Új hozzászólás Aktív témák
-
porkey.g
csendes tag
Hali!
Gondjaim akadtak a géppel. Asrock Alive X-fire alaplap, Gainward Nvidia 9800 GT videókari és 1db 2 gigás 800 mhz-es Kingmax ram. Op. Vista ultimate sp1 x64. Ez így tökéletesen működött. Ám vettem bele még egy ramot.Pont ugyanolyat. És innentől kezdve betöltés után ahogy megjelennek az ikonok az asztalon, kikapcsol a monitor. Próbáltam dual és single chanelben is,korlátoztam a ram órajelét, de semmi. A ramok külön-külön jól működnek, a 4 slot bármelyikében. Az újonan vett ramot hittem először hibásnak,ki is cserélte a boltos, de ezek szerint nem az volt a bűnös.Drivert próbáltam már másikat, próbáltam úgy vistát telepíteni hogy a 4 giga ram a gépben van. Egészen addig nincs gond,amíg felrakom a videókari drivert. Mint ha azzal akadna össze a második ram.
Ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest