Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi11
újonc
Üdv Urak!
Egy kérdésem lenne a hozzáértőbbek felé.
Napokban vettem egy 55 x8507-est. Ez a gép nem tud a sima 2d adásból 3d konvertálni csak tartalmat megjeleníteni?
Nem egy fontos dolog csak kicsit még bolyongok a menü és a beállítás útvesztőjében. Maga a tv nagyon tetszik, szép képe van, az online dolgok jönnek rendesen, frissítettem a szoftverét. A hangjára a tíz éves lányom is azt mondta, hogy mért csak így szól.Egy pana 46"g25-ről váltottam erre sokáig nyűglődtem a választással, de nem bántam meg tetszik nagyon.Gyorsan szereztem még hozzá egy logi z5500-at így már van hang is.
Bejött a tapis táv is, vettem hozzá a tanácsotokra samu szemüveget hibátlan vele. Hasznos infókhoz jutottam a fórum által.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyéni arckép OFF
- Automata kávégépek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest