- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
NvidiaRTX #68 üzenetére
Én még simán 1080 Ti-t nyúzok. Mai napig kitart a játékaimmal 1440p-ben high / ultra beállításokkal. S nem igazán érdekel, hogy néha leesik 40 Fps-re.
De az igazat megvalva a Gamer monitor segít. hogy alacsony Fps mellett is smooth legyen, s egyes játékokban ha bírja a 100-120 fps is nagyon látványos.
Hja de tényleg vicces, hogy egyesek 4080-al a bírtokukban szétsírják a fórumokat, hogy az 5080 milyen drága és nem éri meg cserélni. Én meg nézek, hogy lol wut?
-
hapakj
őstag
Nekem is van egy 4k 48-60Hz ranges monitorom
Amikor bekapcsoltam rajta a G-Sync-et elkezdett vibrálni a kép
Jóhátna nem G-Sync compatilbe. Régebbi, mint nVidia engedélyezte volna ezt.
Meg kipróbáltam és sikerült túl hajtani ~70 Hz-re
Ez annyira vicces hogy monitorokat is lehet "tunningolni".
-
hapakj
őstag
hja igen, arra gondoltam, ha a tartományon belül dolgoznak. Amúgy ilyen monitor esetén szerintem érdemes a tartományon belül tartani a tartós teljesítményt egy játéknál, s inkább a beállításokat lejjebb venni.
nekem még sok éves géppel sem igazán okozott problémát belőne, hogy a min 48 fps kb mindig meglegyen.
-
hapakj
őstag
válasz
Predatorr #45 üzenetére
Nem nem ugyanaz a hatás G-Sync, (freesync, adaptive sync) esetén amíg a monitor tud alkalmazkodni a videókártya teljesítményéhez addig nincs szinkronizálás. Ez elég széles spektrum is lehet, pl 40-től 144Hz-ig.
Ha a játék ilyen sebesség tartományban fut, akkor nincs szinkronizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest