kartell es a rendorok keresik, de az elobbiek intezik el. Nem pedig full bunozobe megy at, meg majdnem megfolyt egy idos nenit. Wtf? -
la_cc
addikt
válasz
lezso6 #70803 üzenetére
Valszeg trollkodás miatt 1.0 és, feltételezem a férfigyűlőlet / női felsőbbrendűség miatt pécézték ki.Mr. K verziója jobban hangzik.
-
válasz
lezso6 #70803 üzenetére
Ez egy "fan video", vagy mi. Kleopátra egyiptomi uralkodó volt, származására nézve pedig görög (görög az anyanyelve). Viszont van egy irányzat (afrocentrizmus), miszerint Egyiptom "fekete" volt (vagy legalábbis nem fehér, ergo fekete), ezért "helyreigazították" a történetet: megcsinálták a fekete változatot. Ráadásul nem fikcióként tálalják, hanem dokumentumfilmként. Ezzel persze sikerült vérig sérteniük két országot: Egyiptomot és Görögországot. Plusz azokat, akiknek nem igazán tetszik, hogy a "szubszaharai" régió magának követeli Afrika északi részét is.
A megvalósítás eléggé harmatos, ezért mint vizuális alkotás nem különösebben érdekes, normálisan érdektelenségbe fulladt volna. Viszont a felhergelt görög és egyiptomi társadalom (plusz arab szimpatizánsaik), biztos ami biztos revansot vesz a sorozaton. A nyugat nem mer beleszólni, mert azonnal megkapná a rasszista (kolonialista) bélyeget (ezért nem nagyon látni a kritikák között ismertebb (nyugati) orgánumokat).
Egyiptomiak amúgy odáig mentek, hogy villámgyorsan összedobtak egy másfél órás ellen dokumentumfilmet, amit a sorozat premierjével egyidőben feltettek a youtube-ra...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6 #70781 üzenetére
IMDb-n kereken egy pontos. Én ilyet frankón nem is nagyon láttam még, legalább valami egyéb tizedesjegy volt eddig mindig mögöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest