Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz #65675776 #6584 üzenetére

4 giga geil rammal, és a konfigommal, képi hibákat kreál, méghogy becsikozza a képet egy idő után(mintha valami videókártya túlmelegedne)! szervizbe vittem a lapot, mert az abit k9s-es lapomban, ugyanez volt a belső és hibátlan(csak +2gb lett a 2gb mellé téve)! tesztelték, semmi....bevittem az összes cuccot a gépbe, összeraktuk, hiba mutatta magát, procicsere, hiba megvan, vga csere hiba megvan, alaplap csere(a kistestvér volt nekik raktáron és abban), hiba megvan.....memók memtesttel lettek ellenőrizva, hibátlanok, és csak 3d-s alkalmazásoknál gurul el a gyógyszer, tehát win vista oldalsávánál is, de dos, vagy bios szinten soha! tehát mikor minden cserélve volt, kivéve a memót, a 4gb-ból 1 modult kivettünk és láss csodát 3gb-al tökéletes! 2gb-al is, de 4gb-al szar....azt mondták szervizben, hogy a vista nem kezel valamit jól, és attól hibázik(hiszek nekik, mert dos-os felületen hibátlan a ram, vista és játék alatt, csikoz, majd fagy....), és minden ki lett cserélve, akkor is azt csinálta! szóval nem tudom, hogy mennyire memó ill alaplap hiba, mert láttam már itt is több fórumozónak 4gb-ot a gépében és gondolom megy is nekik, de tény, hogy nekem nem! :(
    szóval ez a helyzet, 3gb-al megy a gépem single channelben és hibátlan, gyors, csak a dobozban végő árva 1 gb ram miatt az egyik kitet eladom és csak 2gb-al operálok ez után! ha meg kevésnek bizonyul ez is, akkor meg nem tudom, hogy mitévő legyek! :(((

Új hozzászólás Aktív témák