Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
-
Celtis
veterán
válasz
Bashir #48961 üzenetére
Megnéztem én is ezt a videót alaposan.
Kezdjük ott, hogy ha belépsz a Kodiban a Beállítások/Rendszer/Kijelző menüben, akkor milyen képfrissítési értéket látsz, lehet-e választani?
Amire én jutottam.
Ez a videó a mediainfo szerint 50p képkocka sebességű. PC-n 60Hz-es monitorral érezhetően rángat.
XF9005-ön kikapcsolt mozgásjavításokkal egyformán rángat Kodi és a gyári videólejátszóval is. Ez azt jelenti, hogy amit korábban itt írtam, téves. Még a gyári videó lejátszó alkalmazás sem fér hozzá az 50p frissítéshez.
A mozgás viszonylag a legjobb truecinema motionflow beállítással és magas film móddal, de ott sem olyan folyamatos, mint az öreg W829B Sony TV belső lejátszójával, ami alapból tudja a kadenciahelyes lejátszást 50p-n is minden hókuszpókusz nélkül.
Sajnos ezért nem ér sz@rt se a csilivili okosTV, ha a kifogástalan lejátszáshoz úgyis külső eszköz kell.Ezért érdekelne, hogy a te TV-den már választható a Kodiban az 50Hz-es képfrissítés vagy csak mást jelent neked meg nekem a szép sima kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest