Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Szia! Próbálgattam a soc fesz. emeléssel meg még a kutyafüle tudja mivel. A helyzet változatlan. Most mindent defaulton használunk. A röhej az, hogy már így is eldobja magát a gép. Stressztesztet 1:36 perc után állítottam le - minden be volt pipálva - semmi. Van egy gyengébb Ryzen-es gépünk is azt szét lehet oc-zni és sem melegedés, sem stabilitási gond nincs. Csak arra nem tudok rájönni vajon mi okozhatja. Talán még win10-et telepítek újra, meg egy régebbi Radeon drivert (17.1.1) aztán meglátjuk. Legutoljára fél évig tojóztunk hasonló gondok miatt a G.skill FalreX-es memória kitt hibája miatt. Két lapot is cseréltem alatta, tápot, stb. és mindig instabil volt a gép. Végén már a stresszteszt indításakor is ledobta magát. Ez kb. fél év volt mire kiderült a memória hibája. Lehet most is kifogtam egy G.skill-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Path of Exile 2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest