- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
Fény nélkül botrányosan vacak a fókusza a rendszernek sajna. :/ Próbáltam partifotózni párszor A7 mk1, segédfény, kitobi kombóval, de ha full méretben kellene leadni a képeket, már rég kidobtam volna, annyiszor tévesztett mikrofókuszt. (előre hátra, épp ahogy kedve volt) A 28 F2, setting effect offal, viszont egy nagyságrenddel jobb ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged