Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Szia! Próbálgattam a soc fesz. emeléssel meg még a kutyafüle tudja mivel. A helyzet változatlan. Most mindent defaulton használunk. A röhej az, hogy már így is eldobja magát a gép. Stressztesztet 1:36 perc után állítottam le - minden be volt pipálva - semmi. Van egy gyengébb Ryzen-es gépünk is azt szét lehet oc-zni és sem melegedés, sem stabilitási gond nincs. Csak arra nem tudok rájönni vajon mi okozhatja. Talán még win10-et telepítek újra, meg egy régebbi Radeon drivert (17.1.1) aztán meglátjuk. Legutoljára fél évig tojóztunk hasonló gondok miatt a G.skill FalreX-es memória kitt hibája miatt. Két lapot is cseréltem alatta, tápot, stb. és mindig instabil volt a gép. Végén már a stresszteszt indításakor is ledobta magát. Ez kb. fél év volt mire kiderült a memória hibája. Lehet most is kifogtam egy G.skill-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parfüm topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest