Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
Fiatalok!
Azért ne tegyünk úgy mintha ez mind meglepő lenne
Bármilyen képet csinálsz amin közvetlenül ember van (tehát nem egy utcakép) elvben kötelességed engedélyt kérni, mégha csak a számítógépeden is tárolod. Nyilvános megjelenéshez minimum irásossal.
A pályáztató kénytelen hozzájárulást kérni hiszen a nyeremények fejében reklámcélra használja majd a képeket és ha valaki 3 hónap múlva kitalálná hogy visszavonja a képét az elég komoly anyagi kárral is járhat, pl. egy nyomtatvány újraszerkesztésének költsége. És ettől még te is használhatod a képet.
De igazából senkinek sem kötelező pályázniaki lát esélyt hogy nyerjen valamit, az áldozza be egy képét.
Nem olvastam végig, de egy Instagram kép azért nem egetverően nagy, szóval óriásplakáton nem mutat jól...legrosszabb esetben bekérik a nyerset hogy megnézzék mivel készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest