Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
A gamék nem sok spec. beállítást kívánnak, egyedül a lineage2-ben a hosts file-ban turkálni(hogy melyik serverhez csatlakozzon, egyébként ez a linezeus.gr). Igen, a router előtt tudtam velük játszani, sőt ha lehúzom a routert most is tudok. Tűzfal tuti nem blokkolja, a koli hálózatából tökéletesen tudok játszani.
Spec beállítás nem sok van, q3-ban mindíg a 27960-as porton csatlakozom, lineage2-ről fogalmam sincs.
shev7:Nem, ezeket még nem láttam, de kipróbáltam és így se lett jó
-
Rival
aktív tag
Azt én sem értem, hogy mi a bolt abban, hogy egy kevesebb tudású AP annyiba, vagy többe kerül, mint egy router. Valaki felhomályosíthatna. Pl. Linksys WRT54GL és a WAP54G között nagyjából semmi árkülönbség nincs, mégis ugye az előbbivel egy jó firmware segítségével (pl. dd-wrt) okos dolgokat lehet csinálni, míg az utóbbi hiába ismer többféle üzemmódot, ha pl. WDS-sel csak másik ugyanolyan AP-tal tud összejönni. Semmi értelme.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Robotporszívók
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest