Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem fejjel akarok a falnak menni, azért is nézegetem a totyikokat,hogy mit érdemes venni. 667-es kingmaxnak alapfeszen 840 körül van a vége, majd veszek 800ast és kipróbálom nnak hol a vége. Nyilván nem garantálja a 667-es tuningpotenciálja a 800asét is, de 1 próbát megér. Corsair ramot meg nem fogok venni,a cél az hogy minél kevesebb pénzből minél bikább gépet rakjak össze
Ezért ultratuningos ram, alaplap szóba se jöhet, semiben meg azért gondolkodom, mert eddig volt 1 pár..és nem volt velük gond..hiába ''csak'' kistestvérei az athlonnak..ami abban nyilvánul meg hogy kisebb az L2, a64 meg nem L2-re gyúr, hanem órajelre.
A proci tuningpotenciálokat összehasonlítani meg értelmetlen, sok helyen láttam, olvastam,tapasztaltam, a semik jobban tuningolhatók, láttam igazán extrém eseteket is
Persze gyártástechtől is függ..jó példa volt erre a 939es 3700es sandi proci..E4 ill E6 steppinggel.
És nem az everest miatt akarom a ramokat 1000mhz környékén járatni, volt egy hivatalos teszt, valami ddr2-t 1200mhz környékén járattak, összehasonlítatlanul gyorsabb lett az összteljesítmény. Hiába ketyeg a proci magasan, ha a ramokkal nem tudja ezt közölni, és még ott van a HT is, ezek a szűk keresztmetszetek. Nyilván nem véletlenül 2 ghz környékén jelentek meg a c2d procik is, azok fsbje is már 1066 mhz ha jól tudom, bővítik az utasításkészleteket, növelik az FSB v HT sebességét, mert a proci ezen keresztül kommunikál az alaplappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Óvodások homokozója
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- SSD kibeszélő
- Jövedelem
- Trollok komolyan
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Dobozos vadonat új Viper Venom DDR5 32 GB 7000 MHz RAM KIT leárazás!!!! AkciÓÓÓ
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért ultratuningos ram, alaplap szóba se jöhet, semiben meg azért gondolkodom, mert eddig volt 1 pár..és nem volt velük gond..hiába ''csak'' kistestvérei az athlonnak..ami abban nyilvánul meg hogy kisebb az L2, a64 meg nem L2-re gyúr, hanem órajelre.
Persze gyártástechtől is függ..jó példa volt erre a 939es 3700es sandi proci..E4 ill E6 steppinggel.