- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #6584 üzenetére
4 giga geil rammal, és a konfigommal, képi hibákat kreál, méghogy becsikozza a képet egy idő után(mintha valami videókártya túlmelegedne)! szervizbe vittem a lapot, mert az abit k9s-es lapomban, ugyanez volt a belső és hibátlan(csak +2gb lett a 2gb mellé téve)! tesztelték, semmi....bevittem az összes cuccot a gépbe, összeraktuk, hiba mutatta magát, procicsere, hiba megvan, vga csere hiba megvan, alaplap csere(a kistestvér volt nekik raktáron és abban), hiba megvan.....memók memtesttel lettek ellenőrizva, hibátlanok, és csak 3d-s alkalmazásoknál gurul el a gyógyszer, tehát win vista oldalsávánál is, de dos, vagy bios szinten soha! tehát mikor minden cserélve volt, kivéve a memót, a 4gb-ból 1 modult kivettünk és láss csodát 3gb-al tökéletes! 2gb-al is, de 4gb-al szar....azt mondták szervizben, hogy a vista nem kezel valamit jól, és attól hibázik(hiszek nekik, mert dos-os felületen hibátlan a ram, vista és játék alatt, csikoz, majd fagy....), és minden ki lett cserélve, akkor is azt csinálta! szóval nem tudom, hogy mennyire memó ill alaplap hiba, mert láttam már itt is több fórumozónak 4gb-ot a gépében és gondolom megy is nekik, de tény, hogy nekem nem!
szóval ez a helyzet, 3gb-al megy a gépem single channelben és hibátlan, gyors, csak a dobozban végő árva 1 gb ram miatt az egyik kitet eladom és csak 2gb-al operálok ez után! ha meg kevésnek bizonyul ez is, akkor meg nem tudom, hogy mitévő legyek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest