Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Milyen notebookot használsz? Nekem FuSi és ahhoz is az odyssey-t adják de én leszedtem mert a windows xp sajátja teljesen megfelel. Az amit leírsz nálam akkor szokott lenni mikor a notebookon alapban ki van kapcsolva a wifi. Ezt az enyémen egy funkcióbillentyűvel lehet ki be kapcsolgatni. Vannak olyan notebookok amiken mindezek mellett van még egy teljesen manuális kapcsoló. Ez elvileg azért van hogy ki tudd kapcsolni olyan helyeken ahol nem megengedett a wifi használata meg hogy feleslegesen ne zabálja az akkut. Bocs ha nagyon alapnak tűnik amit írtam de azért fura hogy már alapban magát a kapcsolatot sem találja holott beállítottál SSID-t és a broadcast network name is engedélyezve van.
-
Bíírka
csendes tag
Szia!
Sajna olyan oldalt ami lépésről lépésre leírja hogyan állítsd be nem tudok. Szerintem már csak azért is lenne nehéz ilyet írni mert mindíg nagyon sokminden függ attól hogy milyen konkrét eszközöket használsz. Elösször mindenképp titkosítás használata nélkül próbáld beállítani a kapcsolatot ennél a cuccnál semmiképpen nem javaslom a wifire a MAC szűrés beállítását, mert az valami fura oknál fogva nekem egyik firmware-el sem akart működni. Ha így működik a kapcsolat akkor állíts be valamilyen titkosítást ezt már itt is elég sokan leírták hogy hogyan kell. Ha így sem működik írd le hogyan próbálod létrehozni a kapcsolatot milyen beállításokat használsz stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi