- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Tudod, ha nem pretested az 550-es és belefutsz egy valóban "csak" kétmagosba, akkor mindenképpen jobb választás a 620-as, mert abban a 4 mag tuti, csak az L3 nem biztos. Nálam megy szépen az L3, bár játékok alatt nem sok gyorsulást vettem észre. Talán egy-két játéknál számíthat, de ezt nem tudom igazán. A másik dolog, hogy Neked van VGA kártyád, amit használni is akarsz, tehát nem fontos az IGP, max tartaléknak. Ez esetben jó választás a lap, nem hinném, hogy csalódsz benne. Amit már nem csak ebben a totyikban fejtettek ki többen, DDR3-as Giga lapokban a hűtőbordás Kingmax 1600 MHz-es nagyon jól muzsikál.
Mercutio! Szerintem jó az a lap, csak én nem vennék mATX-et, de ez én vagyok. Nekem A785GXH/128M van és a ventivezérlésen kívül más hibát, vagyí hátrányt nem tudok említeni. Most X2 4000+ van benne, IGP-vel használom és a hangját is alig hallom, pedig háttal van az asztalra rakva, tehát a segge a monitor felé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest