- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában én is elgondolkodtom upgrade-n, és végül az Athlon64 mellett döntöttem az most mindegy miért, viszont amire kíváncsi lennék: az új géphez új videókártya is dukál, de mostmár nem szívesen költenék AGP-re, meg szvsz előbb utóbb minden gyártó átáll PCI-Expressre úgyhogy mindenképp ilyen lapot szeretnék.
Namost az addig oké, hogy Athlon64 _de_ én leginkább a 754 tűs mellett szavaznék, mivel egyrészt a dual-channel nem dobogtatja meg a szívem, és nem is látok olyan óriási teljesítmény-növekedést, nameg a másik: én úgy láttam, hogy mostmár olcsóbban és könnyebben beszerezhető 754-es proci. Mégiscsak többet fordul elő használt piacon mint 939-es és ez nagyon sokat számít mivel anyagiakkal nem állok valami jól és jobb lenne olcsón egy 754-es proci.
VGA-nak pedig egy NVidia 6600-at gondoltam (valami jó kis passzív hűtésest).Esetleg X700 ha az ár/teljesítmény mutatója jobb lesz.
A szituáció ismeretében a kérdés: megéri-e várni egy kicsit és egyáltalán megéri-e a 754 + PCI-Express párosítás? Hogy jönnék ki a legolcsóbban (PCI-Expressben)? Egyáltalán vajon lesz megfelelő választék Socket 754 és PCI-E párosításban, (Ha minden igaz készül egy ilyen Nforce4-es lap: Bővebben: link, de VIA chipsettel lesz-e valami hasonló?). Szóval ez a kérdés.
Halott 5let a 754 és PCI-E együtt vagy pedig egy olcsó, megfelelő teljesítményű, jó cucc rakható össze belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Corsair Dominator Titanium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest