Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
HorvBalint
üzenetére
Mintha már máshol is láttam volna ezt a kérdést, ahol emlékeim szerint ki lett vesézve a téma.
Egymagos rendszert egymagosra ennyiért nem érdemes cserélni, 33k az X2 3600+, sokkal inkább megéri, mint a sima 3800+, a tuningról meg annyit, hogyha nem értesz hozzá/elvből elutasítod, az a te dolgod, de akkor ne kérdezősködj ennyit és fizess mint a katonatiszt!
(18k-ért vettem olyan processzort, ami 7%-kal gyorsabb a legnagyobb egymagos AM2-esnél, az Athlon 64 3800+-nál, ami mellesleg 38k...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egymagos rendszert egymagosra ennyiért nem érdemes cserélni, 33k az X2 3600+, sokkal inkább megéri, mint a sima 3800+, a tuningról meg annyit, hogyha nem értesz hozzá/elvből elutasítod, az a te dolgod, de akkor ne kérdezősködj ennyit és fizess mint a katonatiszt!
(18k-ért vettem olyan processzort, ami 7%-kal gyorsabb a legnagyobb egymagos AM2-esnél, az Athlon 64 3800+-nál, ami mellesleg 38k...)