Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Az én jósgömböm bedöglött
. Nagyon aktuális egy gép fejlesztés, és jó lenne egy ITX alaplap, és jó lenne tudni, hogy megéri-e várni vagy sem. Igazából hiába olvasgatok fórumokat, mintha a Biostaron kívül senki sem érdekelt abban, hogy több alaplapot gyártson. Ha megéri várni, akkor várok, de ha nem akkor a másik platformot célzom meg. (Hiába, hogy kevesebb a fizikai mag és szál, single-core-ban erősebb, és pont egy-egy folyamatot rendelek egy single-core-hoz, de ettől függetlenül a Ryzen is erősen érdekel, bár a tesztek alapján látom, hogy van olyan "munka" task ahol elvérzett, az én "munka felhasználásom" pedig pont ahhoz hasonlít).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogwarts Legacy teszt
- Arch Linux
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Futás, futópályák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nagyon aktuális egy gép fejlesztés, és jó lenne egy ITX alaplap, és jó lenne tudni, hogy megéri-e várni vagy sem. Igazából hiába olvasgatok fórumokat, mintha a Biostaron kívül senki sem érdekelt abban, hogy több alaplapot gyártson. Ha megéri várni, akkor várok, de ha nem akkor a másik platformot célzom meg. (Hiába, hogy kevesebb a fizikai mag és szál, single-core-ban erősebb, és pont egy-egy folyamatot rendelek egy single-core-hoz, de ettől függetlenül a Ryzen is erősen érdekel, bár a tesztek alapján látom, hogy van olyan "munka" task ahol elvérzett, az én "munka felhasználásom" pedig pont ahhoz hasonlít).