Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Cunk on Earth (2022)
    Philomena Cunk szerint a világ

    ALERT! Nem láttam még erről bejegyzést, így csak azért írok róla, hogy akinek kedves az ideje messze kerülje el ezt az agyrémet! Őszinte vélemény következik, előre bocsátom:
    így még nem jártam soha!

    Tudjátok jól én mindig a kritikák és a pontszámok oldaláról közelítek meg mindent, így esett meg, hogy belefutottam ebbe az egyébként kiváló kritikai fogadtatásban részesült kis sorozatba. Elvileg szép helyszíneket mutat be, kicsit vicces, kicsit doku, 25-30 perc körüliek a részek, szeressük az ilyet, mi baj lehet?

    Még hozzá kell tennem, hogy minden sorozatnál hangoztatni szoktam: 3 részt minimum érdemes megnézni, hogy véleményezni lehessen valamilyen szinten. Még semmit nem hagytam abba szimplán 1 rész után.

    Nos mindennek fényében, ezt az agyrémet már a 2. perctől! Clint Eastwood jellegűen, ráncolt homlokkal és felvont szemöldökkel vizslattam, instant szekunder szégyenérzet kerülgetett a rendezők helyett és őrület kínosnak éreztem az egészet. A 10. percig bírtam így hősiesen, ott mondtam már, hogy fel akarok ébredni és kikapcsoltam ezt a rémálmot.

    Nem hogy vicces nem volt, de faképpel bámultam azt a 10 percet és nem hittem a szememnek. Abszolút óvodás szint az egész, hihetetlen, hogy ez elvileg felnőtteknek is szól. Csak hab a tortán, amikor olyat olvasok, hogy valaki akárhányszor újranézi a részeket, fetreng! a röhögéstől és fuldoklik a nyálában... WTF??? Hogy lehet ezen nevetni? Én csak szégyent éreztem végig, borzalmas tényleg.

    Komolyan mondom, csak az 1. részbe ha belekezdtek, nézzétek meg a 10. percig és írjátok már le, hogy "szakadtatok" a nevetéstől vagy lesütött fejjel fogtátok a homlokotokat mint én. Nem értem ez hol eszméletlen vicces, meg "ezt látnod kell" kategória... tényleg érdekelne. Azt az egyet ne mondjátok, hogy nézzem tovább mert hát... "jobb lesz" meg nem láttam eleget. Ez tipikus olyan dolog, hogy biztos vagyok benne ez végig ilyen, adott a stílus, a tematika, szóval e téren a 10 perc olyan, mintha végig láttam volna az egészet. Uram irgalmazz!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák