Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Jaj, de sok mindent kell megcsinálni újra a gyári beállítások visszaállításánál...
-
-
Pityke78
őstag
válasz
BB9360 #21092 üzenetére
Én is csatlakoztattam egy külső 1 TB-os HDD-t az USB-re, amin vannak képek, filmek és erre szerettem volna felvételt készíteni.
A képeket, filmeket le tudom játszani a TV-vel, tehát látja a HDD-t, viszont felvétel készítésnél a HDD regisztrációnál nem találja meg a HDD-t. Ez mitől lehet?
Esetleg csak üres HDD-t fogad el, vagy valami extrán kell formázni a HDD-t hogy felvételt is tudjon rá készíteni a TV?
Köszi
-
BB9360
aktív tag
válasz
Tegla80 #21090 üzenetére
Nem csináltam gyári beállítások visszaállítását.
Megpróbálom.
Csatorna lista nem érdekes, mert nem volt rendezve, ahogy adja a telekom, úgy volt. Nem igazán élvezhető az az adás, ráadásul eléggé korlátozott is azon csatornák száma, ami így - a tv saját vevőjével - fogható. A legtöbb ott van a guide-ban, de kiírja, hogy titkosítják vagy nem dekódolható...Mondjuk a gyári beállítások visszaállításával a letöltött alkalmazások is törlődnek (total commander, stb.), igaz?
-
dawheeler
tag
Sziasztok! 55 colos 755 és 808-as Tv között a 3D-n kívül van valami más különbség is?
-
BB9360
aktív tag
válasz
BB9360 #21088 üzenetére
Megnéztem, ha a tv be van kapcsolva, akkor a külső hdd ledje folyamatosan világít, nincs ki-be kapcsolás. Ráadásul most a tv ki van kapcsolva, mert megy egy felvétel és így sincs ki-be kapcsolás.
Ezt szerintem a tv okozza, mert amikor egy másik hdd csatlakozott egy másik usb csatlakozóba, akkor is ki-be kapcsolta a külső hdd-t, csak az újabb, ezért halkabb hdd.
-
Tegla80
addikt
válasz
BB9360 #21088 üzenetére
Mivel masnal mukodik a frissites ota es nalad is van akkor a tv tuneren behangolva digitalis adas es radugott hdmi-n is mas valami,igy mennie kellene.
Te a frissites utan csinaltal gyari beallitasok visszaallitasat? (Ezt nem talaltam visszakeresve.)
Ha nem akkor ejtsd meg,mert lehet osszeakadt valami a rendszerben.
Csatilistat mentsd ki elotte penre es kep/hang egyebb beallitasaid "fenykepezd ki",h meglegyen....
Utana proba.... -
Vasy09
őstag
válasz
Plexicushio #21082 üzenetére
Lekopogom, de úgy néz ki, hogy a gyári visszaállítás segített!
-
BB9360
aktív tag
válasz
Tegla80 #21087 üzenetére
Köszönöm.
Az igaz, hogy Y kábelem van hozzá, mert régebbi, de eddig sem kellett neki a szgéphez.
Most viszont úgy tapasztalatom, hogy kikapcsolt, nem bekapcsolt állapotban csinálja. Ezt most majd megfigyelem. Persze az is benne lehet, hogy régi a hdd...De az ikerképnek szerinted is mennie kellene így, akkor miért nem megy?!?
-
Tegla80
addikt
válasz
BB9360 #21083 üzenetére
A tuner/hdmi - t azt igen,kellene tudnod,mint masnal is tudja.
Akkor neked most van iptv-d hdmi-n boxbol es kulon koaxon is bekeresett csatilistad?Mert Te igy akkor 2tv adast is tudnal nezni 1szerre.
Hdd: vannak olyan kulso hdd-k amik szorakoznak meg az 1A-es porton is,probalj ra "Y" kabellel,mert lehet keves neki az aram.(ezert kattoghat csak inditas helyett)(#21081) szrobert
Lehet manualisan is frissiteni usb-n.....itt irva van a menete..... -
BB9360
aktív tag
Egyelőre úgy néz ki, hogy az ikerképes problémára nincs megoldásom, de remélem, lesz!
Azonban egy másik érdekes dolgot is tapasztaltam: egy külső hdd-t csatlakoztattam a tv-hez hdd rec céljából, és azt hallom, hogy ki-be kapcsolgatja a hdd-t. Ez mitől lehet? Elég idegesítő a hangja, de gondolom a hdd-nek sem tesz jót.
Másnál is ilyen? -
mihók11
újonc
Frissítés után, azért egy kicsit csalódott vagyok.
Nem fért bele az élő adás megállítása + visszatekerés? -
-
Tegla80
addikt
válasz
BB9360 #21062 üzenetére
Az ugy nem fog menni.
Tuner es valamely bemenet kepet lehet csak PAP vagy PIP megjeleniteni....2HDMI kepet nem lehet,ezert nem is megy nalad.szrobert
ha nem kapcsoltad ki az auto fw frissitest,akkor lehet mar magatol megoldotta neked .
Nezd meg mi a szama nalad es hasonlitsd ossze a forumban emlitettel,igy kideritheted.... -
szrobert
tag
Sziasztok!
W755-re nem jött frissítés?
Próbáltam frissíteni, azt mondja naprakész...Köszi!
-
cotagg
tag
Ha hosszan nyomod a bekapcsológombot a távon, az valójában egy teljes reboot vagy hard reset vagy éppen minek nevezik. Ha vacakol a tv akkor érdemes megejteni. Nekem Arcosszal egyszer volt, hogy elkezdett szaggatni minden lejátszás, ez az újraindítás rendbetette.
Kodit pár havonta kipróbálom, de nálam valami gond van a felbontásával, már írtam többször, 80-as évek másolt vhs kazetta minpôségét hozza, nem jöttem rá miért.
-
nismoka
addikt
-
-
Coyot
őstag
válasz
nismoka #21070 üzenetére
Sajnos külső vinyón is van rengeteg régi sorozat amit szeretünk néha fellapozni, de az meg ömlesztve rakja az arcodba a könyvtárrendszert sajnos ami tök jó mikor egy sorozat neve/s01/részek a mapparendszer rajta - magyarán látszik 10 darab s01, s02 ... - persz lehet átnevezgetem majd az összeset de még a géphez kell vinni hozzá a vinyót az meg nagy munka
A másik gondom a gyárival hogy nem jól jelenítni meg a feliratokat - általában angolul nézzük a filmeket de jó ha van felirat mellette - és a stroke effekt sajnos hiányzik a gyári lejátszóból tehát csak fehér betűket jelenít meg fekete keret nélkül ami tök jó ha pont egy világos jelenet van, akkor olvashatatlan.
Hozzáteszem nem sokat sikerült filmeznem otthon - pár órát csak amit láttam az nem akadt, kedvesem nézte többet szerinte sem akadozik.
-
Coyot
őstag
válasz
nismoka #21068 üzenetére
Nem véltem semmilyen akadást felfedezni sem külső vinyóról, sem dlna-val. De annyira mondjátok megnézem azt az Archost
vagy van még egyéb alternatíva?
VLC-t próbáltam, de az meg aztán egyáltalán nem gyere be, a ui sem és hogy dlna-s megosztást elég nehézkesen hajlandó kezelni - sokszor nem látja a könyvátrakban a fájlokat.Tune-in-t megnézem köszi!
-
nilux_1
újonc
Köszönöm szépen a segítséget a választásban, mindenkinek. Még jó, hogy nem ugrottam bele korábban, a w859-be. Remélem nem fogom megbánni a 4K-t. Mondanám, hogy a segítségért cserébe, ha megérkezik a készülék, hivatalosak vagytok egy mozira, de azt hiszem ez nem kivitelezhető
Még egyszer köszönöm nektek! Szép napot!
-
Coyot
őstag
Tegnap előtt megvolt az update, nálam nem kapcsolgat be a tévé magától. Mondjuk még nem próbáltam a legutóbbi fw-el, de eddig ha hosszan nyomtam a bekapcs gombot akkor ugye szépen "shut down" al kapcsolt ki, de egyből el is indult
Ez normális?
Így több mint 1 hét után amugy teljesen jók a tapasztalatok vele, nagyon szép a kép, ezzel a fw-el gyors is - bízom benne hogy ilyen gyors is marad, Kodi-val jól elvagyunk, nem látom szükségét egyenlőre másik lejátszónak - talán a plexet és az itt említett archost megnézem majd ha lesz ezzel valami probléma.
Egy kérdés lenne még, netes rádiókat is szeretnék hallgatni milyen app lenne erre a legmegfelelőbb? Igazából szeretnék egy netrádiós listát felrakni név - cím páros aztán hadd szóljon csak a zene.
-
cotagg
tag
Feljebb írtuk, hogy másnál is önállósítja magát (50W755C) és random bekapcsol. Ez még az elôzô firmware-rel volt, ami tegnapelôtt jelent meg, azzal nem tudom csinálja-e még. Én is azt tettem, amit te, beállítottam az idôzítôt, ettôl függetlenül azért agyvérzést kapok tôle, hogy 2 dolgot javítanak, 3 mûködôt meg hazavágnak.
-
Eddig 2x fordult elő, hogy hajnalban fogta magát a tv és egyszerűen bekapcsolt (először TLC-re egy másik alkalommal szerencsére csak a hdmi bemenetre váltott) más is tapasztalt már ilyet? 50W807-es. Beállítottam neki egy időzítőt, hogy 4 óra inaktivitás után lője le magát, nem örülnék neki ha nem vagyok otthon és egész nap menne a tv.
-
BB9360
aktív tag
válasz
Pityke78 #21058 üzenetére
Nekem 2 hdmi bemeneten telekom iptv set top box és média lejátszó, koaxon a telekomtol ami jön, digitális adások a tv tunerével. Hdmi 1 bemenet kiválasztása után Actionre ikerkép bejön, de rákattintva "a lehetőség nem érhető el a jelenlegi bemeneti módban" üzenetet kapom. Volt újraindítás is...
-
Dave™
nagyúr
válasz
szparista1 #21060 üzenetére
Az már csak azért sem árt, mert ha jól rémlik a UPC-s nem tudja egyszerre a két sávot, vagy 2,4-en sugároz vagy 5GHz-en. Ami akkor probléma, ha van akár egy olyan eszközöd is, ami nem tudja az 5GHz-et.
-
Dave™
nagyúr
válasz
szparista1 #21048 üzenetére
Van, de minek. Olvasd el az utolsó mondatot a linkeden.
-
daniel2121
őstag
válasz
szparista1 #21041 üzenetére
Nyáron nem fogsz már nagyon tavalyi tv-ét találni főleg ennyiért.
-
dota1
aktív tag
válasz
Sajnos hamarosan ki fog futni, március 10-11.-én jönnek az újak.
A nagy BD50 filmek wifin csak 5ghz csatornán mennek stabilan. Nálam pl. tplink archer c7 van. -
szparista1
csendes tag
főleg az érdekelne hogy a tv látja e? mert routert max beszerzek az nem akkora tétel már a tv árához képest
-
Vasy09
őstag
Nekem sajna nem jött szoftverfrissítés! 809C! Viszont most a wifi is szarakodik!
Nem akar rendesen csatlakozni! Valakinek volt már ilyen problémája?
-
Janaboy
veterán
válasz
szparista1 #21048 üzenetére
Hm..ez jo..ha kezeli a vinyot..erre sztem a upcs topicban valaszt kapsz.
-
Joshi
titán
A UK oldalon Direct Ledet ír. Akkor sorry.
-
Janaboy
veterán
válasz
Mivel most rengeteg idod lesz ki tudja, h valaha lemegy-e 250re (akkor ugy vegtelen sok
), erdemes ugy 10-20 oldalt visszaolvasni.
