Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, én is beüzemeltem a GIGA 790X DS4 lapom. Első ránézésre tetszik (szép szines
, rég volt giga lapom). Felszereltségileg elmarad az Abit KN9Utól de sebaj. A BIOSában kellemesen csalódtam, még az Abit-tól is részletesebb. A BE procit kezeli ahogy kell. A feszek is stabilabbak az Abit-énál. Eddig sebesség különbséget nem nagyon látok majd az 1066os ramokkal
Szerintem 1 jól sikerült lap
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, rég volt giga lapom). Felszereltségileg elmarad az Abit KN9Utól de sebaj. A BIOSában kellemesen csalódtam, még az Abit-tól is részletesebb. A BE procit kezeli ahogy kell. A feszek is stabilabbak az Abit-énál. Eddig sebesség különbséget nem nagyon látok majd az 1066os ramokkal