Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Milyen notebookot használsz? Nekem FuSi és ahhoz is az odyssey-t adják de én leszedtem mert a windows xp sajátja teljesen megfelel. Az amit leírsz nálam akkor szokott lenni mikor a notebookon alapban ki van kapcsolva a wifi. Ezt az enyémen egy funkcióbillentyűvel lehet ki be kapcsolgatni. Vannak olyan notebookok amiken mindezek mellett van még egy teljesen manuális kapcsoló. Ez elvileg azért van hogy ki tudd kapcsolni olyan helyeken ahol nem megengedett a wifi használata meg hogy feleslegesen ne zabálja az akkut. Bocs ha nagyon alapnak tűnik amit írtam de azért fura hogy már alapban magát a kapcsolatot sem találja holott beállítottál SSID-t és a broadcast network name is engedélyezve van.
-
Bíírka
csendes tag
Szia!
Sajna olyan oldalt ami lépésről lépésre leírja hogyan állítsd be nem tudok. Szerintem már csak azért is lenne nehéz ilyet írni mert mindíg nagyon sokminden függ attól hogy milyen konkrét eszközöket használsz. Elösször mindenképp titkosítás használata nélkül próbáld beállítani a kapcsolatot ennél a cuccnál semmiképpen nem javaslom a wifire a MAC szűrés beállítását, mert az valami fura oknál fogva nekem egyik firmware-el sem akart működni. Ha így működik a kapcsolat akkor állíts be valamilyen titkosítást ezt már itt is elég sokan leírták hogy hogyan kell. Ha így sem működik írd le hogyan próbálod létrehozni a kapcsolatot milyen beállításokat használsz stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest