Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
melegedni ezek nem fognak igazán, A520-ak többsége megfelelően el vannak látva normális VRM-ekkel. Továbbá OC-zni tudtommal A520-nál se lehet, szóval-e szempontból se lesz ezzel problémád. Annak nézz utána hogy BIOS-od megfelelő-e hozzá biztonság kedvéért.
Ha idővel találsz jobbat, azért egy 5800x mellé érdemes már B550-et rakni. Ha találsz normális áron. Az alaplapok árai elszálltak nagyon.
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
#kecsawi
Elméletileg a hét végén kapok kölcsön egy tápot egy hibátlanul működő gépből, úgyhogy hamarosan ki tudom majd azzal is próbálni.
#komi77
Köszönöm a tippet, tervben van a ramok próbája is, meg fogom próbálni külön-külön használni és tesztelni a modulokat. Illetve ha addig sikerül szerezni másik ramot akkor azzal is megnézzük.
Nyilván az is benne van a pakliban hogy az R7 2700 memóriavezérlője hivatalosan max 2933 Mhz -ig támogatja a ramokat, ezek meg XMP profillal 3200 -on mennek de előtte egy másik alaplappal 3,5 évig gond nélkül működtek ezen a frekin.
Üdv
-
need
addikt
Köszi a jó tanácsot

Amiben még a problémát látom a ház csatlakozók Power..reset..hd led összes 5 db hová vagy is a helyét megkeresem sokkal inkább a hogyan a gondom...de ha majd elöttem lesz a lap majd csak rájövünk. Van egy ismerősöm akinek ilyen lapja van megkértem hogy fényképezte le nekem de nem sikerült neki vagy is inkább nem akarta. -
leviske
veterán
Egyes ASUS lapokon van olyan lehetőség, hogy teljesen processzor nélkül frissít. A Crosshair 6 biztos, hogy ilyen, de lehet, hogy akad több is a kínálatukban.
Az iponnál meg elég responsive a banda, szóval ha rájuk írsz mailben (oldaluk alján az elérhetőség), akkor fognak válaszolni. Technikailag elégnek kéne lennie annyinak, hogy vásárláskor írásban jelzed.
Érdemes lehet majd jelezned is a topikban, hogy mit sikerült intézni, így másoknak segítség volna vásárláskor.
-
Márk
senior tag
Szia!
Ugyanolyan procim+ramom van mint neked, de nálam a lap az egy Asus Prime X370-Pro.
Nálam a ramok betonstabilan futnak 3200 MHz-en D.O.C.P profil kiválasztásával. Amit betöltött magának profilt, azon csak a "Power Down" Enabled-et raktam Disabled-re.
A bios verzió az nálam 0812 (2017.08.25), 1.0.0.0.6 AGESA kóddal.
Te most melyik bios verzión vagy?
A ramok ugye megkapják a maguk 1,35V-át?
Én 3,8 Ghz-et tudtam elérni a procival 1,3V magfeszültség mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest