- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
válasz
Celtis #63699 üzenetére
"HDMI IN (eARC/ARC) vagy HDMI IN (ARC)
Olyan hangrendszer csatlakoztatásához, amely támogatja az eARC (Enhanced Audio Return Channel) vagy ARC (Audio Return Channel), opciót, csatlakozzon a HDMI porthoz, amelynek címkéje „eARC/ARC” vagy „ARC” a TV-n. Ez egy olyan szolgáltatás, amely az audiojeleket HDMI-kábelen keresztül egy, az eARC/ARC-t támogató audiorendszerre küldi át. Ha az audiorendszer nem támogatja az eARC/ARC-t, akkor a DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) segítségével kell csatlakoznia.Megjegyzés
Az eARC-vel való csatlakozás esetén használjon Ethernetet is támogató HDMI-kábelt."Amúgy a braviasyncmutatja az erősítőm , nem tudom mi lehet a gnd, de már lassan 2 hete nem tudom élvezni a tvmet
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest