- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
igen native ide az alap beállítás....azon se indul semmi, az 1 dolog ha kicsinálódott a windows, de a többi partícióval hogy történhetett ez? nem hiszem el komolyan
így is vagy 5órát szarakodtam vele tegnap mire összeraktam az egészet főleg azt a hyper 212-es hűtőt, és erre ez van
...mellesleg a régi nf590es lapomnál ha feltettem a chipset drivereknél a sata contorllert meghalt 1ből az egész.....az a baj hogy ezt a maxtort a cég eladása előtt alig gyártották, adatot is alig találtam róla, magyarországon szinte nem is lehetett kapni, én is úgy "szereztem"....valami maxline pro500...7h500f0....bár nem hiszem hogy akármi féle felismerési probléma lenne....mert telepítő cd megtalálja csak formázatlanul
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Eredeti játékok OFF topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így is vagy 5órát szarakodtam vele tegnap mire összeraktam az egészet főleg azt a hyper 212-es hűtőt, és erre ez van
...mellesleg a régi nf590es lapomnál ha feltettem a chipset drivereknél a sata contorllert meghalt 1ből az egész.....az a baj hogy ezt a maxtort a cég eladása előtt alig gyártották, adatot is alig találtam róla, magyarországon szinte nem is lehetett kapni, én is úgy "szereztem"....valami maxline pro500...7h500f0....bár nem hiszem hogy akármi féle felismerési probléma lenne....mert telepítő cd megtalálja csak formázatlanul