Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Bogyó bá' #29992 üzenetére
Nincs ott a Toldi módszerrel semmi gond, időnként rákényszerül az ember.
Ez az ellenfényes csóka nekem a les túloldalára repült be, mint ahova be voltam készülve. Nem volt más ha nem akartam elriasztani, lekapva a vázat az állványról 600mm-en a markolatot egy kézzel fogva oldalra nyújtott kézzel lőttem meg. Ok, itt volt záridő, 1/1000s.
Ja igen, méghogy nem lehet egy telét megtartani a Sony markolatávalPersze sokáig nem tartanám így én se a 200600-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest