Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Milyen notebookot használsz? Nekem FuSi és ahhoz is az odyssey-t adják de én leszedtem mert a windows xp sajátja teljesen megfelel. Az amit leírsz nálam akkor szokott lenni mikor a notebookon alapban ki van kapcsolva a wifi. Ezt az enyémen egy funkcióbillentyűvel lehet ki be kapcsolgatni. Vannak olyan notebookok amiken mindezek mellett van még egy teljesen manuális kapcsoló. Ez elvileg azért van hogy ki tudd kapcsolni olyan helyeken ahol nem megengedett a wifi használata meg hogy feleslegesen ne zabálja az akkut. Bocs ha nagyon alapnak tűnik amit írtam de azért fura hogy már alapban magát a kapcsolatot sem találja holott beállítottál SSID-t és a broadcast network name is engedélyezve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő