Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Tapasztalat nem veszik el
Főleg, hogy ismerős körökben továbbra is am2 konfigokat rakok össze, legtöbb emberkének elég egy 6100-as vagy x1250-es vga bőven, e téren intel xarabbul áll jóval
Jó az a BS2, csak az aktív PFC az külön kraftot fogyaszt, hatásfoka pedig csak akkor jó, ha csúcsra van járatva, idleben a PNF-é jobb
És majdnem feleannyiért kapom, pár száz ft híján, szóval maradok annál. I-ben elég jó árak vannak mostanság 
szerk: azért nem akartam újabb lapot venni, mert a K10-ek abban nem fognak frankón menni, legalábbis nem annyira mint kéne, most vagy vettem volna valami legolcsóbb vackot, amivel tuningolni se tudok, vagy a GB x1250-es ATX lapját, aztán majd jövő tavasszal örültem volna ha valaki félannyiért megveszi..ugyanannyiba kerül intel alá a P31DS3L, és az még a 45 nanos procikat is kajálni fogja, igaz, vga nincs benne. Elleszek ezzel addig, amíg el nem jő a K10, remélem odab@x intelnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Jövedelem
- Mazda topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg, hogy ismerős körökben továbbra is am2 konfigokat rakok össze, legtöbb emberkének elég egy 6100-as vagy x1250-es vga bőven, e téren intel xarabbul áll jóval