- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
50w809c tv-n csak a sony feliraton van fólia, vagy van máshol is?
[ Szerkesztve ]
-
gugika
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene! Van egy KDL55W828-asom, laptopról szeretném lejátszani 1080p filmeket, jelenleg Universal mediaserver fut a gépen, amit szépen felismer a Tv, viszont angol a hangsáv (van magyar is, amit a laptop media lejátszója lejátszik magyarul) és nincs lehetőség állítani rajta.
Tud valaki valami jó megoldást erre??
Válaszokat előre is köszönöm!
-
drzozo
senior tag
Na közben megtaláltam ezt a topicot is...
Teljesen átlagos felhasználásra (vegyesen film, és foci nézésre) ennyiért ez most megéri?
Esetleg ilyen árkategóriában van-e egyéb jobb alternatíva?
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz MasterMark #20491 üzenetére
Más ötletem nekem sincsen így hirtelen...
-
MasterMark
titán
-
Tibi71
csendes tag
Sziasztok.
Tv-t szeretnék venni kb. 250 e.ft-ért 50"-ig. Középső állvány.
Fhd vagy uhd.Tudtok ajánlani valamit ?
-
kegyer
csendes újonc
Sziasztok!tudja vki h a feliratot h tudom lkikapcsolni ha filmet nézek !próbáltam a gyári lejátszóval és a vlc vel is de a feliratot nem tudom kikapcsolni!(sony w809)köszi
-
userxy
őstag
Sziasztok!
Ez a típusú tv SONY KDL40W605BBAEP megéri a 125 ezer Ft-tot ?
Vagy ebben az árkatban más márkával érdemesebb foglalkozni?
-
Coyot
őstag
-
-
Coyot
őstag
válasz nismoka #20476 üzenetére
Milyen egyéb lehetőségek vannak? Ph!-s tesztben nagyon lehúzták a gyári media lejátszóját, ezért is próbálok kicsit tájékozódni hogy akkor van-e ami jól kezeli a hangsáv+feliratokat.
A mostani Samu D5500 tévémnek a hangsávokkal nincs gondja feliratot viszont csak a mellérakott .srt fájllal tud megjeleníteni. Itt lenne lehetőség mondjuk az .mkv-ba ágyazott feliratok megjelenítésére/váltására? - ha a gyári lejátszó nem tudja akkor esetleg létezik-e rá valami ami igen?
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz leximester #20472 üzenetére
Köszi!
És puhi78 neked is.
A letölthető média lejátszó KODI amit ajánlottak hozzá NAS-ról történő lejátszáshoz mennyire lenne használható? Nyilván a felirat és a hangsáv választása elvárás és ha esetleg távoli megosztásból is menne nem csak a DLNA-val.
Má' nem
-
n000rbi
senior tag
Tegnap megérkezett a kis belépőszintű 40w705c a szülők részére. Persze a műanyag csillogós káva és a kályhaezüst talp nem a legszebbek, viszont gyönyörű képe van és hál'istennek dse-ből és cloudingból is a lehető legminimálisabbat pakolták bele
-
puhi78
csendes tag
Szia! Én karácsonykor vettem egy ugyan ilyet. Eddig mindent lejátszott a gyári lejátszóval, lehetett hangot és feliratot is választani. Ha minden igaz DivX-et nem kezel, én csak HD mkv-t néztem rajta. Mondjuk én pendrive-ról nézem. A droid-ot nem nagyon látod, ha nem akarod, a beállítások is elérhetők külön menüből. Én elégedett vagyok vele. Remélem segítettem.
-
leximester
tag
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Tévé vétele van tervben egyik lehetséges jelölt a 50w755c. Őszintén megmondom nagyon félek a droidtól, bár sok dologra én nem használnám - nem lenne telecseszve mindenféle appal - emiatt nem vetettem el az ötletet.
Akinek van ilyen vagy egyáltalán droidos sony tévéje írna néhány sort róla hogy jelenleg mennyire stabil a rendszer milyen gondokkal találkoztatok?
Általában sorozatokat .mkv fájlokat nézünk rajta+feliratokat külső vinyóról - ez az esetek 80%-a a többi sima tv adás. Mennyire nyűgös a letöltött mkv fájlok lejátszására/hangsáv és felirat kezelésre?
Má' nem
-
Burt01
csendes tag
Sziasztok
Kinéztem egy KD 55X 8507 UHD 3D Android televíziót...külföldi oldalakat nézegetve nincsenek " elájulva" tőle.
Esetleges tapasztalat vagy vélemény erről a típusról...esetleg valami jobb választás ár-érték arányban...vagy várjak még egy kicsit ??Köszönettel
Burt
-
Blaise
veterán
"A most bejelentett Android alapú tévék már az új 6.0 (Marshmallow) operációs rendszerrel érkeznek a boltokba, de frissítés elvileg hamarosan megérkezik a 2015-ös modellekre is. "
-
blakey
titán
válasz kegyer #20459 üzenetére
Mivel neten vetted így elálhatsz a vásárlástól, érdemes vele foglalkozni, mert észrevetted és feltehetőleg zavar. Szerintem próbáld meg a cserét.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kegyer
csendes újonc
Sziasztok!na az a helyzet h 1 pixelhibát vettem észre a tvn ami kb. 4 napja vettem!a kérdésem h ilyenkor mi van?erre szol a garancia vagy kicserélik a tvt vagy ennyivel még nincs gond?én úgy gondolom h ekkora összegű tvnél ez nem megengedhető hiba!!!(sony50W809)válaszokat köszi
-
dualcore
őstag
No kérem szépen, 2 nap tesztelgetés után, némi tapasztalat.
Két tv összehasonlítva 49X8505b vs. 55W809C, előző UPC szolgáltató SD és HD csatornákkal, utóbbi helyi kábel szolgáltató szintén SD és HD. Na kérem a 4K-s tv ben szebbek a színek, jobb a mozgás követés, élesebb a kép HD ban. Az SD mindkettőben egyformán hagy bőven kivetnivalót. Igaz hogy a 4K-s IPS paneles, a feketéje nem a legjobb, de ennek ellenére a kép szebb.( betekintési szögről szerintem felesleges írni, hisz normál esetben mindenki szemből nézi)
Na ugyebár nem teszt a teszt FHD nélkül, USB ről ugyanazon filmekkel is jobb a 8505-ös röviden.
Lehet megkövezni emiatt, és nem vagyok elfogult a 4K miatt, lehet a triluminos panel miatt is van, de nekem jobb a 8505-ös, és egyenlőre gyorsabb is. -
krx21
nagyúr
válasz Viktor1979 #20449 üzenetére
2016-ban már el kellene felejteni a scart kábeles eszközöket...
-
kegyer
csendes újonc
Vki használ ilyen távkapcsolót?sony RMF-ED004 érdemes beruházni rá?
-
Blaise
veterán
válasz wrathchild #20450 üzenetére
Nekem a fent említett Samsung van, nincs vele gondom.
-
wrathchild
tag
Üdv!
Van Valaki itt, aki nézeget 3D-t otthon és szintén szemüveges és ezért esetleg minél nagyobb 3D szemüveget használ? Amiket automatikusan feldob a google, az mind ugyanannak a méretnek tűnik, valószínűleg kényelmetlen lenne szemüvegre rávenni...
Budapesten Aréna IMAX 3D teremben adnak méreteset, olyat keresnék aktívat.
Köszönöm! -
Viktor1979
tag
Sziasztok!
Nekem egy kis problémám akadt a tv-m (W705C) és a dvd lejátszóm összekötésével.
Scart kábellal vannak összekötve és csak kép jön be hang nem. Mi lehet a baj? Esetleg nem jó lenne a kábel?A segítségeteket előre is köszönöm!
Viktor1979
Ami nem Kínában készült az hamis! Vagy nem! :D
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Lenne egy elég vad kérdésem, ami valójában kettő?
Egy androidos TV-t össze lehet csatlakoztatni úgy egy laptop-al wifin keresztül, hogy a TV a laptop képét mutassa, vagy mondjuk a laptop billentyűzetével, vagy egerével lehessen navigálni a TV-n?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
taxy88
aktív tag
-
taxy88
aktív tag
Az x8509c jelzett, hogy van új frissítés. Esetleg tudja valaki mit takar?
-
plgr
tag
sziasztok,
electrostore-ral vagy Avplanet-tel van valakinek tapasztalata? Gyári garit adnak esetleg sony tv-khez?Ajánlottátok korábban a w809-et, viszont most a w755-öt nézegetem. Elvileg csak a 3D hiánya a különbség illetve a mozgásjavítás is eltérő a w8-as modellekhez képest. Ez így van? Ajánlott vétel ez a model?
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
Nekem tegnap jött meg a 809C, bár még nem sokat volt időm tesztelgetni, de vannak még apróbb hibák a droidban.
Apropó, olcsóbban aktív 3D szemüveget tud valaki? 4 db kellene. -
kegyer
csendes újonc
Sziasztok!megérkezett a tvm sony w809!a kép kiváló minőség persze dizájn is kiváló ami meglepett aza csatornaváltás lassúsága esetleg tud vki vmi okosat h ez miért van ?vagy ez csak egyedi hiba nálam !?ja meg a bekapcsolásra is naon nehezen reagál !köszi
[ Szerkesztve ]
-
Peter71
csendes tag
Sziasztok,
43W807c TV-m van és telepítettem rá Kodi-t. Próbáltam lejátszani vele 3D filmet (nem a KODI 3D opciójával), de a TV action menüje nem tartalmazza a 3D almenüt (3D bekapcsolását). Ha ugyanezt a filmet a HDMI-n keresztül csatlakoztatott WD TV Live Stream-el játszom le, akkor az Action menü tartalmazza a 3D opciót, a 3D szépen müködik is. Mi lehet az ok? Miért nincs 3D opcióm?
Előre is Köszi!!
-
NoiZz
tag
sziasztok
KDL 48R550C-ről vélemények? pendriverol vagy hdmiről filmezéshez kellene(mkv+felirat)
-
Meghivott
addikt
Üdv, típus: Sony KDL-55W829B
win7 reinstall előtt is és azt követően is tapasztalom, hogy ha az mkvmerge programmal nem pucolom ki a filmekből a kép és hang, illetve a felirat kivételével a dolgokat (chapter stb), akkor random akad a film. Ha kipucolom, akkor sose áll meg.
Router új, jó, kapcsolat vezetékes. Serviio-t használok: ip cím kötés beállítva, átkódolás nincs engedélyezve.
Ötlet esetleg? Lehet, hogy codec-gond/hiány?
Köszi! -
Buster17
addikt
Néha olyan nehezen kapcsol be a tv. Táviranyítóra meg a hátsó gombra is nehezen reagál. Elem csere is volt. Mi lehet a gond? 809c
-
luciferc
őstag
W8xxB és Digi SmartCAM (műholdas) kérdésem/problémám lenne.
A probléma tömören és röviden annyi, hogy friss telepítés (gyári vissza) után bizonyos idő elteltével nagyon belassul az TV, főleg az EPG.
Ez azt jelenti, hogy amíg minden normális, addig szépen lehet lépkedni az EPG-ben, viszonylag gyorsan frissíti a listát akkor is ha csak eggyel lép ki az ember látható listából és akkor is ha egy oldalt lép. A belassulás után azonban amint tovább lépnék a látható listából új csatornához elször megjelenít egy üres táblázatot, majd pár másodperc elteltével beleteszi a műsorokat. Ez a legdurvább tünete a lassulásnak, és épp elég ahhoz, hogy használhatatlan legyen az EPG. Ja, és maga az EPG is iszonyat lassan indul a belassulás után. Megnyomom a gombot, és teker teker, aztán bejön.
Ezen kívül pl. a Discover funkció is akadozik: amíg minden jó, addig szélsebesen lehet szaladgálni benne, miután elromlik valami, akkor időnként beakad, vagyis jellemzően két műsorkocka között megáll a lépkedés, aztán pár másodperc múlva folytatja.
A felvétel beállításnál, de akár a csatorna törlésnél is van akadozás, pl. a felvétel beállításakor (kézi felvétel) előfordul, hogy nem érzékeli az OK gombot, vagy ami még feltűnőbb, ez időpont beállítás megakad az órák/percek léptetése, pont mint a Discover esetén.Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet a gond? A Digi-t nyaggassam, vagy a Sony-t?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Itt van a Sony VA panelt verő CsingCsung TV. Pár éven belül lesznek olyan TV márkák, hogy csak fogjuk a fejünket.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hogy tudom teljesen leállítani a tvt? Mert készenlétben folyamatosan pörgeti a külső vinyót
-
zenwalk
senior tag
Minden ilyesmi ki van kapcsolva, de még mindig elsötétül. Közben rájöttem, hogy akkor világosodik ki, amikor előjön egy felirat. IlYenkor szebb a kep, tobb mindent lehet látni mint amikor eltűnik a felirat és visszasotetedik.
-
n000rbi
senior tag
válasz zenwalk #20406 üzenetére
Én inkább a Részletes kontrasztkiemelőt nézném meg a helyedben, mert az csinál ilyet, ha be van kapcsolva.
Az automatikus fényerőszabályzás csak akkor változtatja a fényerőt, ha a környezeti fényviszonyok változnak. (egyébként ezt is ajánlott kikapcsolni)
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Filmnézés közben néha elsötétül majd kivilagosodik a kép ( w755). Ez mitől van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- PHP programozás
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Friss előzetesen az idén érkező The Last of Us második szezonja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest