Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Tudod, ha nem pretested az 550-es és belefutsz egy valóban "csak" kétmagosba, akkor mindenképpen jobb választás a 620-as, mert abban a 4 mag tuti, csak az L3 nem biztos. Nálam megy szépen az L3, bár játékok alatt nem sok gyorsulást vettem észre. Talán egy-két játéknál számíthat, de ezt nem tudom igazán. A másik dolog, hogy Neked van VGA kártyád, amit használni is akarsz, tehát nem fontos az IGP, max tartaléknak. Ez esetben jó választás a lap, nem hinném, hogy csalódsz benne. Amit már nem csak ebben a totyikban fejtettek ki többen, DDR3-as Giga lapokban a hűtőbordás Kingmax 1600 MHz-es nagyon jól muzsikál.
Mercutio! Szerintem jó az a lap, csak én nem vennék mATX-et, de ez én vagyok. Nekem A785GXH/128M van és a ventivezérlésen kívül más hibát, vagyí hátrányt nem tudok említeni. Most X2 4000+ van benne, IGP-vel használom és a hangját is alig hallom, pedig háttal van az asztalra rakva, tehát a segge a monitor felé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- World of Warships
- Projektor topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest