Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Úgy-úgy. Kocsival ugyanígy vagyok, bár nyilván ott is van rendes szervizes meg olyan aki visszaél ahol lehet.
Saját példa a pc-s lehúzási kísérletre: volt hogy levittem haverom pc-jét, a sarkon lévő szervizbe, mert a cmos jumper elveszett, és kellett volna egy reset, de a csavarhúzós megoldást nem akarta elhinni haverom hogy megteszi, ha meg bármi baja lett volna utána a gépnek életem végéig hallgathattam volna, hogy én rontottam el... Szóval levittem, hogy egy cmos jumpert húzzon már rá legyen kedves a szaki, aki ehelyett mindenképp teljes bevizsgálást akart rám erőltetni. Végül rájött, hogy hiába győzköd, úgyhogy azt mondta adjam oda a gépet megcsinálja ő a shortolást. Majd gúnyos mosollyal visszaadta, hogy megcsinálta, de majd meglátom, hogy biztos nem ez lesz a baj, és akkor nyugodtan hozzam vissza az eredetileg ajánlott bevizsgálásra. Fent visszapattant a GPU és bár változott a szitu, csakugyan nem volt továbbra se ok valami, viszont egyből szemet is szúrt, hogy a CPU hűtőhöz közeli RAM sticket félig kilazitotta az úr, úgy meg vsz a rossz kontakt miatt nem bootolt a gép. Helyre pattintottam és csodák csodája ment minden szépen. 1000% hogy a RAM mikor levittem a gépet még a helyén volt, és azok nem úgy vannak rögzítve, hogy csak úgy elmozdulnának...
Tl;dr: én azóta nem bízok a pc szervizekben, és sajnos nem ez az egyetlen ilyen élményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 CL16 RED
- 1x 16GB Corsair Vengeanche LPX 3600Mhz
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- UPDATE 12.31. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest