Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
pity-putty #3952 üzenetére
Nekem ugyanilyen a lejátszás (HX751) BD3D filmeknél csak én pc-ről power dvd-vel 24Hz-en (24p) játszom le a filmeket, ami persze nem az igazi mert nem biztos hogy megvan a 23,976fps. Ha jól értem, akkor Te asztali lejátszóval nézted és azt gondolom, hogy szemet szúrt neked is a 3D-s filmek és az lcd tv sajátossága, együttvéve. Gondolom próbáltál különböző Motionflow beállítást, de nem tűnt el a jelenség teljesen
A plazmák máshogy működnek, ott azért simább a megjelenítés, de amúgy a sima 2D-s filmeknél is leginkább a vízszintes svenkelés közben is észre lehet venni ezt a recegést. Megoldásként is jó lenne talán a 60p-s filmrögzítés/lejátszás - de ilyen egyenlőre csak a Hobbit Smaug pusztasága készült el és tudomásom szerint csak moziban volt ez a verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest