Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Dolphine #44507 üzenetére
Még mikor én csöppentem bele a Sony APS-C vázak világába 5 évvel ezelőtt, a Sigma sor volt nagyon ajánlott (16mm, 30mm és 56mm, mindegyik f/1.4). Nem tudom, azóta ezeket kiváltotta-e már valami, nekem csak a 16mm van meg közülük, és bár nem használom sokat de nagyon jó obi. Annyi megjegyzés, hogy a Sony A6700-el képesek megfagyasztani a gépet, főleg sorozatkép készítésénél, de 1 éve kiadtak az obikhoz firmware frissítést ami javítja a hibát.
Főleg a 16mm és az 56mm volt ajánlott, előbbi videózáshoz, utóbbi portréhoz volt kitűnő választás emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest