Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
habár mikor nyár elején megvettem a konfigot nem számítottam rá, de: eladó az Abit KN9S-es alaplapom, mindenével, több mint 2 és fél év kiskergarival és jó tunningpotenciával! és aladó a 4400+-os birsbane procim is(1,375V alatt 2800-on ketyeg 41 fokon ebben a lapban)
e lett a vége, hogy cserélek procost és alaplapot is, mert azért vettem 4 gigát, hogy ki tudjam használni! a memóriavezérlő a prociban van, valszeg azért nem megy, vagy csak ezt a 4 geil combót nem szereti így összességben!
mind1, váltok Giabyte-os ati chippes technikára és fogösszeszorítva várom, hogy elbírja majd ezt a unningot az is, mint ez a jó kis Abit!

akinek kell a lapom, tényleg mekímélt, hibátlan, sok-sok bolti, papíros garos!
hírdetni nem hírdetem, mert azt akarom, hogy olyanhoz kerüljön, aki értékelni tudja, mert ilyen-olyan an9-es(vagy mi az utóda) lapot sóznának rá zéró tunningal 20k-s áron, inkább vegye ezt, mert ezt még azért csinálták, hogy jó legyen!addig is használom és várok egy jó ajánlatra!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 01.29. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest