Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
igen native ide az alap beállítás....azon se indul semmi, az 1 dolog ha kicsinálódott a windows, de a többi partícióval hogy történhetett ez? nem hiszem el komolyan
így is vagy 5órát szarakodtam vele tegnap mire összeraktam az egészet főleg azt a hyper 212-es hűtőt, és erre ez van
...mellesleg a régi nf590es lapomnál ha feltettem a chipset drivereknél a sata contorllert meghalt 1ből az egész.....az a baj hogy ezt a maxtort a cég eladása előtt alig gyártották, adatot is alig találtam róla, magyarországon szinte nem is lehetett kapni, én is úgy "szereztem"....valami maxline pro500...7h500f0....bár nem hiszem hogy akármi féle felismerési probléma lenne....mert telepítő cd megtalálja csak formázatlanul
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Kissé sérült iPhone XR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így is vagy 5órát szarakodtam vele tegnap mire összeraktam az egészet főleg azt a hyper 212-es hűtőt, és erre ez van
...mellesleg a régi nf590es lapomnál ha feltettem a chipset drivereknél a sata contorllert meghalt 1ből az egész.....az a baj hogy ezt a maxtort a cég eladása előtt alig gyártották, adatot is alig találtam róla, magyarországon szinte nem is lehetett kapni, én is úgy "szereztem"....valami maxline pro500...7h500f0....bár nem hiszem hogy akármi féle felismerési probléma lenne....mert telepítő cd megtalálja csak formázatlanul