Es a upc-s modem-routeren tudtommal nincs usb, arra biztos nem tudod kotni! -
Joshi
titán
válasz
A TV-re biztosan nem bíznám a média lejátszó szerepét főleg nem hálózatról. Én anno beruháztam egy NAS-ra és egy Mede8er MED600 média lejátszóra, ezt a párost nem cserélném le semmire az biztos. Egyébként a NAS azért is jó dolog, mert a letöltés szerepét átveszi a PC-től, a NAS 1db 2TB-os vinyóval full terhelésen ~12W-ot fogyaszt. Azért az se mind1.
-
Joshi
titán
válasz
taxy88 #21039 üzenetére
Én itt olvastam, aztán lehet hogy van többféle verzió is. Nekem már az is gyanús, hogy a Sony nem nagyon közli a panel típusát se.
ui.: én majd 4-5 év múlva veszek egy 60-65"-os 4k HDR OLED-et.
-
szparista1
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Hosszas gondolkozás után egy 55ös w809c szeretnék beszerezni.Megvárom mire 250 körüli lesz az ára,rem nyár végére lemegy addigszóval annyira nem sürgős a projekt.
Kérdésem az lenne, hogy lehet legegyszerűbben filmeket lejátszani rajta úgy, hogy ne kelljen állandóan pendrive,hdd ide oda cipelgetni,dugdosni. A nagy kérdésem az lenne hogy routerre kötött külső hdd-t látja a tv? Ha igen akkor letudom játszani? Kábel összekötési lehetőség van a router és tv között, hogy ne akadozzon 3d film se?
Bocs ha nagyon hülyeséget írok. Célom az lenne hogy ne kelljen állandoan dugdosni összevisza. külső hdd m samsung usb2.0 ás router majd gondolom az upc töl kapott lesz,jelenlegi 4-5 éves.Ha esetleg így nem lehet kivitelezni, akkor tudtok más lehetőséget mondani? Laptopot nem szeretném a lejátszásba belevonni.
Köszi előre is a választ -
BB9360
aktív tag
válasz
SlágerTibo #21034 üzenetére
Ha a megfelelő usb csatlakozóba csatlakoztattad (amire a rec van írva), akkor elvileg mennie kellene. Nekem egy notebookból kiszedett, külső házas 80GB-s hdd-vel ma sikerült felvételt készítenem. Engedni kell, hogy formázza.
W755-ös.Nekem az ikerkép nem megy. Azaz ott van, de nem adja fel a kapcsolást.
Sokáig vártam az elküldéssel, addigra megoldódott...
-
SlágerTibo
csendes tag
válasz
SlágerTibo #21034 üzenetére
Problem solved. Exfat-ra kellett formázni, így már sikeresen beregelte a tv.
Kellemes felvételt mindenkinek ! -
dota1
aktív tag
válasz
nilux_1 #21032 üzenetére
Csak neked , csak most
(Ettől jobb ár nem lesz, jóval drágább az utódja) Szebb a képe sokkal igen. VA paneles Triluminos. Élesebb a képe a felskálázás miatt , jó minőségű BD50 anyagoknál, pl. akkor ha nem mozog a kép 60-70%-a....
Még annyit hozzá kell tennem , hogy a felbontásbeli előnyét ennél a méretnél is, csak kb. 3m vagy közelebbről látod. -
SlágerTibo
csendes tag
Sziasztok !
Mik a tapasztalatok felvétel funkcióknál az új fw után , csak azért kérdezem mert én hiába küzdök azzal, hogy
felismerjen egy mobil toshiba usb 3.0 -s 500 gb-os hdd-t.Elindul a regisztrálás, csak kis idő után megáll, és elutasít. Lehet, hogy egyszerűen nem kompatibilis a tv-vel ? A gép egyébként 50w805c.Köszönettel.
-
taxy88
aktív tag
válasz
nilux_1 #21032 üzenetére
Az x850x 65" méretben VA paneles.
Nekünk is ez van(65x8509),én bátran merem ajánlani, ha belefér a keretbe. Bár most épp nem túl baráti áron van.
Előtte egy w8-as volt 55" méretben.
Ennél a kategóriánál( 65x85xx) már a fullHD anyag is szebb, mint a fullHD tv-n, legalább a tapasztalataimból ítélve. -
nilux_1
újonc
Köszönöm, hogy segítesz a döntésben! Az a baj, hogy tudomásom szerint az X8..c IPS panellal gyártott, így az nálam kiesett a pikszisből. Egyébként képileg, minőségben jobban teljesít az X8 mint a W8 egy átlagos FullHd film és PC / PS4 játék alatt? Párommal néhány évig nem cserélnénk le a tv-t (s remélhetőleg egymást sem
) ezért vacilálok rajta, hogy vajon mennyire érdemes még a FullHd-t venni. Persze belépőszintű 4K-t sem akarok. Vajon a PC / PS4 játékok FullHD (1080p) felbontáson, hogyan mutatnának a 4K-n? Sokat számít, hogy nem natív felbontáson mennek? Ha igen, nyilván a FullHD tv-t kellene választanom.
n000rbi: Köszönöm neked is a segítséget. Eddig 1/1. Várok még, hátha valaki mond pár okosságot a bajomra.
Észrevétel: Lag terén jobban teljesít az X85..c, mint a W809 / 859c, és egyébként oly csekély mértékkel, hogy sztem az nem is tényező. Már csak a felbontás kérdés maradt hátra / képminőség.
-
BB9360
aktív tag
válasz
nismoka #21025 üzenetére
Nekem is
.
De nem segített. Felvételnek vége, jött a szokásos nem érhető el a jelenlegi bemeneti módban.
Szóval: action menu, ok - erre jön az üzenet. Ha újra action menu, akkor kezdhetem elölről.
Hdmi 1, hdmi 2, mindegy. Az egyiken a telekom-os stb, a másikon egy média lejátszó. Mindkettő bekapcsolva. -
nilux_1
újonc
Sziasztok!
Mostanra sikerült félretennem annyit, hogy megvegyem álmaim tv-jét. (Koplaltam eleget) Eddig a kiszemelt készülék, a Sony W859c típus, 65" méretben. Kimondottan pc és ps4 játékok tömkelege futna rajta (nem online, tehát single player) és nagy ritkán egy-egy film. Tv adásokat nem nézek. Input lag, ennél a készüléknél rendben van. VA panel párti vagyok. Korábban volt pár IPS monitorom. Nem tetszik a szürke 50 árnyalata. Szóval a nagy kérdés, ami felötlött bennem. Mi lenne, ha ebben az árban (esetleg kis pótlással) inkább egy 4K-s, szintén Sony készüléket vásárolnék, a fentebb írt célokra? A követelmények is u.azok, tehát lag / panel. Ha valaki tudna ebben segítene nekem, virtuálisan kezet ráznék vele
Esetleg maradjak az eredeti (Full-HD) tervnél? Előre is köszönöm
-
BB9360
aktív tag
válasz
nismoka #21023 üzenetére
Gyorsan nekiestem úgy, ahogy javasoltad, az nem ment. Most viszont nyomtam egy okét az ikerképre, és azt írta, hogy felvétel közben nem lehetséges. Majd megpróbálom utána ismét.
Kicsit off: mivel telekom iptv szolgáltatás van nálam, ezért a koaxról jövő digitális adások minősége hagy némi kivetnivalót maga után, plusz alig van olyan csatorna, amiről érdemes bármit is felvenni... Így a hdd rec egy látványos, de ritkán használható kuriózum lesz, attól tartok... -
nismoka
addikt
válasz
BB9360 #21022 üzenetére
Most arra jöttem rá hogy csak akkor engedi egyáltalán elindítani az ikerképet ha pld be vannak hangolva a digitális csatornák a tv saját tunerében (midig tv-t hangoltam be). De kizárólag HDMI bemenetről indítható az ikerkép funkció! A régebbi modelleknél ez nem volt feltétel, persze értelme sem volt de azért elindult.
Tehát androidosnál jelenleg a PAP:
Egyik kép: Bármelyik HDMI bemenet, Másik kép: TV Digitális tunereViszont a PIP-et nem találom..
-
-
nismoka
addikt
-
SipiBcs
őstag
válasz
PpenoO #21016 üzenetére
Kihátráltak a gyártók a két tuneres tévékből, ugyanúgy mint idén a 3D-ből.
Rosszul fogalmaztam: az idei évben a Samu és az LG is csak a top kategóriájában tartja meg a 3D-t, ugyanez vonatkozik a PIP-re is. Csak a csúcskategóriában található a tévékben két tuner, a SONY legjobb tudomásom szerint szoftveresen oldja meg.
-
BB9360
aktív tag
válasz
Blaise #21007 üzenetére
Sikerült valakinek a pip-et beüzemelnie?
Nekem itthon telekom iptv van, hdmi-vel kötve a tv-hez. Média lejátszó egy másik hdmi-vel van kötve. Tv-n behangolva a saját vevőjével annyi digitális adás, amennyi jön (20<).
Ha bármelyik hdmi-vel összekötött forrást választom, akkor az action menu-re feladja az "ikerkép" nevű lehetőséget, de rákattintva a "A lehetőség nem érthető el a jelenlegi bemeneti módban" üzenet jön.
Ha a digitális saját adásra kapcsolok, és ott adom nyomok actiont, akkor viszont a pip-et nem ajánlja fel, csak a felvételt.
Másnál hogy megy?
Köszönöm. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Úgy néz ki a héten beszerzésre kerül egy SONY KDL-32W705C készülék mert a régi SONY Wega képcsöves tv-nk készül beadni a kulcsot.
-Ezzel a típussal van esetleg valamilyen tapasztalata valakinek?A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Blaise
veterán
Részletes leírás:
Javítsa TV-je stabilitását: v3.317
Előnyök és továbbfejlesztések:
◾USB HDD rögzítés
◾Két kép (kép a képben / kép és kép)
◾Javítja TV-je stabilitását -
dota1
aktív tag
Itt az új sw...
-
dota1
aktív tag
Szerintem teljesen rendben van, nekem is ugyanilyen. Azért azt hozzá kell tenni , hogy a legjobb kontrasztot és fekete mélységet kb. 30 fokos betekintési szögön belül kapod. Tipp: a kontrasztkiemelőt érdemes alacsonyra venni és a spec. kontrasztkiemelőt ki vagy esetleg alacsonyra, fekete részlet beállítás 53.
Nekem ezek jöttek be.Más:
Egyébként wifin (5ghz), archos-al (smb) simán mennek a BD50 nagybitrátás filmek, nasról, szgépről vagy routerre csatlakoztatott wincsi-ről
Bár a dune még azért mindíg jobb képet nyom. -
charg
tag
válasz
medvegy #21000 üzenetére
Eddigi tapasztalataim a TV-vel (55w755) kapcsolatban:
Pixelhiba szerintem nincs. 2x is átnéztem. Clouding minimális. Némi bevilágítás van az alsó sarkokban, de valószínűleg azért mert most alacsonyan van a TV és kicsit felülről nézem. Ha nagyon oldalról nézem sötét szobában világos háttérnél akkor tapasztalható némi banding(?) (3 sötétebb, árnyékszerű függőleges sáv ami felülről indul és a TV magasságának 1/4-éig fut le) Szemből, kicsit oldalról ez nem tapasztalható.Banding javítható valamennyire a megjelenítési beállítások változtatásával?
Most alap beállításon használom. -
littledon
tag
Köszönöm! és azt a kamerát tudom, használni sima Pc-re / Mac-re kötve vagy csak a TV-vel kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Monitor hiba topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Airpods Pro 2 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 40%-os áron!!! - HEGEL P20, H20 - High End elő- és végerősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest