-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz szőröscica #15669 üzenetére
Az "Ótvaros" duhaj?
Kezdek kiábrándulni belőle, nagyon változó a minősége.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
papelado
aktív tag
Nagyon rég leromlott már.Drága az aromakomló...De bakker akkor emeljenek.Ilyen kínálatban simán váltok.Most pl nem okozott gondot a Harcosra váltani ivó sernek.Magukat szoptatják...
Pár éve még kényszerből maradtam volna rajta mert hát ez van más nincs ami van az drága .De így...Drágaszágom....
-
-secret-
Arcképgyáros
Múltkor bontottam egyet, azzal nem tudom mi volt de ment a lefolyóba. Szavatossági ideje még rendben volt...
-
Dilikutya
félisten
válasz szőröscica #15704 üzenetére
A búza és az Oktoberfest viszont kitűnő! A Münchner Hell tényleg nem nagy eresztés.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
papelado
aktív tag
válasz szőröscica #15733 üzenetére
nekem írtak.?
"Ugyanaz minden biztos romlott volt a targoncás miatt én vagyok a kopter"Drágaszágom....
-
Jhonny06
veterán
Én pont a napokban tapasztaltam olyat, hogy az eddig megszokott konstans minőségnél mintha sokkal finomabb, gyümölcsösebb lett volna. Nem haluztam, az egész üveg alatt éreztem, nagyon fura volt. Aztán bontottam egy másikat (egyszerre vettem), de az már a megszokott volt.
-
proci985
MODERÁTOR
egyebkent fura, en iden ittam egy tavalyi, fel eve lejart dobozzal (igaz vegig hutoben volt), es az viszont teljesen jo volt meg ennyi ido utan is.
nzozz: ld itt
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
perempe
addikt
én a magyar Kozelen vettem észre hasonlót.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
marcipunk
tag
-
[CsuCsu]
őstag
válasz szőröscica #15931 üzenetére
En is ugy vettem eszre, hogy mintha ezeknek picit esett volna a minosege. A jo oreg Weihenstephaner Hefeweissbier-rel es Vitus-szal viszont nem tudsz melleloni, ezeket a kategoria csucsanak tartom. A minap ittam elobbit ujra csapon, szeretni valo banankenyer meg mindig. Csakajonal szokott lenni mindbol.
-
mekker
őstag
válasz szőröscica #15931 üzenetére
Az Erdinger sosem jött be (kivéve az Urweisse), az Edelweissnél meg sztem az van, hogy néha hónapokat is áll a melegben, aztán így elég változó a minősége. Egyszer vettem dobozosat, és valahogy nem jött be (ez nem reprezentatív).
300 alatt ott van még a Valentins és a Pécsi búza is. Az utóbbi egész jól hozza az Edelweissos ízt, de még épphogy csak 1-2x kóstoltam.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Ereshkigal
őstag
válasz szőröscica #16168 üzenetére
Én is vettem 3 üveggel ma, még sosem kóstoltam, többet nem mertem bevállalni. Egész finom, este még visszanézek a boltba, de elég kevés volt kitéve Miskolcon is. :/
-
jsk
senior tag
válasz szőröscica #16655 üzenetére
Nekem a Weihenstephaner barna búzasöre jobban ízlett. Plusz szerintem a többi fajtához képest elenyésző mennyiségben főznek búzasört a kézművesek. A nagyon jónak tartott kézműves búzasöröket meg szerintem nem is nagyon volt lehetősége senkinek sem megkóstolnia Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest