Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Doktor balatont nézitek? Érdemes vele foglalkozni?
House of cards-ot tolom most, szerintem jó kis sorozat.
-
Mik76
senior tag
Animal Kingdom S02
Lassan a vegen jarunk, es tovabbra is nagyon tetszik. Kicsit ugyan kezd olyan erzesem lenni mint a Peaky Blinders eseteben (mindenki szar alak elegge, igy nehez rokonszenvet erezni barkivel), igy lehet elobb utobb kikapcs lesz a vege. Mondjuk ez a Breaking Bad eseteben nem zavart, igaz ott nem eroszakos bunozokrol szolt a sztori hanem a "vegyeszekrol".
Mindenesetre izgalmas. -
-
pixta78
senior tag
Amatőr problémával fordulok hozzátok.
Expanse s01 s02 sorozatokhoz nem tudok feliratot egyszerűen beállítani. Az hagyján, hogy a Kodi nem hajlandó letölteni a menüből de kézzel letöltöm a fájl mellé és nem jó. 720p forráshoz nem jó a 720p felirat. Van, hogy a1080p, 2160p felirat megy hozzá de azt is időzítenem kell. Sok pepecselés miatt bosszankodok.
Opensubtitles oldalról töltöm manuálisan a feliratokat.Mondjátok, mit rontok el?
-
Mik76
senior tag
Megneztuk mindket Mandalorian szezont. Jo volt, az utolso epizodnal mikor
meg a kutyam is felult, es vegig nezte.megjelent Luke es rendet tett a robotok kozott Valamit csak jol csinaltak...
Amugy meg Ginatol valaki zarja el a frigot mert igy baj lesz, Rosario Dawson pedig meg azzal a szarral a fejen is remekul nez ki. -
k-adi
nagyúr
válasz
NeoPampalini #54486 üzenetére
a Warrior a darkos része ennek,
CK a könnyed, vicces, low-budget YT féle sorozat
-
k-adi
nagyúr
válasz
Aventador91 #54481 üzenetére
"ránéztem már youtubeon mi ez a cobra kai, gondoltam valami jó cucc lehet. erre látom valami "bunyós" cucc, ami még gagyinak is hat
van aki ilyet néz? omg"
erre ahogy mondaná Johnny:
QUIET
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve #54487 üzenetére
+1
Ez egy szarkasztikus felelevenitese es arnyalasa egy olyan sztorinak ami annyira feketen feheren lett anno megcsinalva hogy rohej. Ezzel meg szerintem azok is egyet ertenek akik szerettek az eredeti filmet. Na meg egesz jo tarsadalom kritika a mai fiatalsagrol, es az oket eleg benan terelgeto felnottekrol.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
bagyulajuve #54487 üzenetére
Negyven múltam bőven....eddig nem akartam ide kiírni, de szerintem vallatni lehetne engem ezzel....már csak a YT-on lévővel is.
Ami volt az nálam elmúlt....pl retro zenéktől is herótom van
-
bagyulajuve
addikt
válasz
headhunter86 #54485 üzenetére
pont, hogy inkább a 40-esek a célközönség, akik a 80-as években nevelkedtek: zene, sztorik, az új technikával való nehezen barátkozás + az akkoriban nagyon divatos karate és bár a sorozat most játszódik, mélyen áthatja a hangulatot a 80-as évek és ezért is imádom,
igaz a 3. évadra kicsit vesztett a varázsából, és a verekedős jelenetek sem mindig tökéletesek (de azért sokszor érezni, hogy próbálták "egyben" felvenni, nem pedig szarrá vágva összeollózni, ami mostanában a divat)"Cobra kai never dies"
-
NeoPampalini
senior tag
@Aventador91
@j0k3r!Ha még nem futottatok bele, és ilyen "bunyós" kell, de nem vígjáték, akkor a Warrior sokkal jobb választás.
Hiába van benne szinte minden filmes klisé, meg az "érdekes" zenei aláfestés, nekem bejött, a verekedős jelenetek visszavittek valahova '90 környékére a klasszik JCVD filmekhez.
-
headhunter86
senior tag
Első két évad nekem is megvolt Cobra Kai-ból.
Aranyos meg minden, de szerintem is kezd sok lenni, legalább is már a második évadon látszódott, hogy kifogyott a téma. Már harmadiknak szerintem neki se állok, ha a másodiknál is gyengébb.
34 vagyok, nézek hasonló sorozatokat, de szerintem jóval fiatalabb a célközönség és néha nekem már sok tud lenni. -
j0k3r!
senior tag
válasz
Én is belenéztem a youtube-on, de nekem úgy tűnt, mintha ez valami más sorozatnak/filmnek a paródiája lenne, viszont abból is a gyengébb fajta. Hát ez van, nem vagyunk egyformák
-
válasz
omg mi gagyi? Ez biztos nem, tök jó ahogy rivalizálnak egymással meg verekednek meg tök cool a Cobra Kai név meg a jelmondatai meg a szereplők, meg vicces, érdekes. Nagyon messze van a gagyitól.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Sokunknak szerintem az eredeti Karate kölyök miatt tetszik a sorozat.
-
Aventador91
őstag
ránéztem már youtubeon mi ez a cobra kai, gondoltam valami jó cucc lehet. erre látom valami "bunyós" cucc, ami még gagyinak is hat
van aki ilyet néz? omg
-
Cobra Kai S03
Világ legjobb sorija.... na jó azért nem, de majdnem.Hiába próbáltam beosztani, egyszerűen nem lehet nem ledrálni az egészet akár az alvás kárára is. Nagyon remélem, hogy jön a 4. évad és az se az utolsó lesz, simán megelőlegezném az 5. évadot is ennek a sorozatnak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
grizlisandor #54450 üzenetére
Cobra Kai
SEASON 3
Bizony, ez az évad is jó volt. Mondjuk nem annyira, mint az első kettő sajnos, de még mindig elég jó, (3 nap alatt le is nyomtuk az évadot.) és a poénok is jók még bár egyre kevesebb vanViszont azért ebben az évadban már többször átléptek a gyerekek egy "bizonyos határt".... értem én hogy murica' meg minden, de amit lenyomnak károkozások, főleg a végén.. stb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem a Brooklyn 99-t. Le is pörgött két évad, remek sorozat.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
headhunter86 #54452 üzenetére
+1 a Your Honor-ra!
Nekem nagyon tetszik!
-
gyuromoj
veterán
Na sikerült végeznem a Sabrina S04/Cobra Kai S03 párossal.
Mind a kettő tetszett, de az utóbbi talán jobban, ezért egy cikket is hoztam hozzá:
Cobra Kai: 60 érdekesség a teljes Karate Kölyök-Sagaról -
Billions
2. évadból eddig 3 részt láttunk...öhmm lesz ez jobb? Úgy értem visszatalál az első évad szellemi szintjére, intellektualitására és tökösségére? (mert az első évad 10/10)
10 perc nem ment le a második évadból lett egy kötelező mindenbe beleszólást nyerő afrocsaj, akinek Axelrod hagyja hogy kotnyeleskedjen és a következő percben kaptunk egy gizda kopasz lányt, aki fiunak öltözik természetesen vegán és a bemutatkozást úgy kezdi hogy gendersemleges és "they"-ként lehet rá hivatkozni. Természetesen már megmutatták azt is kínosan erőltetve, hogy irodán kívűl is mennyi pénzt nyer a cégnek és ugye ő a legnagyobb zseni mindenek felett (is!).
Értem én, hogy a producerek erre verik, de ez a Billions sorozat eddig nem erről szólt. Kérlek mondjátok, hogy ez csak valami hirtelen kisiklás és minden visszakerül pár rész alatt az eredeti vágányra. Azt hittem új kedvencet találtam.
-
Pitterix
őstag
válasz
rétisün #54466 üzenetére
Na, ezt éreztem én is.
És hiába agyalok, nem tudom, hogy mi a fenéért fáradtam bele. Pedig tényleg jó sorozat.Bírom is az időutazást.
A karaktereket tényleg rohadt jól összehozták, főleg mikor voltak néha az összevágások, hogy ki kicsoda, mi lesz vele, mit csinál. Na ez nagyon ott volt. -
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Apollyon #54456 üzenetére
Nem tudta Osyraa, hogy hol van a főhadiszállás.
De amúgy sztem ez a béke ajánlat inkább arra ment, hogy még nagyobb hatalmat szerezzen, de bizonyos erőforrasokbol már kifogytak.
Csak lesz magyarázat a dilitiumos témára.Michael meg Book relatív kis területen mozogtak vagy használták a futárok titkos féreglyukait. A Gömb szerintem test nélkül mit tud tenni?
A gyógyítás meg érdekes téma. Ezt én se értem.Szerintem a spore drive az a B terve volt, de mivel a Föderacio se tudta lemásolni, így nem támaszkodhatott csak erre.. Ki tudja mennyi időbe telt volna. -
Pitterix
őstag
Végre a végére értem. Nekem a 2. évad tetszett leginkább. Ez a 3. olyan mikor lesz már vége volt. Jól megkavarták a katyvaszt, de azért talán mindent sikerült fejben a helyére raknom.
Ami nagyon tetszett,
ahogy megoldották a nyaklánc tópartra kerülését.
Azt nem értem, hogy Lehet, valamire nem figyeltem...miért vándorolt a seb Martha arcán hol ide, hol oda. -
SPF
senior tag
válasz
Ezt hol lehet megnézni?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
grizlisandor #54444 üzenetére
Star Trek: Discovery S03E12
Ez az új rész fergeteges és komolytalan volt, tele logikai hibákkal. A látvány továbbra is jó, de egyébként buta az egész. Már máshol is láttam / olvastam véleményt, hogy olyan, mintha tényleg jóra megírná egy csapat az egész sztorit, és akkor jön egy második csapat, aki szinte mindent elront benne.
Eleve Osyraa lépései is totál hülyék, pedig elvileg ő egy okos karakter. Szóval szövetségre akar lépni a Federationnel, de akkor miért kellett ehhez elrabolni a Discoveryt, elég lett volna csak odaállítani ahhoz a bubihoz, és bekopogni békés szándékkal. Vagy csak simán elküldeni üzenetben a megállapodást, nyilván akkor sem tetszett volna kevésbé az admiralnak.
Azt mondta az admiralnak Osyraa, hogy ki van fogyva dilithiumból. Ja, de ott álltak egy bolygó mellett, ami majdnem hogy az egész dilithiumból van. Miért nem bányászta már akkor azt ki? Persze már ott is hibás a történet, hogy a kelpian a bolygójáról elpusztította szinte az összes dilithiumot a galaxisban, a de a saját bolygója relatíve ép maradt. A másik, hogy ha szabadon akar közlekedni Osyraa a galaxisban – ami Book és Michael utazásából egyébként sem tűnt túl bonyolultnak ahhoz képest, hogy még az évad elején ki volt jelentve, hogy szinte egyáltalán nem tudnak már ugrabugrálni – akkor miért nem lopta el egyszerűen csak a Discoveryt és másolta le a technológiát?Mindeközben Michael már a Discoveryn mászkál a szellőzőrendszerben, totál Die Hard kópia effektekkel. Persze a fehér bőrű gonosz beosztott mutogatja a rossz kezét, mert nyilván a legrosszabb radioaktív sérülést is meg lehet gyógyítani, de az ő fagysérült végtagját semmiképpen sem, hiába van mindenféle replikátor, ami akár Stamets DNS-ét vagy mijét is replikálni tudná, hogy mások is tudják használni a spore drive-ot. Aztán még ott van a sphere data, aki/ami eddig egész végig lapított, de most afféle deus ex machinaként előjött nekik segíteni. Stb. stb...
-
jonnyjoker01
veterán
The Expanse S05E05
Nem most kellett volna elkezdeni a sorozatot, hanem amikor már lement a teljes évad. Egybe fogyasztani jobb lenne, nem tudom hogy fogom kibírni jövőhétig a várakozást.
Ezek a fránya cliffhangerek...
-
válasz
Nekem is nagyon bejön. Mondtam is valamelyik nap.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
februárban tervezem darálni az évadot.......csak nehéz kivárni
-
headhunter86
senior tag
Aki szerette a Breaking Bad-et annak a Your Honor kötelező!
Itt is megy a hazudozás meg az ügyeskedés, hogy ússzuk meg a dolgot. Főszereplő ugyanaz. Tiszta Breaking Bad feeling. Nekem nagyon bejön, elég jól csavarják és jó pörgősek a részek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest