- Milyen monitort vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
válasz
szabonagyur #9508 üzenetére
Nem alkotnak azok semmit se, csak 3-4x-es kapacitást írnak rá. Mint ahogy általában mindennel túloznak.
-
rezessanyi
csendes tag
válasz
szabonagyur #9506 üzenetére
nem UEFI. ez egy 2009-es modell (c2d), hagyományos phoenix bios-al.
igy van, jo tanulópénz lesz. de azért van rá megoldás (mármint a javítására). -
válasz
szabonagyur #9506 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled, és osztom a véleményed. Sajnos ez már olyan probléma, amit nem lehet egyszerűen megoldani. A gép halott, és nem biztos, hogy meg lehet oldani ésszerű keretek között a felélesztését.
Az egészben az a legszomorúbb, hogy még mindig meg van a bizalom azokban a kamu kínai eladókban, akik pár ezer forinttal olcsóbban adnak bármit mint itthon kapható, és be tudják adni azt is, hogy hekkeld meg a biost ahhoz, hogy egy akksi működjön. Életemben nem láttam még ilyet. Az akksinak mennie kell bármilyen szoftveres változtatás nélkül, ez olyan alapvető, mint ahogy ez embernek innia kell, és nem savat, hanem vizet.
Mindenkinek legyen ez tanulság: haladó szintű beavatkozást ne végezzen csak olyan, akinek megvan hozzá a szaktudása. Az olcsó húsnak most lett híg a leve.
-
válasz
szabonagyur #9463 üzenetére
nincs deal
-
válasz
szabonagyur #9461 üzenetére
Nem rontasz semmit, mert már nincs sony.
A butaságok ellen beszélek, amiket ide írogatsz már hónapok óta, notebookokkal és operációs rendszerekkel kapcsolatban.
Ha befejezed ezeket, akkor én is
ez a deal.
-
válasz
szabonagyur #9455 üzenetére
A Sony nem süllyedő hajó, ezt roszul látod. Olvasd el a cikket, nézz utána. Gazdasági döntés volt a Vaio eladása, nem minőségi. A Sony Vaio-k a világ egyik legjobb laptopjai voltak minőségben és presztízsben egyaránt. Az egy dolog hogy te ezt nem tudod, de hülyeségeket ne írj ide az elfogult hozzáállásod miatt. Férevezetesz vele másokat.
A garanciális és egyéb altatrészellátás és szerviz továbbra is biztosítva van, ne higgyetek egy elfogult ember véleményének, aki sorozatosan marhaságokat ír a fórumba. Nem is értem miért van itt, Csak a HSZ-eket vadássza, érdemi és normálisan használható hozzászólásai nincsenek.
-
ftt
tag
válasz
szabonagyur #9457 üzenetére
(hál' Istennek a cég fizeti, nem én ... - soha nem adnék ennyit számítógépért)
Köszi!
-
ftt
tag
válasz
szabonagyur #9455 üzenetére
Valszeg Neked van igazad!
Annyi a háttér, hogy egy 5 éves Vaiom van, imádom.
Ezért szerettem volna még egyszer, utoljára, Sonyt .... -
ftt
tag
válasz
szabonagyur #9453 üzenetére
Igen, ezt tudom, valami raktár mélyén elfekvő utolsó darabra gondolnék ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest