- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
A gamék nem sok spec. beállítást kívánnak, egyedül a lineage2-ben a hosts file-ban turkálni(hogy melyik serverhez csatlakozzon, egyébként ez a linezeus.gr). Igen, a router előtt tudtam velük játszani, sőt ha lehúzom a routert most is tudok. Tűzfal tuti nem blokkolja, a koli hálózatából tökéletesen tudok játszani.
Spec beállítás nem sok van, q3-ban mindíg a 27960-as porton csatlakozom, lineage2-ről fogalmam sincs.
shev7:Nem, ezeket még nem láttam, de kipróbáltam és így se lett jó -
Rival
aktív tag
Azt én sem értem, hogy mi a bolt abban, hogy egy kevesebb tudású AP annyiba, vagy többe kerül, mint egy router. Valaki felhomályosíthatna. Pl. Linksys WRT54GL és a WAP54G között nagyjából semmi árkülönbség nincs, mégis ugye az előbbivel egy jó firmware segítségével (pl. dd-wrt) okos dolgokat lehet csinálni, míg az utóbbi hiába ismer többféle üzemmódot, ha pl. WDS-sel csak másik ugyanolyan AP-tal tud összejönni. Semmi értelme.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest