- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Tubica #13131 üzenetére
Lásd #13129. El kellene olvasnod a lapod leírását akkor te is tudnád. Úgy színeznek, ahogy kedvük tartja. A te lapodon az azonos csatornák azonos színűek (logikusan). Ha dual channelt akarsz akkor értelemszerűen különböző csatornákba kell tenni a modult, tehát a te lapodon különböző színűbe.
-
Jester01
veterán
válasz
Tubica #13125 üzenetére
Van egy MSI K9N Neov2-es alaplapom a legújabb biossal. Ugyebár 4 foglalata van, dual-ba így néz ki +-+- namármost, nekem valamiért nem a színeknek megfelelően van a dual, hanem egymás mellett, valahogy így ++-- és nem tudom miért.
Ezt most nem egészen értem nálad mi van, de különböző színű foglalatokba, egymás mellé kell tenni a modulokat, akkor lesz dual channel.
Ezenkívül az egyes számú foglalatban kell memóriának lennie, tehát két modul esetén dual channel akkor lesz ha az egyes (a processzorhoz legközelebbi, zöld) és a kettes (a mellette lévő narancs) foglalatban van. Most akkor nálad így van vagy sem? -
diablo1984
veterán
válasz
Tubica #13125 üzenetére
abba a lapba tolhatsz minden ddr2-es ramot, minden eszi, nem finnyás(nekem is van egy ilyen lapom a másod gépemben! azt megnem mondom most neked, hogy hogy vannak a színek, de nem a közvetlen egymás mellettiben megy dualban, ez rémlik!
ha van 2x2gb-od, kingmax és samsung, és dualban kezeli, akkor ne váltsd fel 2x1gb-ra, hanem örüjjé neki! a lap amit beállít magának időzítést, és hibátlanul megy, akkor hagyd azon, nagyon nem éri meg játszogíatni vele, főleg, hogy nem egy márkájúak a ramok, másrészt instabilitást okozhat, harmadrészt meg annyit úgysem tudsz vele nyerni, hogy kockáztasd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest