- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Msi-m előtt egy Asus A7N8X-em volt, frankón csipszeten nuku borda, nem kicsit volt forrófejú az nforce2-es. De elviharzott egy 2500+barton társaságában(3200+ hozta)
Msi bios-ával semmi bajom, sőt nagyon stabil nyák, az hogy valszeg csak 250Fsb-t tud,
ezvan. Annyiért jó vétel volt anno. Nem ért meg plussz 6-7K-t hogy asus-t vegyek.
No csak ennyi. -
Zoli329
addikt
Szerintem megszokható ez a Bios is. Már ''rutinból'' megy. Eddig nekem is csak olyan volt, mint az MSI-ben. De ez is jó. Széles körű állítási lehetőséget kínál, csak más elrendezéssel. Az Abit is jó lehet, csak épp most hallottam, hogy az is nagyon melegszik.. Ami persze extra hűtővel megoldható, na de az Asusnál erre nincs is szükség.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest