- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgranc
aktív tag
válasz
robi1979 #25392 üzenetére
OK, én örülök neki ha tisztában vagy vele nagyjából, de akkor miért zavar az, hogy életlenek azok a képrészek, amik NEM a fókusz élességi síkjában vannak???
Hogy még konstruktívabb legyek: igen, *szerintem* user error. Állítsd a rekeszértéket f5.6-ra, vagy f8-ra és nem lesznek olyan életlen részeid.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amatőr csillagászat
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest