Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Szia! Próbálgattam a soc fesz. emeléssel meg még a kutyafüle tudja mivel. A helyzet változatlan. Most mindent defaulton használunk. A röhej az, hogy már így is eldobja magát a gép. Stressztesztet 1:36 perc után állítottam le - minden be volt pipálva - semmi. Van egy gyengébb Ryzen-es gépünk is azt szét lehet oc-zni és sem melegedés, sem stabilitási gond nincs. Csak arra nem tudok rájönni vajon mi okozhatja. Talán még win10-et telepítek újra, meg egy régebbi Radeon drivert (17.1.1) aztán meglátjuk. Legutoljára fél évig tojóztunk hasonló gondok miatt a G.skill FalreX-es memória kitt hibája miatt. Két lapot is cseréltem alatta, tápot, stb. és mindig instabil volt a gép. Végén már a stresszteszt indításakor is ledobta magát. Ez kb. fél év volt mire kiderült a memória hibája. Lehet most is kifogtam egy G.skill-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Keresünk dokkolókat
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest