- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Notebook hibák
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Jó lenne,ha tudnátok valamit javasolni a következő témában. Van egy Sony CD Romom, ami mint tudjuk, nem nagyon megbízható, a Supportja sem túl erős a neten. A következő a problémám: van egy lemezem, amin étékes adatok vannak és nem olvassa. Az autorun exe állandóan hibákat generál a Windows2000 Prof. alatt és leáll. Vagy ha nem, akkor egy óráig olvassa és csak azután hajlandó könyvtárszerkezetet látni rajta. Már megpróbáltam felmásolni a merevlemezre, hogy onnan férjek hozzá az adatokhoz, de nem lehet. Egy másik gépbe is betettem egy LG CD Romba a kérdéases lemezt és az olvasta, sőt el is indította az autorunt, igaz Win98 SE alatt. A helyzet az, hogy ezt a lemezt korábban már használétam Win2k alatt és nem volt vele semmi gond. Most viszont nem hajlandó olvasni a Sony. Más lemezzel nem csinálja ezt. Talán egy kicsit karcos a lemez, de mint már említettem más CD Rom olvassa. Kérdésem. nem tud véletlenül valaki olyan megoldást, amitől a Sony is olvani tudná a kérdéses lemezt?
Aktív témák
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest