- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz VaniliásRönk #979 üzenetére
Nem fejjel akarok a falnak menni, azért is nézegetem a totyikokat,hogy mit érdemes venni. 667-es kingmaxnak alapfeszen 840 körül van a vége, majd veszek 800ast és kipróbálom nnak hol a vége. Nyilván nem garantálja a 667-es tuningpotenciálja a 800asét is, de 1 próbát megér. Corsair ramot meg nem fogok venni,a cél az hogy minél kevesebb pénzből minél bikább gépet rakjak össze Ezért ultratuningos ram, alaplap szóba se jöhet, semiben meg azért gondolkodom, mert eddig volt 1 pár..és nem volt velük gond..hiába ''csak'' kistestvérei az athlonnak..ami abban nyilvánul meg hogy kisebb az L2, a64 meg nem L2-re gyúr, hanem órajelre.
A proci tuningpotenciálokat összehasonlítani meg értelmetlen, sok helyen láttam, olvastam,tapasztaltam, a semik jobban tuningolhatók, láttam igazán extrém eseteket is Persze gyártástechtől is függ..jó példa volt erre a 939es 3700es sandi proci..E4 ill E6 steppinggel.
És nem az everest miatt akarom a ramokat 1000mhz környékén járatni, volt egy hivatalos teszt, valami ddr2-t 1200mhz környékén járattak, összehasonlítatlanul gyorsabb lett az összteljesítmény. Hiába ketyeg a proci magasan, ha a ramokkal nem tudja ezt közölni, és még ott van a HT is, ezek a szűk keresztmetszetek. Nyilván nem véletlenül 2 ghz környékén jelentek meg a c2d procik is, azok fsbje is már 1066 mhz ha jól tudom, bővítik az utasításkészleteket, növelik az FSB v HT sebességét, mert a proci ezen keresztül kommunikál az alaplappal._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest