Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Malachi #18698 üzenetére
Nálam annyire kevesebb a táv, hogy 1-et használok 9 eszközhőz.
A gyári távok csomagolásukban hevernek. Van akinél nem szempont a távok száma, van aki kifejezetten szereti a sok távot és van aki csak egyet használ. A távoli programozás és a videotár nem rossz dolog, utóbbi már MyPrime-ban is elérhető.
-
Acheron
őstag
Nagyon köszönöm a válaszokat! Ezek szerint nem egyedi jelenség. Az furcsa, hogy az előző TV -nél (tegnapelőttig az ment) ez a jelenség nem volt jelen, ugyanazzal a mediabox -al, ezek szerint a TV -től is függ. Gondoltam, hacsak az 5.1 a gond, átkapcsolom stereora, de olyan hangsáv pont nincs.
A mediaboxra szükségünk van, videotár, két felvétel egyidejű kezelése, stb miatt.
Köszönöm a tippet, szétnézek a UPC topicban. -
blakey
titán
válasz
Acheron #18694 üzenetére
DD hangoknál ez a jelenség egyelőre "normális".
(#18695) Malachi
Érdekes ezt olvasni, hogy jobb lesz a képminőség, kevesebb táv, stb. Szerintem egyáltalán nem jobb a képminőség, táv nálam nem szempont, mert soha nem használom a készülékekhez adott távot, Harmony-t használok, de aki nem használ Harmony-t annak sem kell 2 táv, a upc-s táv tanítható, alap funkciókra tökéletes. Arról nem beszélve, hogy a upc videótártól kezdve a táv programozáson át sokkal szabadabb az ember, tény, hogy + eszköz, de fogyasztásban nem tudom mennyi pluszt ad. A kimenetei jel is szabályozható, zehát ha azt szeretném, hogy minden 1080i-ben menjen akkor azzal fog menni, de 720p-re állítva a mozgás is jobb, egyes csatornáknál. -
kezo0
addikt
válasz
Acheron #18694 üzenetére
Vagy ha mégis megtartanád a boxot, akkor tudtommal beállítható a távja úgy is, hogy mindig a tévé hangerejét szabályozza. Javaslom, nézz be a UPC-s topikba, ott tudni fogják, hogyan lehet ezt megoldani. (Amúgy azt hiszem, az általad leírt jelenség azoknál a csatornáknál jelentkezik, amelyeknek DD 5.1-es a kísérőhangja.)
-
válasz
Acheron #18694 üzenetére
nem tudom, szoktad-e felvételre használni a mediaboxot, de ha nem, és meg tudsz barátkozni a SONY kicsit gyengébb műsorújságjával (max. egy napot lapozhatsz előre) én azt mondom, válts mediacardra. jobb lesz a képminőség, nem kell két távval szórakozni, felszabadul a doboz helye, nem fogyasztja az áramot és a hang probléma is tutira megszűnik. én váltottam és nem bántam meg.
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Ma egy KDL50W755C készülék költözött be a nappaliba.
Messze nem volt még időm minden funkcióját kipróbálni, de egy furcsaság feltűnt.
UPC HD mediabox van mellette, és néhány HD csatornánál észrevettem, hogy oda kapcsolva a hangerő a TV -n beállított maximumra vált, a mediabox hangerő szabályzóját pedig hiába veszem le akár 0 értékre, nem módosítja a hangerőt, az csak a TV -n , a saját távirányítójával szabályozható.
A sima SD csatornáknál, és néhány másik HD csatornáknál ez nem jön elő.
A korábbi készüléknél, amit most a Sony váltott, nem tapasztaltam ilyet.
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel, van valami ötlet, hogyan küszöbölhető ki? Elég zavaró, amikor csatornaváltáskor hirtelen erősen felhangosodik a készülék.
Előre is köszönöm az ötleteket. -
krx21
nagyúr
válasz
Montesantos #18692 üzenetére
Használd egészséggel!
-
Montesantos
senior tag
Voltam az MM-ban (csak ez van a környékünkön) nem volt nekik X8509C csak rendelésre, LG 55"55UF8507v-t mutogatták nagy elánnal, belerakattam velük egy két sd-hd-mkv anyagot (nem volt rossz első ránézésre) hazajöttem átrágtam magam egy-két oldalon és maradtam az X8509C-nél. Megrendeltem a Sony centerből majd kiderül ha megjön....
-
szpali
addikt
Van egy 150-170.000 Ft-os lélektani határom és 43"-os max képátlójú méretbeli korlátom (99cm-es a polc), de abszolút laikus vagyok LED/LCD témában.
Most egy 14 éves 72cm-es Samsungot használok a kábelTV adásokra, ami kezdi az utolsókat rúgni (10-15 perc, mire bekapcsol és random ugrál és "újra fókuszál" a kép)
Filmeket és sorozatokat eddig egy 27"-os S-PVA paneles DELL monitoron, vagy a 17"-es laptopomon néztem, de jó lenne nem az íróasztalnál ülve, hanem a nappaliban, a kanapén ülve/fekve tenni ugyan ezt.
3D nem érdekel, főleg USB vagy HDMI forrásból lenne rajta tartalom lejátszva. 4K-nak ekkora méretben gondolom semmi értelme. 2-2,5m távolságból lenne nézve.
Tudtok ajánlani konkrét típust? -
Blaise
veterán
válasz
hegylako01 #18685 üzenetére
Fel lehet de nem működik, rossz az irányítás.
-
headhunter
addikt
válasz
hegylako01 #18685 üzenetére
Tavalyi modell (Sony Bravia KDL-55W829B)), így várhatom a Zidoo X6 Pro érkezését...
LG már 2012-től támogatta...
-
hegylako01
tag
válasz
headhunter #18683 üzenetére
Ha Androidos tv-d van akkor fel tudod tenni a HBO GO-t.
-
Sziasztok!
Egy Sony KDL-60W855B TV-m van.
Már összevissza voltak a csatornák, gondoltam újrahangolom a tv-t (DVB-C).
Újrahangolás után kiexportáltam egy pendrive-ra a csatornalistát, melyet a SonyEditor szoftverrel sorba is raktam, és visszaexportáltam a tv-be. A csatornalista a helyére is került, DE
- azóta nincs EPG (nem írja ki a műsor címét, stb)
- olyan érzésem van, mintha kikapcsoláskor nem kapcsolna ki a TV, visszakapcsoláskor szinte azonnal van kép, működik minden funkció (eddig volt egy kattanó kis hang ki-bekapcsoláskor, bekapcsolás után kellet várni kb 30mpet, mire működtek a tv funkciói)Mi lehet a baj?
Nagyon köszi a tippeket (már a konnektorból is kihúztam, de nem segített)
-
headhunter
addikt
Sony miért nem "támogatja" az HBO GO-t?
Samsung, LG 2-3 éves modellekre is elérhető.
-
törölt tag
válasz
Montesantos #18679 üzenetére
-
krx21
nagyúr
válasz
Montesantos #18679 üzenetére
Nos, a X8005C nagyon belépő 4K tv... Nem is triluminos mint a X8509C...
Nézd meg őket élőben! -
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Két típust néztem ki:
Sony Bravia KD-55X8005C
Sony Bravia KD-55X8509CA lényeg kép minőség, egyéb extrák nem érdekelnek (3d, net, média lejátszó)
-
body2008
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, h a Sony Bravia KDL-50W809C Tv hez jó e ez a fajta szemüveg : tdg-bt400a
Előre is köszönöm
-
Janaboy
veterán
Összeraktam egy HTPC-t és HDMI2-re kötve (AMD Kabini) Kodi lejátszáskor 24p 10bitet ír és Grafikai megjelenítést..ez normális? Illetve hogy tudom állítani Mozira?
-
coolrob
aktív tag
Akinek új szeriás Sony c-s tv-je van azoknak véletlen nem ad ki pattogó hangot a tv hátulja időnként?
Felfigyeltem egy baromi idegesítő dologra. Most is nézem a tv-t és szerintem ahogy melegszik fel a hátulja, valami illesztési gond lehet vagy nem tudom, de pár percenként pattan egy elég hangosat.
Szerintem gariztatás lesz a dologból mert nagyon idegesítő. A készülék egy 55w755c. -
tom_77
tag
Sziasztok!
65"-os FullHD TV érdekelne. 4 típust néztem ki, de nem tudom melyik lenne a legjobb. Főleg filmezésre használnám, de bizony meccset is néznék rajta, tehát gondolom 100/120 Hz-es modell kellene.
Melyik lenne a legobb választás? Más tipust is ajánlhattok. 3D nem követelmény. Nem tudom hogy ezek mind 100 Hz-esek e.
65w855c
65w859c
65w858c
65w857cKöszi.
-
agabe
addikt
-
Mr Manson
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Full HD ; 40” méretben ; max 150e Ft-ig (esetleg Smart , usb csatlakozás) 3D-re nincs szükség.
Többnyire sportcsatornák mennének rajta.
Van amit tudnátok ajánlani? Vagy esetleg amit mindenképpen érdemes elkerülni?
Köszönöm a segítséget!
-
medvegy
aktív tag
válasz
asddsa #18644 üzenetére
Szia! Majd írd meg, hogy milyen lett az új, amit a szerviz hozott. Kíváncsi vagyok rá.
Az én 50W755C is elég felhős volt, főleg középen-alul zavart nagyon (lsd. #18280). Hívtam a szervizt, kijöttek megnézték és azonnal elismerték a hibát, pár nap alatt ki is hoztak egy újat (lsd. #18470, #18504 és #18563). Az 'új' készülék sajnos rosszabb lett mint a régi. A sarkokban igaz kevesebb bevilágítással, de a középen és alul sokkal fényesebb foltokkal, mint a régi (nemcsak töksötétben, hanem már-már felkapcsolt lámpa mellett is lehetett némelyiket látni, szóval durva). Nekem van egy olyan érzésem, hogy amit 'új' készülékként kaptam, az nem is új volt valójában, hanem kisebb (bizonyos vásárlók számára nem zavaró) hibával (felhősödés) visszaküldött darab (akár a 14 napos elállás alatt). Ezt támasztja alá az is, hogy csak maga a TV készülék lett cserélve (bár új dobozban kaptam, a képernyőn matricák elöl rajta voltak és csavarok sem voltak hátul piszkálva) a tartozékok (talp, táp, távirányító) maradtak a régiek. Szerintem a Sony ezeket a visszaküldött készülékeket küldi ki ilyenkor csere TV-ként, némi takarítás, matricázás után. Lehet már az én eredeti 50W755C-m is kint van valakinél...
Most ott tartok, hogy újra felhívtam a Sony-t és a szegedi szerviz képviseletet, elég lassú az ügyintézés, de korrektnek tűnnek, ha minden igaz, csereutalványt fogok kapni a jövő héten, amit a TV-m vásárlásának a helyén használhatok föl (Sony Center, Szeged).
Ez jó, mert így tényleg új készülékhez jutok, plusz lehet érdemes lenne az 50W755C helyett az egyel nagyobbat vinni (55W755C), mert külföldi fórumok szerint az talán nem annyira felhős (bár neccesen fér el a TV szekrényemen).
-
Janaboy
veterán
Nem rosszak a Joy napos árak:
http://www.kozpontiszalon.hu/termekek/kategoriak/Android_TV_Full_HD/_201.html
50w755c: 229 415 Ft
50w805c: 237 915 Ft
55w755c: 254 915 Ft
55w805c: 305 915 Ft -
B-L-A-C-K
titán
válasz
daniel2121 #18645 üzenetére
Azt el lehet játszani hogy megmondod mennyi az edigitálban, plusz bemutatod a Joy kupont, hátha ide adják úgy...Egy próbát megér, tavaly is emlékszem volt mikor valaki így vette az 55W805B-t + projektort.
-
agabe
addikt
válasz
Buster17 #18641 üzenetére
[18500]
50w755c talan (mivel 2014 ev vegen 828-29 volt 220 korul legjobb aron) lehet 200 iden, vagy 210.
Akkor jobb volt a forintarfolyam amikor a novemberben-decemberben arult keszulekeket megvettek a boltok ezert nem varhato iden alacsonyabb arszint, pedig evrol evre csokkent eddig az 50 colos szegmens, de annak a csokkenese nagyon lelassult...most az 55" fog talan jobban csokkenni.
2-3 meter kozott nem tul nagy az 50 col hanem boven jo -
-
agabe
addikt
válasz
5szabobercus #18623 üzenetére
A Joy-os kupon gondolom más akcióval nem összevonható ezért nem a 250, hanem a 270ezres árból lehetne érvényesíteni aminek a végén 229,5ezer lenne pl. központiszalonban.
-
bb0t
őstag
válasz
Blaise #18632 üzenetére
Edigital, párban 6000 ingyenes szállítással. Euronicsben 5 de nem egyértelmű, hogy ők is párban adják-e.
-
Blaise
veterán
Idei W805C-hez szerettem volna venni 2db 3D szemüveget, mert tegnap az Allee-ban 20% kedvezmény volt a tartozékokra, de nem volt raktáron, állítólag egyik Sony centerben sincs...
-
DriftD1GP
tag
Lehet hogy az elektromos hálózattal van gond. A TV nagyon érzékeny a feszültség változásra. Nálam is volt ilyen mert nagyon régi vezetékek voltak a falban nem megfelelő csatlakozásokkal de egy villanyszerelő rendberakta. Próbáljátok meg valahonnan máshonnan hosszabbítóval oda vinni az áramot vagy a TV-t másik szobába.
-
bb0t
őstag
A samsung aktív 3D szemüvegei hol a legolcsóbbak most? Euronics?
-
5szabobercus
csendes újonc
válasz
daniel2121 #18496 üzenetére
Valami már van a Sony centerekben:Az50w755,756-ot 269000-ről levitték 249-re.A novemberi JOY magazinban van 15 %-os kupon amit nov 12-14-ig elvileg be kellene számítaniuk.,de az Electro store.ban 229
-
Buster17
addikt
Hali!
Hol tudok venni tavalyi W7, W8 tévéket? -
cabii
tag
Sziasztok,
bátyuskám kdl nx720-as tévéjén olyan hiba jelentkezik, hogy néha csak úgy gondol egyet és kikapcsol, majd ismét be. Majd megint ki és megint be. Teljesen rapszodikusan, aztán sokáig semmi baj, majd megint kezdi.
Tippelnék a tápra, de akkor mitől kapcsol vissza? ha pedig nem az, akkor mi?
Minden hdmi-vel van rákötve. Régebben csak a settoppal csinálta, a hétvégén állítólag már külső eszközről lejátszásnál is. Mit lehet érdemes nézni, tesztelni?
Lehet ilyen hiba rossz kontaktus miatt? Ha a hdmi vezérelhet, akkor okozhatja ez a ki-be kapcsolgatást? esetleg elektronika?
Tudtok ajánlani megbízható, jó szervizest, ha mi nem boldogulunk vele?
Köszi előre is
Cabi -
Vasy09
őstag
válasz
SipiBcs #18596 üzenetére
Ok, köszi, ránézek, bár emlékeim szerint be van kapcsolva!
krx21: Amit felajánlott frissítést, azt mind feltettem! Akkor lehet csak én vagyok ilyen "szerencsés" vele, mivel a bemutatkozásunk sem sikerült annó túl fényesen, hiszen az első tv amit a központi szalon küldött, az már gyárilag hibás volt, mert be sem kapcsolt!
-
mufi
senior tag
Sziasztok, tudna valaki mondani véleményt erről a készülékröl? kdl-43w807? Ezt az LG-t ajánlották 42LF652V, arra vagypk kiváncsi, hogy ez a sony mivel jobb...?
-
asddsa
tag
Sziasztok
43w755c eseten ez normalis? :/
https://www.dropbox.com/s/tpjdfkguflbk9fi/2015-11-09%2022.57.31.jpg?dl=0
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Airpods Pro 2 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 40%-os áron!!! - HEGEL P20, H20 - High End elő- és végerősítő
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest