- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BIOS frissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandhy
csendes tag
Most már csak az a kérdés, hogyan érdemes beállitani a biztonsági lehetőségeket. Van erre valakinek valami hasznos tanácsa?
-
Bandhy
csendes tag
Sajna nem segit rajtam a routerhez adott cd pdf fájla sem.
Már túl vagyok 1-2 reseten, de hiába kezdtem tiszta lapokkal a beállitást, nem jött össze.
Reset után beállitom a netet, kábellel gond nélkül tudok csatlakozni.
Aztán a WinXp - Hálózati kapcsolatoknál engedélyezem a Vezeték nélküli hálózati kapcsolatot, de mindig azt irja, hogy Nincs kapcsolat. IP-DNS kérése automatikus. A Vezeték nélküli hálózat fülön a Vezeték nélküli hálózatok megtekintése gombra kattintva azt irja ki, hogy Nem található vezeték nélküli hálózat...
A Notebook alapján van egy Odyssey Client nevű program. Feltelepitettem, de azzal sem megyek sokra.
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
Bandhy
csendes tag
Sziasztok! Nincs egy olyan magyar nyelvű oldal, a lépésről lépésre le van írva, hogyan kell beállítani egy SMCWBR14-G2 routernél a vezeték nélküli kapcsolatot? Órák óta szenvedek vele. 1.00-s verziószámú. Első lépésként frissítsek?
Segítsen valaki! Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest