- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whowho
csendes tag
Üdv!
A Kijelző: 15,4'', 1280 x 800,WXGA mindegyiknél, tehát különbség így elsőre nem igazán van. Aztán kérdés, a valóságban milyen, mert a dellnél olvastam, hogy nem olyen éles a kijelzője... na mindegy, már teljesen összezavarodtam. Amúgy otthoni netezésre lenne a gép, meg a TV-hez kötném hozzá, egy-két filmet nézni időnként. Játszani nem akarok rajta, csak azt szeretném, ha gyors lenne, mert nem bírom a lassú gépeket... kifejezetten idegesít, nincs türelmem ilyenekhez. Meg ne melegedjen túlságosan, ha normálisan használom. És a kijelző is szép legyen. Ennyi az elvárásom.
Köszi a tanácsokat! -
Tyren
aktív tag
Csak egy hibája van: Nincs rajta előre telepített oprendszer. Ha van akkor kapsz rá rejtett partíciót, meg jó kis szoftvereket is. Többek között egy esetleges rendszerösszeomlás után 10 perc alatt lehet újrarakni a rendszert. Meg még sok minden jó. Szal ha nem kérnek érte túl sokat, akkor megéri.
A FuSi-k nem rosszak, csak az Amilo sorozat. Az Esprimo egy új sorozat, ami egész ígéretes. Csak olvastam rólad. Kb a Lenovo 3000 szolgáltatáskörét nyújtja, de keményebb hardver és 3 év gari. Nem lehet rossz az se.
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
k.
őstag
válasz easylite #796 üzenetére
Fujitsu siemensekről rosszat halottam.
Egyébként nem értem hogy miért rossz az a vaio.Tudom hogy a vga fontos.ÉS ha játékra kell mondom ne vaiot de pl cod 2 elfut rjata(ugy tudom az X3000ben van 3d-s gyorsitó ami kell hozzá) szoval régebbi játékokhoz az is jó.Másik pedig a vaioknak köztudottan gyönyörű az lcdje.
Szóval ha game akkor lenovo ha nincs game akkor vaio.Mod látom hogy a lenovoban sincs vga akkor benéztem.Szerintem vaio.Esetleg menj pl a westerndbe ott a sonyszalonban ki vannak rakva vaiok.[ Szerkesztve ]
-
whowho
csendes tag
Ez jó szerinted?
Lenovo ( IBM ) 3000 N200 (TY228HV) részletes információ:
Processzor: Intel Core 2 Duo T5600 ( 1,83GHz/667MHz/2MB L2 )
Merevlemez: 120GB S-ATA 5400rpm
Memória: 2 x 1024MB DDR-II 667MHz
Optikai meghajtó: DVD-Supermulti
Kijelző: 15,4'', 1280 x 800,WXGA
Grafikus megjelenítő: Intel Graphic Media Accelerator X3100
Akkumulátor: 6 cellás
Klaviatúra: Magyar
Pozícionáló eszköz: Touch Pad
Audio: Nincs adat
Szoftver: DOS
Bővítőhelyek: Kártyaolvasó 5in1 (SD, MMC, MS, MSPro, xD)
Expressz Card Interfészek:3x USB
Kommunikáció: Bluetooth, LAN, WiFi
Egyéb: Súly/méret: 2,8kg, 360,1 x 267 x 31.4mm
-
k.
őstag
Igazad van.ÉN is a 2 közül a vaiot választanám.A lenovo is jó de én valahogy kinézetet is fontosnak tartom és emiatt a vaio.De irta hogy csak a 2 közül lehet választni szal vaio.
UI.Nagyon is szeretem a lenovokat mert ismerösömnek van és tátott szájjal nézem mert kiba...jó .
-
Tyren
aktív tag
Hát nekem csak a 6400-as inspironokkal volt kapcsolatom, de az nekem nagyon nem jött be. És akkor még enyhén fogalmaztam. A videókari meg miért is jobb? Mert jobban melegszik és hangosabb lesz tőle a gép? Te tudod. Teljesítménybeli különbség nemigen van. Ami nem indul el az integrálton, az a geforce-n is max akadva.
Ha a kttő között kéne választanom, akkor én a Sony-ra tenném a voksot, de ha szabadna berakni egy harmadik versenyzőt, akkor nézdd meg a Lenovo N szériás gépeit. Kvésbé designos, de tudásban szerintem jobb. Jó összerakott gépek IBM szoftveres és garanciális támogatással. Nekem egy SZ5-ös VAIO-m van, de szoftverügyileg a Lenovo N100-as mindenképp túlszárnyalja. (meg még van 1-2 dolog amiben jobbnak mondanám)''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
whowho
csendes tag
Illetve ez a Dell Inspiron 1520-as, mert ebbe jobb a videokari. )))))))))))
Dell Inspiron 1520-9 részletes információ:
Processzor:
Intel Core 2 Duo T5250 1.5GHz/2MB/667MHz
Merevlemez:
120GB 5400rpm SATA HDD
Memória:
1GB DDR2 667MHz (2x512MB)
Optikai meghajtó:
8x DVD+/-RW meghajtó
Kijelző:
15.4" WXGA (1280x800 matt)
Grafikus megjelenítő:
nVidia GeForce 8400M GS (128/895MB TurboCache)
Akkumulátor:
6 cellás akkumulátor
Klaviatúra:
magyar
Pozícionáló eszköz:
Touchpad
Audio:
Integrált sztereo
Szoftver:
Nincs adat
Bővítőhelyek:
ExpressCard slot
Interfészek:
8-1 kártyaolvasó, Firewire, Infra, 4x USB2.0 port, S-Video,
Kommunikáció:
Bluetooth, Dell WLAN 1390 802.11b/g
Egyéb:
opcionális 3G/HSDPA modem lehetősége, 2.0Mp webkamera
-
whowho
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne ekérdésem, hogy szerintetek egy Sony Vaio VGN-FZ18M-et vegyek, vagy pedig egy Dell Inspiron 1520-as laptopot?
SONY VAIO VGN-FZ18M 15.4 WXGA X-Black kijelző, Intel Core 2 Duo Processzor T7100, 1800MHz X 2, 2048MB DDR2-667 RAM 160GB Serial ATA 5400rpm DVD+/-RW optikai meghajtó NVIDIA® GeForce 8400M GT 319MB VGA S-Video Out, HDMI Out,5.1 HANG,Sigmatel CXD9872 High Definition Audio Codec hang,10/100/1000Mbit Gigabit LAN,Wireless LAN (802.11a/b/g) FireWire IEEE 1394 FaxModem V.92 3x USB 2.0 port ,1x Express kártya hely Bluetooth V2.0+ EDR,Webkamera,Ultravékony TFT,2.6Kg,vadonatúj,1 év garancia. Igaz csak Németországban...
Használt/Új: Új
Processzor, Mhz: Core2Duo T7250 (2000)
Memória, Mb: 1024 MB
HDD, Gb: 120 SATA GB
Kijelző: 15,4" WXGA TrueLife
Optikai meghajtó: DVDRW +/-
Modem: van
LAN: van
USB: 4 db
Firewire: van
Wireless LAN: van
Bluetooth: van
Infra: van
Videokártya: 128 MB Intel GMA X3100 osztott
Op. rendszer: Win Vista Home Basic HUN
Billentyűzet: magyar
Egyéb portok: Express Card slot / VGA
TV kimenet: S-Video
Poz. eszköz: Touch pad
Kártyaolvasó: 4 in 1
Akkumulátor: 6 cellás
Jótállás: 3 évÁrban mindkettőt ugyanannyiért tudnám megszerezni, 239 ezerért.
Köszi ha válaszoltok!Loncsika
-
iGabor
csendes tag
-
iGabor
csendes tag
de, eszközkezelőbe néztem, minden OK
-
iGabor
csendes tag
Hello!
segitsetek léci...
itt van mellettem még egy notesz de nem tudok vele csatlakozni.
a kis hálózati ikon csak küldöt byte-okat jelez, fogadottak nincsenek.
hálókártya, kábel, net.. minden OK.
vkinek van ötlete? -
-
Jani007
csendes tag
k. én tudok egy jobb sztorit. Van egy szar notid, mrossz benne az alaplap, egyik nap melóban kipattan az agyadból a nagy ötlet, hogy fox egy madarat, akinek ugyanolyanja van, megveszed tőle, kicseréled a jót rosszra...majd azt mondod neki, hogy ez már xar volt, mikor megvetted és hogy adja vissza a pénzed!
-
k.
őstag
válasz easylite #771 üzenetére
Ha nem volt elötte probléma és müködött másról is akkor átb@szás van a dolgoban.Nem kell neki a gép valamiért......Ha meg nem az és tényleg rossz akkor vedd vissza és hasznld tovább vagy pedig keress neten olcson 1 ugyanolyan szériát és pakold át a cuccokat arra az alaplapra(ha egyáltalán lehet ilyet bár vidin láttam de kitudja)és utánna add el ujra vagy élvezd
-
Jani007
csendes tag
Hi!
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a Vaiomat (VGN-FE21H)?
Billentyűzet angol. Kizárólag a céges látogatások, valamit utazások során használom.
Köszi a segítséget!Jah és annyit, hogy nem itt PH-n akarom eladni, mert itt a reális értékének feléből is alkudnának.
-
Stehe
aktív tag
Hali!
Valaki használ VGN-NR180E/S v. VGN-NR280E/S tipusú laptopt? Ha igenm lenne pár kérdésem... Köszi!
-
k.
őstag
válasz nikolidisz #766 üzenetére
Annyi csak a különbség hogy az europai és az amerikai modellek között hogy nincs í gomb Alt+j.
Minőségben nemhiszem hogy lenne különbésg valszeg ugyanott készülnek.Ha rám szavazol az amerikai a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
nikolidisz
csendes tag
Valaki segítsen! Nem tudom eldönteni hogy melyik gépet lenne érdemesebb megvenni?
Lényegében két egyforma gépről van szó!
Az egyik vgn-ar630e ez egy amerikia modell, a másik vgn-ar51j pedíg ha jóltudom német.
VGN-AR630E: [link]
VGN-AR51J: [link]
Lényegében ugyanaz a két gép csk az amerikai 2×160gb vinyóval van a német meg 1×250gb, az amerikai 340 e a német meg 360 e.
A döntés laikus ember számára egyértelű hogy az amerikai (20e-el olcsóbb+70gb-al nagyobb a vinyó)!
Kérdés hogy minőségben melyik a jobb vagy van e valami turpisság a dologban?
Ha valaki tud kérem segítsen a döntésben.Köszönöm. -
Bodsa
csendes tag
Sziasztok!
Én az akku helyes használatáról kérdeznék.
Napközben hálózatról használom, de este filmnézésnél akkuról, és mindig lemerül úgy 10-15%-ra. Ez így megy pár hónapja szinte minden nap.
Olvastam én is már mindenhol, hogy az se jó ha teljesen kisütöm mielőtt újratölteném, meg ha hónapokig hálózatra van dugva és nem használom az aksit, meg ha kiveszem és csak úgy állni hagyom.
Tehát most tönkreteszem azzal az akkut hogy mindig rátöltök 100% ig aztán meg lemerítem 10-15% ra?
jah a másik hogy ti ki tudtátok kapcsolni valahogy a touch pad-ot , mert próbáltam a Synaptics TouchPad™ szoftverrel de az se működött. Régen írta valaki hogy vett egy sony egeret és a cd-jén lévő programmal ki tudta kapcsolni.
Valakinek van működő progija?
köszi
bal
-
k.
őstag
válasz Andree_88 #757 üzenetére
Biztos hogy cserélték?Fura ugyanis a sony nagyon is gyárt.Az enyémben is sony van az ismerösöm vaiojában szintugy.Nem lehet hogy ugyanaz maradt benne?Dura hogy ugyanaz a hibája.
a drivereset sztem simán telepiteni kell nekem legalábbis az event service nevü dolgot felrakja és megy minden. -
Stehe
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #752 üzenetére
Ahogy nézem az árakat, tényleg elég korrektek, már szinte gyanúsan is! :-)
Én a SONY VAIO VGN-NR280E/S-t néztem ki, ami Core 2 Duo-s, és nettó 160k. Nem túl kevés ez? Vagy hol lehet benne a rafkó? Épp egy Dell gépen gondolkodom, de ilyen árban ez méltó ellenfele lenne, bár mondjuk nincs rá 3 év gari.... :-( -
Andree_88
csendes tag
Sziasztok.
Van egy nagy problémám amiben szeretnék segítséget kérni. Van egy Sony Vaio pcg-fr215s(nevezetű) laptopom amelynek igen hasznos funkciói közé tartozik a dvd írás/ujraírás is. Ez szép és jó csakhogy van 1 apróbb probléma. Nem hogy írni nem akar, olvasni se! Berakom a dvd-t, felpörgeti és semmi. Cd-nél minden rendben van de a dvd-t az mintha nem ismerné. Sebaj gondoltam irány a szervíz. Bevizsgálás eredménye: "A cd/dvd eszköz nem működik, cserélve."(idézet a munkalapról)
Hazahoztam és gondoltam ennek örömére kirántok egy pár dolgot belőle dvd-re. Rosszul gondoltam ugyanis dvd-t továbbra se akar elfogadni.
Átmentettem a dolgokat külső vinyóra és csináltam egy reinstallt. Minden driver fent van(cd/dvd meghajtó is) és továbbra se hajlandó dolgozni.
Everestel megnéztem az eszköz típusát ami egy TOSHIBA SD-R6112(Sonyi nem gyárt????)(ha jól emlékszek elötte is ilyen volt benne).Tehát a probléma adott. Előre is köszönöm.
U.I.: Az csak egy extra kívánságom, hogy valaki mondja meg, hogy az FN gomb driverét hova kell rakni?(elfelejtettem)
-
iGabor
csendes tag
kérdésem,
415b-s vaiot használok, wireless nettel probálok netezni de annyira bizonytalak rakás szar az egész rendeszer hogy az vmi hihetetlen!
3-4 hétig probléma mentesen működik minden, utána egyszer csak megszakad és többet nem fog csatlakozni.
a router beállítások jok, gépen is jo a congif...
van vkinek baja? esetleg vmi ötlet rá? -
easylite
tag
válasz Alvin_ti4200 #752 üzenetére
Télleg nem rossz áron adják, de sajnos nem vásároltam még ennél a cégnél
-
Alvin_ti4200
félisten
Van valakinek tapasztalata az IT-Complex céggel? Elég jó áron adják a Vaio-kat (1 hét átfutással)
[ Szerkesztve ]
-
burikg
csendes tag
Udv Mindenkinek,
kiprobalnam az NHC-t - Notebook Hardware Control-, (http://www.pbus-167.com/), mert arra vagyok kivancsi hogy meddig lehet huzni biztonsagosan a VGN-FZ11M notit (Core 2 Duo 1,8 GHz, 2 GHz RAM); probalta-e mar valaki tulhuzni a gepet, s az is erdekelne novelhetem-e az akksiidot, mert per pillanat filmnezes eseten nem tobb mint 90-100 perc , kosz a valaszokat.
-
Csepy
őstag
válasz easylite #742 üzenetére
Én anno az én FS215S-emet 160k-ért udtam eladni (November elején). Rádobtam egy százast és vettem a mostanit (FZ11S). Nem bántam meg.
(k, a cikk íródik, de nagyon sok problámám van mostanság és nem tudom, mikorra készül majd el... de lesz egy NR11M/S cikk is, mert a húgom olyat kapott tőlem most ajándékba. És lehet írok az FS215S-ről és egy rópke találkozás erejéig nálam lévő FE48M-ről, és SZ1M/S-ről is. VAIO nagyhatalom vagyok. )
Regards: Csepy
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
k.
őstag
Ma kissé megijedtem.Az ágyban neteztem éreztem hogy melegszik a kis vaio....Egyszercsak a kurzor megmerevedett és a kép megált.Lecsuktam de akkor sem akarta magát hibernálni.Jó nagy volt az ijedelem mert féltem nehogy tulmelegedés miatt ált le.De ismerösöm megkérdeztem azt mondta valszeg a vista kért kis szünetet.Egyébként pihentettem 20 percet aztán visszakapcsoltam azóta(kb 2 óra) megy.
-
iGabor
csendes tag
easy azt nem tudom hol kell megnézni,
viszont azt sem tudom vajo a 64 bites vista elfutna e rajta? -
iGabor
csendes tag
pont most adtam el 2x1 gb-t vaiohoz
-
iGabor
csendes tag
érdekes hogy az enyémet gyárilag 2 féle rammal szerelétek, mármint külömbozo mhz értéküvel.
-
iGabor
csendes tag
hello easylite,
nekem fs415b van, abban intel proci van, viszont ami miatt utálom ezt a gépet hogy nem tudom vga-val bővíteni. -
easylite
tag
Üdv!
Én most cseréltem el a pc-met egy sony vaio vgn-fs415E laptopra és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Eddig még sose volt laptopom de nagyon kafa
Csak annyit sajnálok h 1.7ghz-es celeron proci van benne.
Úgyhogy ha vki tud szerválni pentium procit bele(400fsb) akkor szóljon kérem! -
Tyren
aktív tag
válasz nikolidisz #722 üzenetére
Nah jó. Tudom, hogy ez egy VAIO-s topic (és én is vaiotulaj vagyok), de akkor is leírom a véleményemet.
Ez itt szerintem egy teljesen alap noti, amire rányomták, hogy VAIO, meg kiszínezték. Valamiért nekem nagyon nem tetszik, nincs valami strapabíró kialakítása így a képekről szemlélve. Egyértelműen divatcucc, de akkor már inkább én egy Dell XPS 1330-ast nézegetnék, sokkal szebb, mondjuk csak 13"-os de az én szememben ez inkább előny.
Amennyiben lánynak lesz a noti, akkor OK, nem kötök bele, bár az imént említett Dell akkor is megfontolandó (nem lehet elfogultnak nevezni, mert vicc nélkül nem szeretem a dell gépeket, de ebben az esetben azt jobbnak találom).
Amennyiben viszont hímnemű egyed a potenciális gazda, akkor 14"os kategórában nagyon sok jó gép van, olcsóbban, jobb garanciával. Pl.: IBM T61, Dell Latitude/említettXPS, ASUS V2 (ez még kinézetre is divatosnak mondható)...
Szeritem a konzumer kategóriában nem muzsikál valami jól a VAIO. (talán majd az újabb modellek...)Amúgy az FZ-s gépről is hasonló véleménnyel vagyok. Lehet, hogy nincs igazam, hallgassatok meg mást is.
[ Szerkesztve ]
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
nikolidisz
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy sony vaio vgn-cr21z/r notebook-ot.
A véleményetek érdekelne. -
J00hnny
aktív tag
Sziasztok!
erről a gépről vélemény???
sony vgn-fz18m
előre is köszi. vajon mennyit ér?
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
k.
őstag
válasz Kovács84 #715 üzenetére
Találtam eggyet:
Sony CR széria.Vinyója 160gb vga az integrált de nem jelezted hogy milyen kellene(X3100).Proci core 2 duo 1,83ghz és 1gb ram és beépitett webcam 1,3mpx.ÁR nettó: 299.000,- Ft bruttó 358.800,- Ft.
Bővebb infó:http://www.smartandmobile.hu/index.php?al=1&pid=145&id=150&pid2=150&al2=1&Ha ez nem tetszik ajánlom a C szériát.Mind a 2 széria több szinben létezik neked föntebb egy feketét mutattam.
-
k.
őstag
-
iGabor
csendes tag
Zoli,
ezt nem hiszem el, megy az event service! -
Kovács84
aktív tag
Sziasztok,
Egyik barátom kacsingat a Vaiok felé, szeretnélek megkérni titeket, hogy ajánljatok egy-egy példányt aminek utánanézhetek. Specek: Nagy vinyó, könnyű, 13,-as kijelző esetleg 14-es, webcam, normális proc. Ár max. 330k nettó. Előre is köszi -
iGabor
csendes tag
figy Zoli,
csináltam egy tesztet, elküldhetem neked az eredményt analízisre? -
iGabor
csendes tag
gaborbacskai@t-online.hu a mail cimem.
milyen furcsa hogy van 2x512 ram ebben a gépben, az egyik 333 a másik 266 MHz-es.
így szerelték factory.
ddr2 sd
jo ez az ultimate everest.[ Szerkesztve ]
-
iGabor
csendes tag
nem használok msn-t
-
iGabor
csendes tag
ok Zoli,
akkor most elszaladok a médiamárktba és megveszem gyorsan aztán kiporbálom én is
van vmi free verzios everestem de abba nincs ilyen. -
iGabor
csendes tag
hey KÁ,
melyik kiadását futtatad az everestnek? -
iGabor
csendes tag
K.,
mi ez a vaio stabilitás teszt amit futtattál?
megprobálom amit irtál a support oldalon, köszi -
k.
őstag
Nem megy......
De kis trükkel bemásolhatod.Ird be valamely másik mezőbe és szépen huzd rá az emailesre....Mögötte meg elötte meg szépen beirod a cimed.Ez jutott most eszembe.A vistásnál rosszul irtam le:
Szóval
Ez azt jelenti hogy magázhoz a géphez otthoni felhasználásra! a sony a home premiumot ajálja munkára meg a businesst.Szóval ez csak egy ajánlat müködnie kell a másik verizóval is.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Szia nekem is sokat megy.Szoval semmi baj.Az is lehet hogy nem kapcsoltad ki az automata töredezetség mentesitést és a vista nyugalmi állapotban azt csinálja.ÉN kikapcsoltam de rátettem 1 másik progit ami szintén ugyan azt csinálja(ashampoo amgical defrag 2).
2. Megnézem neked de most éppen tesztelem a vaiot stabilitás szempontjábol szoval most minden 100%on pörög.Esetleg add meg az msn cimedet és akkor ott szivesen segitek.
Event service :Hülyeség....Az jár hozzá persze hogy azt akarják hozzá.De vista vista nemhiszem hogy ez okozza.Probáld meg egy másik modell event service-ét esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
iGabor
csendes tag
vissza térve az event service-hez, a vistához valo utilityknél ez van irva jo nagy betükkel: VAIO recommends Windows Vista® Home Premium.
nem tudom mennyire hülyeség a gondolat de nekem ultimate vista van, elképzelhető, hogy ez okoz akadást? franccc -
iGabor
csendes tag
k.,
had kérjek vmit...
itt egy [link].
szeretném velük felvenni a kapcsolatot, hátha tudnak segiteni de az a gondom hogy az oldalon nem tudom az e-mail cim megadásánál a @ -t beirni. kiprobálod hogy nálad megy -e?köszi...
-
iGabor
csendes tag
k.,
egy másik dolog.
az normális hogy nekem tul sokat kerreg a vinyó a vaio-ban?
halkan ugyan de kerreg, amugy gyorsan fut a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic windows 11 home