- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somi16v
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy KDL-50W755C készüléket! Eddig minimálisan tudtam megnézni a menüt és a beállításokat ,remélem nem lesz sok gond vele! A képe nagyon szép, az egyből látszódik, az Androidtól tartok kicsit, de nagyon igérték, hogy folyamatos frissítések jönnek hozzá! Az eladó szerint eléggé összecsapták a szoftvert, mert ki kellett jönni vele a Sonynak, és ezért most nagyon dolgoznak a folyamatos frissítéseken!
Legyen igy!
Én tegnap rádugtam gyorsan a netre, nem talált frissítést, amin meglepődtem, elképzelhető ,hogy a legújabb volt rajta!
Médialejátszást még nem próbáltam, remélem mindent szépen visz majd, képernyőtükrözés is érdekelne Sony Z telefonom van, és jó lenne esetleg ennek segítségével mondjuk a képeket nézegetni a televizión!
Ha valakinek van ilyen készüléke írjon, kíváncsi vagyok a véleményekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Yettel topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest