Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Szóval hogy értsétek:
Szóval ugye én 17 éves vagyok(ahogy haverom mondta kurvanagy igénnyel).Namost a szüleim vennék.És mivel anyu aztmondta lehet erről szó ezért hát akkor már ezzel foglalkozom.Tény hohgy én is besázllok kb 40 ropival de messze nem én veszem.Namost minimum 2 évig lenne intenziven használva.Mivel HD videók tuti futnak(Xedos:Vaio Pre iis megoldották hackel ha jól olvastam na hát akkor ezen miért ne futna) és a jó az anyaga ezért nem találok rajta kivetni valót.
Hito:A tiedel sincs baj csak gyakorlatilag a válság miatt most lesz alkalmunk gépet venni(anyunak kevesebb munkája lesz) igy vagy olyat veszünk ami 2 évig is elég(nem vitatom a tied is jó de 2 év mulva mááár) vagy semmit.Netbookok elvből kiesnek ezértp lusz mert sony függő vagyok és a sony nem is gyárt.Tudom sznobság de bizom a márkában nagyon sok cuccunk van tőlük és mind hibátlan igy notiban is őket preferálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest