Hirdetés
- Processzor - VGA párválasztó topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Milyen notebookot használsz? Nekem FuSi és ahhoz is az odyssey-t adják de én leszedtem mert a windows xp sajátja teljesen megfelel. Az amit leírsz nálam akkor szokott lenni mikor a notebookon alapban ki van kapcsolva a wifi. Ezt az enyémen egy funkcióbillentyűvel lehet ki be kapcsolgatni. Vannak olyan notebookok amiken mindezek mellett van még egy teljesen manuális kapcsoló. Ez elvileg azért van hogy ki tudd kapcsolni olyan helyeken ahol nem megengedett a wifi használata meg hogy feleslegesen ne zabálja az akkut. Bocs ha nagyon alapnak tűnik amit írtam de azért fura hogy már alapban magát a kapcsolatot sem találja holott beállítottál SSID-t és a broadcast network name is engedélyezve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Processzor - VGA párválasztó topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest