Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
Szia looser, igen, én annak idején mindet a Lidlben vettem. Ez még egyébként javában nyár környékén történt, és utólag megvallva nem is igazán illene ilyesmit kiraknom, csak úgy egyben gondoltam mutatósak lehetnek...
Azóta szerencsére azért leginkább olyan darabok voltak, amiket már nyugodt szívvel teszek fel, de mivel elég sok ilyen van, és nem akarok naponta újakat feltölteni, hogy legyen idő nézelődni, ezért lassan halad a sor. De nemsokára jönnek pl. azok, amiket a taljánoknál fogyasztottam. Még most is összeszorul a szívem, ha azokra az időkre gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- GTA V
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Háztartási gépek
- Google Chrome
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- GARMIN kerékpáros szett
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest