-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz B-L-A-C-K #11458 üzenetére
azért nem eszik az olyan forrón, de ezt Te tudod a legjobban
egyébként is, ha dual kollégát tekintjük vagyis a házimozi elrendezését, nála igazán ki kell hogy jöjjön a térhatás, mert nem tudom mekkora az a szoba, de ott elég nagy tere van a hangzásnak, szerintem
persze lehet ezt is patika mérlegen mérni és akkor teljesen el lenne rontva az elrendezés
no de ráhagyom az off-ot mert idetéved egy modi és kapunk a tarkónkra tockost[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
dualcore
őstag
válasz B-L-A-C-K #11458 üzenetére
Én is gondoltam arra, hogy kivágom a tv közepét és oda rakom be a centert, mert ott az optimális, de az asszony kivette a baltát a kezemből! Na de viccet félre téve van a hülyeségnek is határa . Én sem akarom ideköltöztetni azt a topikot, de itt értelmes emberek vannak, és ha pl én is hülyeséget kérdezek, vagy írok, akkor nem le bunk@znak, hanem normálisan helyre terelnek emberi módon. De távol álljon tőlem hogy megsértsek bárkit is, mert az igazság "odaát" van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZEN.com
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest