Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
Mathiask
üzenetére
A WBR14-G cserélhető, de a G2 már csak fix antennával rendelkezik... amit viszont hiányolok a G-ből és G2-ből is az az adóteljesítmény állítási lehetőség (mint pl. a Linksys-emben). Miért kell a fél lakótelepet beszórjam, amikor én 99.9%-ban csak a lakásban használom? Csak kíváncsiság kedvéért kipróbáltam egyszer, milyen távolról tudom még biztosan használni a netet az SMC saját antennájával. Wifi kártya beállítása 1Mbit, 802.11b, Long preamble, maximális adóteljesítmény... router egy szekrény tetején kilátással az ablakon... így közvetlen rálátással az ablakra, légvonalban nagyjából 500 métert sétáltam, és még több is lehetett volna, csak megszűnt a rálátás... Tehát minek a felesleges elektroszmog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- HDMI topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest