- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen TV-t vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Milyen notebookot használsz? Nekem FuSi és ahhoz is az odyssey-t adják de én leszedtem mert a windows xp sajátja teljesen megfelel. Az amit leírsz nálam akkor szokott lenni mikor a notebookon alapban ki van kapcsolva a wifi. Ezt az enyémen egy funkcióbillentyűvel lehet ki be kapcsolgatni. Vannak olyan notebookok amiken mindezek mellett van még egy teljesen manuális kapcsoló. Ez elvileg azért van hogy ki tudd kapcsolni olyan helyeken ahol nem megengedett a wifi használata meg hogy feleslegesen ne zabálja az akkut. Bocs ha nagyon alapnak tűnik amit írtam de azért fura hogy már alapban magát a kapcsolatot sem találja holott beállítottál SSID-t és a broadcast network name is engedélyezve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Wuthering Waves
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest